Olimpik Sarajevo

open
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la open » 10 avg 2013, 21:25

Volio bih da mogu reći onu "Bravo Vukovi moji", ali mislim da ima prostora da se stide neki zbog ovoga danas. Borcu svakako čestitke na zasluženo osvojenom bodu.

Prvo o penalu. Svi kažu da je bio i vjerovatno jeste, ali je.. više tu priču. Koga više zanima to je li Gracić puno priča, pa mu se neko sveti. Ako neko simpatiše klub, puna mu je kapa više penala i znam sigurno i posla ovoga što mu se navodno svete.

I možda će se neko iz kluba prepoznati kada se pomene činjenica da je na Otoci sve manje raje. Raje srednjih godina. Sve pobježe s Otoke, ma šta ko htio reći. Uzgred, danas su neki odlazili na poluvremenu, a to dugo nisam vidio.

A o ekipi šta reći. Malo je tu Vukova.

Kokot - Ponaša se kao da je u šetnji sa ženom. Došao gdje može glumiti kada nigdje nije mogao.

S. Smajić - Odličan igrač, još samo kada bi htio igrati za Olimpic. Za sebe može i na školskom igralištu. Nije zbog toga trebao doći.

Stubičan - Ko je taj mladi talenat zbog kojeg se u zaborav baci naše dijete Islamagić (istina da je povrijeđen). Pa taj momak ne zna kako treba pas dodati, a da ne pričam da se trese kao prut čim napadač krene na njega.

I. Smajić - Ovaj čovjek je davno trebao ostaviti se ćorava posla i baciti se na neki drugi posao. Agrar ili nešto slično.

Durak - Može li se uraditi neki test njegove fizičke izdržljivosti. Kao da ima snage za 6 minuta utakmice.

Duljević - Neosporan talenat kojem treba opaliti jednu pljusku. On i Smajić se utrkuju ko će više loptu držati.

Vidović - To više nije onaj igrač. Znam da je odlazio iz kluba u pauzi i vraćao se. Izgleda kao nespreman bez pravih priprema.

Muharemović - On kao da ne priča ni skim u ekipi. Najveća zvijezda treba više. Puno lopti gubi za glavnog igrača.

Kapić - Dosta je više i njega. Baš kao da je brzoklizač, a ne fudbaler. Uvijek je glavom bliže zemlji nego nebu. zabije svakih 10 utakmica i fol oduševi.

Hamzić, Merajić, Regoje, Rizvanović kapa dole.

Da se razumijemo, neke od ovih igrača lično poznajem i često mi kažu pokoju info koju tu postavim, ali nikoga nisam poštedio ni nahvalio, bez obzira na moje poznavanje njega. Rekao sam iskreno, jer imam pravo. Ja dam 5 KM svaki put kada nisam na putu i dao sam i danas.

I na kraju molba jer siguran sam da tu ima nekih ljudi iz kluba. Poštujte nas malo koji dolaze na utakmice. Imamo naše razloge što smo na Otoci i bez vas. Dajte nam bar nakon utakmice sastav na sajtu kluba ili ćemo se sada danima diviti haljini nečijeg člana porodice. Uzgred, i nije neka haljina.

Osvijestite se ljudi, jer ako ovaj klub ne dobije simpatije ljudi. Običnih ljudi u nekom kratkom periodu, sezonu ili dvije, kluba neće biti. Sakupite bivše igrače i nemojte plaćati ljude da prave hvalospjeve o vama. Napravite Školu fudbala Olimpic koju ste ugasili, kako bi to bila naša djeca, a ne djeca nekog tamo privatnika. Radite dobre stvari i bit će hvalospjeva.

Sretno, ja ću i naredne subote na Otoku, ali bi molio da mi bar klub pomogne toliko da saznam u koliko sati je tekma. Sada trenutno na sajtu imamo informaciju da je naredna utakmica protiv Čelika.

Oprostite ako sam nekoga uvrijedio, ali eto, ovo danas me jako podsjetilo na ranije sezone, pa sam morao reći mišljenje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 avg 2013, 21:28

open je napisao/la: Sretno, ja ću i naredne subote na Otoku, ali bi molio da mi bar klub pomogne toliko da saznam u koliko sati je tekma. Sada trenutno na sajtu imamo informaciju da je naredna utakmica protiv Čelika.
Ovdje ti niko ne može pomoći.
Satnice utakmica u našoj ligi se izbacuju u četvrtak ili petak. Tako je za Olimpic, kao i za sve ostale klubove u ligi.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 10 avg 2013, 21:30

vjerovatno je cova mislio na sajt olimpika... 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 avg 2013, 21:31

admin je napisao/la:
open je napisao/la: Sretno, ja ću i naredne subote na Otoku, ali bi molio da mi bar klub pomogne toliko da saznam u koliko sati je tekma. Sada trenutno na sajtu imamo informaciju da je naredna utakmica protiv Čelika.
Ovdje ti niko ne može pomoći.
Satnice utakmica u našoj ligi se izbacuju u četvrtak ili petak. Tako je za Olimpic, kao i za sve ostale klubove u ligi.
Nisi me shvatio. Narednu utakmicu Olimpic sigurno ne igra protiv Čelika i naravno ovaj sajt nema veze s onim što sam htio reći.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2013, 21:40

Armageddon2012 je napisao/la:
Cini mi se Avdukic nebi se slagao sto se tice "mirne igre", ni sudije:
ajd ne zayebavaj,avduka je danas imao posla skoro ko i ja :lol: :lol:

igrali ste ljepse u polju,ali daleko od toga da je to bila neka dominacija,budi srecan sto je onu sansu imao zizovic a ne stokic ;)
Znaci radis k'o crnac :D
26 prekrsaja, 4 zutih kartona(jedan zato sto vam rezerve ne znaju sutiti), samo 3 suteva na gol, 37% posjed lopte kad ono "ajd ne zayebavaj" :lol:

Da vam je ekipa igrala kako treba, Stokic bi imao takvu istu sansu ako ne i vise, ali ne moze on sam Borcu dovesti nesta kao sto ne moze Smajic sam Olimpicu dovesti nesta, nego zavisi od ekipe.

A sto se tice vremena utakmica, ima jazbina, aktivna je, ko zeli moze se pridruziti besplatno i tu su diskusije i informacije razno razne. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 10 avg 2013, 21:50

ako pogledas tu statistiku sto si postavio,vidio bi da je olimpic imao 12 suteva,od toga 3 u okvir gola,znaci samo jedan vise od borca.tako da ako cemo opet po statistici avdukic nije imao puno posla.druga stvar,osim gola olimpica,ta preostala 2 suta u okvir gola se ne mogu porediti sa sansom zizovica............jbg,svako gleda iz svog ugla,ja i dalje smatram da je remi najrealniji

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 avg 2013, 21:53

Hvala, upalilo je. Neko me je čuo i imamo izvještaj. Korak po korak.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 avg 2013, 22:33

worchester je napisao/la:ako pogledas tu statistiku sto si postavio,vidio bi da je olimpic imao 12 suteva,od toga 3 u okvir gola,znaci samo jedan vise od borca.tako da ako cemo opet po statistici avdukic nije imao puno posla.druga stvar,osim gola olimpica,ta preostala 2 suta u okvir gola se ne mogu porediti sa sansom zizovica............jbg,svako gleda iz svog ugla,ja i dalje smatram da je remi najrealniji
Zar nisi vidio na primjer kako se Avdukic baca kad Dulja prolazi u pocetku drugog poluvremena?
I to je bio jedan sut vani okvira gola, ipak se Avdukic spremio i bacio. I centarsut kad dodje, da je bogdom samo stajao. :mrgreen:
Morao se spremati i setati oko gola kad god podje lopta prema njemu, samo sto mu je stoper nabijao lopte pa makar to nije morao da radi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 avg 2013, 14:30

Borac ce se i ove sezone boriti za sami vrh tabele, a Jovic im je najvece pojacanje. Meni jos uvijek nije jasno zasto je otisao iz Sarajeva, jer covjek je jedan od rijetkih trenera u BiH koji nesto vrijedi. I ja bih se slozio da je remi najrealniji ishod i mozemo biti zadovoljni ovim bodom. Ako zelimo da ove sezone ostvarimo cilj onda moramo pobjedjivati ekipe koje su realno slabije od nas. Iz utakmica sa tim klubovima uzimati po 6 bodova, a od ovih sa kojima smo jednaki ili malo slabiji od njih i po bod je dosta.

Bitno je da se ide utakmicu po utakmicu i da se svaki protivnik maksimalno ozbiljno shvati. Ovo sto se od momaka moze vidjeti na pocetku sezone je zadovoljavajuce i bilo bi lijepo da ovako igraju do kraja. Naravno da mora biti uspona i padova u igri, faktor srece je takodjer vazan, ali mislim da je ova ekipa dovoljno dobra da uradi ono sto prizeljkujemo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 avg 2013, 16:59

Kakva je liga najbolje pokazuje to da se ekipa kojoj je otišlo desetak igrača bori opet za vrh tabele.Olimpicu je sada imperativ pobjeda u narednom kolu,jer ako ne pobjede moglo bi svašta da se desi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 avg 2013, 17:14

Mislim da ako budemo pobjedili lahko protiv Mladost VO, onda ce definitivno titula biti moguca. Nebi trebalo biti problema, gledajuci ove utakmice do sada, u ovakvoj formi je Olimpic svima opasan. Ako igramo ovako sve do kraja sezone, bilo bi uzas BiH fudbalu da ne odemo u Evropu. I ako je zanimljivo da su i Celik i Borac kao i Olimpic remizirali jedni protiv drugih, cini mi se da smo najbolji trenutno medju njima.

Nego evo iz jazbine info:
Utorak, 20:35 na BHT1 ce se moci gledati BiH U21 - Crna Gora U21
Utakmica ce biti snimljena zato sto ce Duljevic biti pozvan, i onda ce biti video postavljen na youtube stranici jazbine.

slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 avg 2013, 21:37

Uh, eno Celik remizirali sa Mladost VO. Ne smiju nam vukovi se opustiti, nego bas ovakvim ekipama treba biti pravo borben, znaju iznenaditi. Ocekujem takvo iznenadjenje od Viteza isto, sve ce da zavisi od tog mentaliteta i borbe.

Vec sad da kazem: HAJMO VUKOVI!! :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 12 avg 2013, 18:13

Mokroguz je napisao/la:Mislim da ako budemo pobjedili lahko protiv Mladost VO, onda ce definitivno titula biti moguca. Nebi trebalo biti problema, gledajuci ove utakmice do sada, u ovakvoj formi je Olimpic svima opasan. Ako igramo ovako sve do kraja sezone, bilo bi uzas BiH fudbalu da ne odemo u Evropu. I ako je zanimljivo da su i Celik i Borac kao i Olimpic remizirali jedni protiv drugih, cini mi se da smo najbolji trenutno medju njima.

Nego evo iz jazbine info:
Utorak, 20:35 na BHT1 ce se moci gledati BiH U21 - Crna Gora U21
Utakmica ce biti snimljena zato sto ce Duljevic biti pozvan, i onda ce biti video postavljen na youtube stranici jazbine.

slika
Dulja doktor fudbala ! :D
Toto Riina

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 avg 2013, 18:27

Pocinje sutra utakmicu, znaci nece uci sa klupe.
Sve u svemu, do sada je odigrao 119 minuta za U21 reprezentaciju, uradio 1 gol i 2 asista u tih skoro 1 i 1/3 utamica. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 12 avg 2013, 18:30

Ljudi spustite loptu. Krenuli ste odlicno, imate dobar tim, gledali smo. Polako, tek tri kola, a vi pricate o tituli?!? Izgleda da volite sta bi bilo kad bi bilo! Ako je tako da Vas pitam, sta ako u sledecem kolu bude 2?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 avg 2013, 18:41

Semberac po tebi i mnogim drugim na ovom forumu Olimpic neće nikoga pobjediti na svom terenu,uvijek neke prognoze x ili 2.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 13 avg 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 avg 2013, 18:53

Moze se svasta desiti, ali svi ocekujemo da Olimpic razvali Mladost k'o sto su manijaci valjda ocekivali to protiv Travnika ili Zvijezde ili koga vec.
Titula nije nemoguca, nismo jos vidjeli kako igra Zeljo protiv Sirokog, Borca, Celika, Sarajeva i nas, a mi jesmo odigrali i protiv Celika i protiv Borca vec, i ruku na srce bolji smo bili od te dvije ekipe, nije nam mnogo falilo do jos bodova.

Nego ako Zeljo se zezne protiv nas i Sirokog, ne vidim sto nebi titula bila ugrozena sa strane nas i Sirokog Brijega. Tek ove subote ce se vidjeti ko je za sta, zato i cekam i kazem da ako pobjedimo protiv Mladost, moze nam i titula komotno prici.
Jer ko hoce da osvoji titulu mora sve bodove protiv slabih ekipa da osvoji, a protiv rivala je opravdano i remi i ako smo mogli bolje.
A Zeljo ako pobjedi Borca onda izgleda vise da ce Zeljo i ovu titulu uzeti.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 12 avg 2013, 19:04

Mancini je napisao/la:Semberac po tebi i mnogim drugim na ovom forumu Olimpic neće pobjediti na svom terenu,uvijek neke prognoze x ili 2.
Nisam rekao da nece pobijediti...Ove mnogo pricaju da Olimpik ima sansu da bude prvak ili tako nesto, a tek 3 kola. Reko ajd da i ja lupim pa da pitam sta ako bude 2!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 avg 2013, 21:52

semberac je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Semberac po tebi i mnogim drugim na ovom forumu Olimpic neće pobjediti na svom terenu,uvijek neke prognoze x ili 2.
Nisam rekao da nece pobijediti...Ove mnogo pricaju da Olimpik ima sansu da bude prvak ili tako nesto, a tek 3 kola. Reko ajd da i ja lupim pa da pitam sta ako bude 2!!!
Paša, a što se NE NADATI tituli.OLIMPIC je INSTITUCIJA za vas malene klubove.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 12 avg 2013, 22:46

pabizo je napisao/la:
semberac je napisao/la:
Paša, a što se NE NADATI tituli.OLIMPIC je INSTITUCIJA za vas malene klubove.
Kad smo uzeli Čeliku i Širokom po bod, niste ni vi nešto veći od njih.Svi su mislili da smo mi nova "Gradina", a koliko vidim imaćete probleme sa nama.Vaša institucija ? HAHAHA Prošle godine Čelik vas dobija kod kuće 2:0, a odlučujuća za Evropu.U fudbalu ne pobjeđuju uvijek najjači.Muku vi mučite sa "malenim klubovima".Mogu vam reći samo da je jadno što se nadate sa 5 bodova iz 3 kola "tituli".Da imate 100% učinak,pa hajd',a ovako dobili Leo 4:0 i ove remije,a Željo,Široki i Sarajevo ima da vas s lakoćom skinu.Spustite loptu, tek je rat počeo :lol:
003871312

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.