FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 10 avg 2013, 15:59

Rummennige se pravi blesav i medijima odgovara da ne zna koji je razlog zasto je atmosfera na stadionu bila katastrofalna :evil: bavarci bavarci ajmo svi u glas rummennige pusi kuratz nas 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2013, 16:08

Ma poradice se na toj atmosferi nesto, jednostavno ce Ulli morati popustiti u nekim svojim kriterijima, jer sigurno je da ce sve vise i vise biti kritika i pod istim ce morati makar malo popustiti.

Treba napomenuti da je Bayern II jos jednom pobijedio, ovaj put Ingolstadt sa 4:1, gdje su nakon primljenog gola u samo 5 minuta okrenuli rezultat.

Igraju ova djeca kao luda. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 avg 2013, 16:37

Pratil' ko Bayu II, imal' neko da odskače da se prekomanduje u skorijoj budućnosti ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2013, 16:53

Centre forward je napisao/la:Pratil' ko Bayu II, imal' neko da odskače da se prekomanduje u skorijoj budućnosti ?
Ima Rankovic, u 7 utakmica 11 asistencija.

Ovo je vise neki statisticki podatak, utakmice se ne mogu pratiti osim na Bayernovoj televiziji a to mozes dobiti ukoliko placas pretplatu.

Inace, ima tu dosta potencijala, vecinom su to igraci koji su prosli pripreme ovog ljeta sa prvim tipom kao sto je Weihrauch, Green i Hojbjerg koji je trenutno povrijedjen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2013, 17:06

Izgleda ode Gustavo u Arsenal, steta :cry: , ali ajde barem ce igrati u prvom timu tamo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2013, 17:14

Dobar BvB pravo. Biti će zanimljivo 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 avg 2013, 18:02

Neutral je napisao/la:Dobar BvB pravo. Biti će zanimljivo 8-)
Jedna tijesna ili barem tijesnija sezona , ne bi bila loša. Neka frca na sve strane.... :D
Prošle su sezone napunjene baterije titulama, uspjesima, pa neka ove bude uzbudljivije i žestoko, neka bude knap, pa da tako uzmemo titulu.....I ta mi se varijanta nevjerovatno sviđa...... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 avg 2013, 20:29

Vrsi se pritisak na Gvardiolu sa svih strana. Zamer i drustvo vec sad pokusavaju neutralisati pritisak, iako je sezona tek pocela. Vidjet cemo kako ce se Pep snaci. Od njega se ocekuje puno. Mnogi imaju 'nerealna' ocekivanja koja Pep mora realizovati da bi opstao. Jbg, takvo mu naslijedje, slava i uspjesi iz Barse postadose teg oko vrata.

Pep je izuzatno ambiciozan covjek, zeli u svaki klub unijeti dio sebe, dati SNAZAN vlastiti pecat. Takav je i Murinjo, s tom razlikom sto je Murinjo uspjeo, dok Pep tek ima prvi pravi test svog umjeca i vizionarsta. Dosta se trenera izmjenilo u Celziju nakon odlaska Murinja i nijedan nije pokusao mijenjati od Portugalca formiran stil igre. Niko nije imao toliko hrabrosti, vizionarstva ili cega vec!?

Bajern vec dugi niz godina igra priblizno isto. Hajnkes je naslijedio postojeci sistem.

Sve to Gvardiola pokusava transformisati u nesto bitno drugacije. Pokusava nemoguce, spojiti ono dobro iz Barse sa dobrim iz Bajerna. Da se razumijemo, bilo i jednako tesko na Barsu preslikati pozitivne karakteristike iz igre Bajerna, a da se to ne odrazi lose i poremeti uhodanu koncepciju.

Ako Gvardiola uspije u svom naumu, polozit ce jedan od najtezih ispita u istoriji fudbala.

Meni se cini da je uzeo veliki zalogaj i da fudbalsku revoluciju ne moze siriti van Katalonije. Igra Barse je nastala iz davno sazidanog temelja i godina nadogradnje. Pep se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu i pokupio kajmak. Njegove zasluge su neupitne, ali ih itekako treba podijeliti sa svojim prethodnicima.

U Bajernu je pionir, pokusava nesto sto niko nije pokusao. Sanse za uspjeh su neuporedivo manje nego je slucaj bio u Barsi, pa ce samim tim i zasluge biti visestruko vece ako ispuni ocekivanja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Klare

Post Postao/la Klare » 10 avg 2013, 21:53

@Valencia po ko zna koji put lupa :roll: , nevjerovatno kako je taj čovjek na prvom mjestu neinformisan pa tek ostalo. :oops:

Yebote informacija ti je osnovno pravilo :idea: , i ako njega prekršiš talašika si žešća, što ustvari i jesi. :oops:

Nemam štra igru da kritikujem, igrali smo onako protiv jakog protivnika sa odličnim Favreom i zasluženo pobijedili, što je i najvažnije.

Migam effeu i govorim da mis se sviđa što ova ekipa ima i onog toliko spominjanog dusela :) , i u stanju je iz ničega u bilo koje vrijeme da zabije.

Primljene golove odmah u startu prestanite da brojite, jer će istih uistinu biti i dosta više,
ali u napadu spremite ogromno neviđene brojanice. :lol:

Ovaj presing će da bude smrt za protivnike, jer isti jedva da će u tom tempu i 65 da izdrže,
a naši će vremenom da budu sve bolji, jer će i fizički još dodatno jačati,
a pritom je izbor svjetske klase dosta kvantitativan za takvo nešto.

Ja vjerujem u Pepuna, samo da igrači ne puknu pod tim umorom, pa kažu:"Pepune ko te yebe." :lol:

Moguće da već takvih i ima, ali lako ćemo s njima. ;)

Da se pitam Mandđžuka bi kod mene uvijek igrao ;) , bez obzira što je 'rvat. :mrgreen:
Čovjek je klasa, i ne bih ga mijenjao ni za navikani dvojac Ibra-Kavani i ostale kojekakve zvijezdice...,
jedino bi ga mijenjao za Mariona, ali ne može.

Kako Kroos igra 8-) , pa Tiago nema šta da traži, Gece će morati dobrog kupusa da jede ne bi li se nametnuo,
koji pas, koja šutina. :o
Kako njemu ta lopta legne, on je toliko tehnički nadkovan da u sekundi bira da li će bombu, plasirku, felš ili spin,
i što je jedno čudo neviđeno u svijetu fudbala toliko to kvalitetno uspije, uvijek i uvijek da izvede, fantazija. 8-)

O pokrivanju prostora ne treba trošiti riječi, nekad ga iz daljine zamijenim sa najboljim na svijetu što se toga tiče našim Bastianom, eto toliko je dobar. ;)

Miler je svakako igrao na čudnoj poziciji, pa je bilo i previše očekivati da nešto posebno uspije,
mada njega nikad kritikovati ne treba, jer uvijek dušu ostavi. ;)

Pozitivno jeste da u ovim službenim utakmicama Riki ne ide na stopera, i potrajalo daBogda. ;)

Eh što se same sezone tiče, LP i BL će okarakterisati sezonu.
Ukoliko se uzme jedan od ta dva trofeja sezona je zadovoljila, sezona je uspješna,
a ukoliko oba budu sezona je odlična, fenomenalna, a ukoliko se uzme i triple sezona je fenomenalno fantastična. :lol:
Super i interkontinentalni kupovi :? , pa ne znam šta da kažem, jedino vrijede što su službeni, ulaze u službeni zapisnik..., ali su pa da ne kažem skroz nebitni, ali zaista blizu toga. ;)

Kup je bitan više-manje, a ova prva dva(LP uzeta) meni su potpuno-potpuno iste važnosti, i jesu daleko najvažniji. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 avg 2013, 22:19

Klare

Tvoj diskurs odaje tvoju mladost/nezrelost. Bio sam isti takav sa 17 - 18 godina. Samo ostro i u kost :).

Simpatican si forumas, lajkam te, sto bi danasnja omladina rekla :).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 avg 2013, 23:26

Izvukli smo Hannover u 2.kolu DFB Pokala 8-)

Javi Martinez je postavio novi rekord u Bundesligu.I ako je sinoc usao pret kraj meca tacnije zadnjih 5.min u pobedi Bayerna nad Gladbach-om 3-1, spanac postavlja rekord: 28- odigranih utakmica u Bundesligu 28-pobeda.

Covjek mora igrat ljudiiiiiiiii :D
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2013, 23:30

Martinez je nasa amajlija :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2013, 23:42

TZ....die wirtschaftliche Situation beim Rekordmeister: „Wir werden im letzten Geschäftsjahr (1.7.2012 bis 30. 6. 2013) sicherlich einen neuen Umsatzrekord von über 400 Millionen Euro verbuchen und wir werden auch zum 15. Mal in Folge profitabel gewirtschaftet haben.“ 8-)

Jörg Wacker als neues Mitglied im Vorstand: „Er soll nun dafür sorgen, die Marke FC Bayern weiter zu internationalisieren. Das bedeutet, dass wir uns neue Einnahmefelder verschaffen werden, und das in erster Linie in Asien und auch Nordamerika. Wir werden deshalb in der Zukunft diese beiden Kontinente regelmäßig mit dem FC Bayern beglücken.“
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 avg 2013, 00:16

Klarkson, za tebe je Martinez bio promašaj, Daniel ( kršteno ime Diego Milito) Van Buyten jedan od jačih štopera i čovjek koji apsolutno zaslužuje da igra u prvoj postavi, zato nemoj da nam hvališ Pepa, napravićeš nepopravljiv belaj . Jedino u čemu se možemo složit' je da ovaj tvoj drug Valencia veze nema, jedino to. :geek:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2013, 00:31

Mentalitet copora :mrgreen: !

Prva asocijacija...

http://media.gorannecin.rs/2010/12/Hijene.jpg

:lol:

A argumenti su na nivou...

'Joj Hamo, vidi mu glave'... 'Pisac, napise li se sta'...

:mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 avg 2013, 00:36

@Valencia, što si mučki provokator, mrzitelj Bayerna, Pep-a, Bavarske te starog pape Benedikta..... :mrgreen:

Hannover, moglo je bolje, no problem koji se da riješiti.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 avg 2013, 00:44

Neutral je napisao/la:@Valencia, što si mučki provokator, mrzitelj Bayerna, Pep-a, Bavarske te starog pape Benedikta..... :mrgreen:

Hannover, moglo je bolje, no problem koji se da riješiti.
Ovaj put uopste nisam dosao provocirati. Rijetko provociram.

Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.

Da sam 'peposkeptik', jesam. Treba se on jos dokazati. Trebao je i Rajkard, pa nije uspjeo.

Ne volem nijednog papu.

Ponekad podjetinjim kada se nadjem u specificnom drustvu :mrgreen: . Krivite Klareta, prvi je poceo :P :oops: :mrgreen: .

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 avg 2013, 00:49

Ma pustite druga Valenciu ne volimo ni mi Manchester Utd :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 avg 2013, 00:50

Bajern mi je gadljiv, ali ga ne mrzim.
Ti si iznimak.Kada je u pitanju odnos prema Bayernu imas dvije vrste ljudi,oni koji mrze i oni koji vole.To izmedju je vrlo rijetko.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 avg 2013, 00:54

Treba čovjeka shvatiti ovo je za @Valenciu težak period, gledati Bayern na krovu Europe sa moćnim igračkim kadrom kojeg predvodi most wanted trener na planeti nije lahko. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []