RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Najzvučnije ime u ovom prelaznom roku. Čestitke.
I mene iskren da budem zanimaju pojedinosti njegova ugovora. Opet, nije ništa konačno, jer, kako se navodi u ostatku članka, Darko je pozvan na telefon, međutim, nije odgovarao.
Ako već bude konačno vijest oko toga, volio bih da bude " vezan " za Velež kvalitetno, da se ne može " ispaliti " kad mu se nadre qrcu. Ako dođe, puno opcija bi se otvorilo u napadu.
I da ne zaboravim, sretno momcima danas, idemo im dati podršku, ko njih yebe, bitan je lezVe, a on je vječan !
Ako već bude konačno vijest oko toga, volio bih da bude " vezan " za Velež kvalitetno, da se ne može " ispaliti " kad mu se nadre qrcu. Ako dođe, puno opcija bi se otvorilo u napadu.
I da ne zaboravim, sretno momcima danas, idemo im dati podršku, ko njih yebe, bitan je lezVe, a on je vječan !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Budući da u našoj ligi ne moraš biti fizički superioran i pretrčati 14km po utakmici,Maletić je odlično pojačanje.
Igrač koji ima ime,iskustvo,više je nego dobro došao.Odlično pojačanje.
A danas idemo mlatnuti Leotara,danas nema zayebancije...inače im treba udariti na plaću još jače.
Hajmo Rođeni!
Igrač koji ima ime,iskustvo,više je nego dobro došao.Odlično pojačanje.
A danas idemo mlatnuti Leotara,danas nema zayebancije...inače im treba udariti na plaću još jače.
Hajmo Rođeni!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Zvanicno je - sa http://www.fkvelez" onclick="window.open(this.href);return false; . Ba
DARKO MALETIĆ U VELEŽU
Darko Maletić nova je akvizicija „Rođenih“. Uprava kluba prije 15-tak dana najavila je dovođenje pojačanja reprezentativnog kalibra, a upravo je dolaskom ovog iskusnog napadača potvrdila te najave.Darko Maletić ponikao je u Borcu iz Banja Luke. Pored svog matičnog kluba nastupao je još za Rapid (Beč), Publim (Celje), prvoligaše iz Rusije Zenit i Shinik iz Jaroslavlja, kazahstanske Aktobe i Irtysh, te beogradski Partizan. Za našu A reprezentaciju ubilježio je 18 nastupa i postigao 1 pogodak.Maletić je od početka mandata selektora Sušića na širem spisku reprezentativaca, te nema sumnje ukoliko svojim igrama u Veležu u ovoj sezoni potvrdi svoju formu, naš klub bi mogao imati i svog predstvanika na Mundijalu u Brazilu na kojem bi trebala nastupiti i Bosna i Hercegovina.Maletić se već priključio „Rođenim“, a svoje nove saigrače bodrit će danas sa tribina u meču protiv Leotara.
DARKO MALETIĆ U VELEŽU
Darko Maletić nova je akvizicija „Rođenih“. Uprava kluba prije 15-tak dana najavila je dovođenje pojačanja reprezentativnog kalibra, a upravo je dolaskom ovog iskusnog napadača potvrdila te najave.Darko Maletić ponikao je u Borcu iz Banja Luke. Pored svog matičnog kluba nastupao je još za Rapid (Beč), Publim (Celje), prvoligaše iz Rusije Zenit i Shinik iz Jaroslavlja, kazahstanske Aktobe i Irtysh, te beogradski Partizan. Za našu A reprezentaciju ubilježio je 18 nastupa i postigao 1 pogodak.Maletić je od početka mandata selektora Sušića na širem spisku reprezentativaca, te nema sumnje ukoliko svojim igrama u Veležu u ovoj sezoni potvrdi svoju formu, naš klub bi mogao imati i svog predstvanika na Mundijalu u Brazilu na kojem bi trebala nastupiti i Bosna i Hercegovina.Maletić se već priključio „Rođenim“, a svoje nove saigrače bodrit će danas sa tribina u meču protiv Leotara.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Lijepo pojačanje za vas, Maletić vam može dosta pomoći bez obzira na godine i mogao bi biti i najbolji igrač Veleža ove sezone...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kao prvo čestitke upravi na ovom pojačanju, jer je maletić jedan od najboljih igrača PL nekoliko godina.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Logično da će biti pojačanje.Naš reprezentativac.
To što je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine,to još više daje na značaju.
Ta nismo mi Široki Brig,da gledamo rodni list igrača.
Darko dobrodošao i samo ih 'meći'
To što je bio reprezentativac Bosne i Hercegovine,to još više daje na značaju.
Ta nismo mi Široki Brig,da gledamo rodni list igrača.
Darko dobrodošao i samo ih 'meći'
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka cast Velezovoj upravi,
Nakon dovodjenja Ramovica i Jusufbasica koje je trebao Čelik da dovede da je bio pametan (meni), doveli ste i Maletica. Nakon lose igre i poraza od Sirokog Brijega, uprava odmah po dzepu(tako i treba).
U svakom slucaju imate ekipu za sami vrh tabele
@rodjak, taj izvjestac iz Gradacca je ziva komedija, odmah nakon njega za nijansu onaj Šakic iz Travnika
Nakon dovodjenja Ramovica i Jusufbasica koje je trebao Čelik da dovede da je bio pametan (meni), doveli ste i Maletica. Nakon lose igre i poraza od Sirokog Brijega, uprava odmah po dzepu(tako i treba).
@rodjak, taj izvjestac iz Gradacca je ziva komedija, odmah nakon njega za nijansu onaj Šakic iz Travnika
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Uprava je stvarno uradila sve. I sad je sve stvarno na igracima i Rahimicu.Crni gavran je napisao/la:Svaka cast Velezovoj upravi,
Doveli su 3 najjaca pojacanja u prelaznom roku, imamo dobrog trenera koji se pokazao prosle godine. Imali smo dobru odbranu. Sad evo Maletic u sredini i ova nova pojacanja u napadu. Velez vec 2 godine dobiva licensu za Evropu, mlada repka ce evo igrat na stadionu po prvi put. Plate su na vrijeme - mjesec za mjesec.
Sta vise da se uradi?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dara (Maleticu)dobrodosao u klub sa tradiciom.Nadam se da ces nastaviti sa dobrim igrama koje si pruzao u drugim dresovima i da ces postovati ime i grb naseg slavnog kluba iz Mostara.Neka ti je sa srecom Darko.
RAJA, SVI NA VRAPCICI ARENU DANAS, NEMA IZGOVORA.
IGRACI, NAHEBALI STE AKO SE BUDETE ZAHEBAVALI,NE BIH VAM BIO U KOZI
FORZA VELEZ
RAJA, SVI NA VRAPCICI ARENU DANAS, NEMA IZGOVORA.
IGRACI, NAHEBALI STE AKO SE BUDETE ZAHEBAVALI,NE BIH VAM BIO U KOZI
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao nam napada
ima da se salimo s drugim ekipama pogotovo na strani kad Sevkija i Maletic krenu u kontru. Pravi posao uprave kojoj cestitam na dovodjenju iskusnog lisca kojem zelim mnogo zdravlja i da ga zaobidju povrede. Samo care daj svaku utakmicu svoj maximum a RAja ce to prepoznati. Forza Velez i svi ubrzo na stadion da potopimo ranjeni Leotar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- el-fighter
- Kontakt:
Dovodjenje Maletica je odlican potez. Istina da nije bas u najboljim godinama, ali za nasu ligu je i vise nego dobar igrac. Jos jednom bravo za Upravu.
Danas idemo lagano uzeti 3 boda u Vrapcicima, a onda u Zenicu idemo pojacani.
FORZA VELEZ
Danas idemo lagano uzeti 3 boda u Vrapcicima, a onda u Zenicu idemo pojacani.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
izvještač iz Orašja se zvao Admir Kadrić, lik zbunjen pri prenosu utakmica, dok on objasni akciju, već pala 2 gola...iz Banovića se zove Senad Mahmudbegović, iz Bihaća je bio rahmetli Muhamed Mulić doajen našeg novinarstva, pa kasnije došao ovaj Esad Zjakić.
[youtube][/youtube]
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež: Oštraković, Kazazić, Majkić, Kodro, Zolj, Hajdarović, Okić, Ćemalović, Merzić, Jusufbašić, Letić.
ajde keca sam lupio
19UM94 je napisao/la:ajde keca sam lupio
eto pogađaš....
Jedan od najboljih igrača veleža na klupi, Hebibovic, jer nije prihvatio ponuđene uslove za produženje ugovora. Ako cete tako momka da unistavate i ubijate u pojam, svaka vam cast.
e jbm ti to...zašto im to treba?saffet je napisao/la:Jedan od najboljih igrača veleža na klupi, Hebibovic, jer nije prihvatio ponuđene uslove za produženje ugovora. Ako cete tako momka da unistavate i ubijate u pojam, svaka vam cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.