Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ovaj Valjic ili ne zna ili ovo namjerno radi. Ovo je lakrdija od sudjenja u reziji OPET Ognjena
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ognjen Valjić je ODRON!
jbm ti savez zašto ga ne skinu zauvijek s liste PL? pa čovjek ima ozbiljnih psihičkih problema i nesposoban je da sudi utakmice PL.
jbm ti savez zašto ga ne skinu zauvijek s liste PL? pa čovjek ima ozbiljnih psihičkih problema i nesposoban je da sudi utakmice PL.
Dajem ruku i nogu da ce leotar ove sezone ispast iz lige
Nema vise provlacenja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A koju utakmicu je sudio Valjic,ne mogu nikako pohvatati?
Hvala.Vitez-FKŽ
Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Ali kad treba pljuvati po našem, onda članci sipaju na sve strane.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
jel ovaj gacinovic vec otisao na odmor?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Pa normnalno, ali naviko bosnjo da se uvlaci u pakac a pljuje po svojima i tuzi svoje p.s. pod bosnjo mislim na sve narode bihbagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Pa normnalno, ali naviko bosnjo da se uvlaci u pakac a pljuje po svojima i tuzi svoje p.s. pod bosnjo mislim na sve narode bih CIRKUS LIGA SRBIJEFCS je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
sve ove lige u regiiju su lose,nakaradne,cirkus u kojima su normalne stvari koje u normalnim ligama su neobicne i nenormalne.Ali neke su uvjek veci cirkus od drugih.I uvjek nasabagrcavi je napisao/la:Mogli bi sad malo ismijati i Srbijansku ligu, gdje trener gleda utakmice sa tribine, gosti dolaze sa 11 igrača i 3 predstavnika kluba, i vode na poluvremenu protiv šampiona.
Sve lige regije su kompatibilne sa drustveno - politickim - ekonomskim i tranzicijskim procesima na ovim prostorima, ali mislim da je za neke to malo tesko shvatiti na ovom forumcicu
- Armageddon2012
- Kontakt:
blago tebi kad zivis u ovako niskovoltnoj sredini a ti jedini pametan!!
Jel ti to vuna za jelensku ligu

- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenilupas bezvezeto
naprotiv,ne zanima me to uopste,vec lupate o nekom bosnjastvu,a upravo ti koji ismijavate zbog 11 igraca u zapisniku su bosnjaci
nekad je bolje cutati i izgledati glup,nego progovoriti i otkloniti svaku dilemu...
nekad je bolje cutati i izgledati glup,nego progovoriti i otkloniti svaku dilemu...
znaci ipak ti je vuna
- molotovljev
Iskreno, ne obracam paznju na lige u regiji, grubo receno libo me za njih...Nama je kao utjeha kad vidimo
da te lige uopste nisu kvalitetnije od nase, sto je u sustini lose za nas,jer na taj nacin omalovazavamo, pa cak
na neki nacin podrzavamo veoma lose rezultate nasih klubova u Evropskim takmicenjima.
Ono kao, kad nije ovaj ili onaj prosao dalje zasto bi mi..
da te lige uopste nisu kvalitetnije od nase, sto je u sustini lose za nas,jer na taj nacin omalovazavamo, pa cak
na neki nacin podrzavamo veoma lose rezultate nasih klubova u Evropskim takmicenjima.
Ono kao, kad nije ovaj ili onaj prosao dalje zasto bi mi..
F.K.SARAJEVO
Ma ne uopste me ne zanima, niti smatram da se trebamo takmiciti ko je gori, ali ovdje sam mislio na percepciju novinara prema nasoj ligi. Evo po milioniti put, rezultati nasih klubova u evropi nisu losi, oni su realni i u skladu sa ulaganjima u fudbali ili nogomet od mora do save od drine do une
- molotovljev
Vidi prijatelju, razumijem ja sve sto si napisao, odnosno nacin na koji generalno svi razmisljamo, samo sto se
ne mogu sloziti, odnosno ne mogu prihvatiti tu realnost. Ne moze biti realno da FCS izbaci debitant iz Albanije..
To je ono sto ja kazem da podrzavamo indirektno evropske rezultate nasih klubova, jer smatramo da je to
nasa realnost.. Koristimo termin "realnost" a zapravo nismo svjesni da je to nerealno. Zar ne? Razmislite malo!
Svjestan sam da mnogi ne shvataju o cemu pisem i sta pokusavam da kazem, ali sam siguran da ima onih koji
to shvataju. Naravno ne zelim nikoga da uvrijedim.
ne mogu sloziti, odnosno ne mogu prihvatiti tu realnost. Ne moze biti realno da FCS izbaci debitant iz Albanije..
To je ono sto ja kazem da podrzavamo indirektno evropske rezultate nasih klubova, jer smatramo da je to
nasa realnost.. Koristimo termin "realnost" a zapravo nismo svjesni da je to nerealno. Zar ne? Razmislite malo!
Svjestan sam da mnogi ne shvataju o cemu pisem i sta pokusavam da kazem, ali sam siguran da ima onih koji
to shvataju. Naravno ne zelim nikoga da uvrijedim.
F.K.SARAJEVO
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovaj siroki uopste nije losa ekipa...
da zeljo ne igra ovaj atomski fudbal,mozda bi se cak mogli i ukljuciti u borbu za titulu.
da zeljo ne igra ovaj atomski fudbal,mozda bi se cak mogli i ukljuciti u borbu za titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.