lijepo ovi komentatori objasnise, liga pocinje za 7 dana i cuvaju se nogeBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...
Sent using Tapatalk2
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
lijepo ovi komentatori objasnise, liga pocinje za 7 dana i cuvaju se nogeBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...
Citav tim losije izgleda. Nekako mi nepovezano igraju. Kad vec komentarisete mogli bi i pogledati kako tim izgleda a ne samo Dzeku kritikovati. Pa bori se a Negreda nigdje ni s glave. Da sad ovaj faul nije napravio nebi znao ni da igraBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...
Treba ga jednom opalit ko ibra pa mu nece past na pametSheyi je napisao/la:Joj Košćure kako ide na Dzeku
negreda nigdje????????? boze sacuvaj..soccerfan je napisao/la:Citav tim losije izgleda. Nekako mi nepovezano igraju. Kad vec komentarisete mogli bi i pogledati kako tim izgleda a ne samo Dzeku kritikovati. Pa bori se a Negreda nigdje ni s glave. Da sad ovaj faul nije napravio nebi znao ni da igraBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...![]()
![]()
Dosta Arsenalovih navijača na tribinama u Helsinkiju imaCartman je napisao/la:Igraju u Helsinkiu. A kako mislis da ih ne vole? Ne gledam tekmu.zizu1991 je napisao/la:Ovo je prijateljska utakmica.Elegant je napisao/la:Jel to BHT vise ne prenosi utakmice engleske lige?
EDIT : K'o da ih i ne vole ovdje, gdje ovo igraju ?
Nakon sto sam napisao ovaj komentar i Negredo je zivnuo. Ali realno sredina terena ih je zezala tako da ni jedan ni drugi nisu imali nekih upotrebljivih lopti da bi nesto konkretno mogli napraviti. Milner po meni treba izaci i Jovetic uci da malo vise zivne igra. Za sad Arsenal malo bolje izgleda na terenu. Moje misljenje i naravno imas pravo da se ne slazes.AzRimiRzA je napisao/la:negreda nigdje????????? boze sacuvaj..soccerfan je napisao/la:Citav tim losije izgleda. Nekako mi nepovezano igraju. Kad vec komentarisete mogli bi i pogledati kako tim izgleda a ne samo Dzeku kritikovati. Pa bori se a Negreda nigdje ni s glave. Da sad ovaj faul nije napravio nebi znao ni da igraBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...![]()
![]()
viKK je napisao/la:yebo sam sve po spisku ovom košćelniju , čovjek ide ko majmun udara se kao da je finale lige prvaka ..
po tom se vidi da im je ovo trening i da nisu shvatili ozbiljno utakmicu, zato se vuku po terenugrgr je napisao/la:Ma i negredo je ba ljudi zasro odma na pocetku onom petom ne pravite sad blamazu od dzekinog suta. Negredo se vise trudi al obojica nisu nista uradili bog zna , navas i jovetic ako udju bice to dosta bolje. Igra komplet ekipe je losa...
Jedan ostriji start i to Koscielnog i sad udaraju,rekao bi nista vise nego Kompani i drustvoCautinho je napisao/la: Pelle malo smirio igru,City se priprema za veliki start u Premiershipu,dosta igrača se želi i sačuvati,a Topnici dosta udaraju.
Igra je po meni otvorena,samo treba ubrzat prema naprijed i eto prilika.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, delko, DzaniMehmet, ErosViverosViv, Godfather, HariTz, inzomni, Micron, MundijalVibes26, Proximic, rimljanin90, s4mke, soccerfan i 75 gostiju.