Prvo bi malo o Vitezu ili ti ga arsenalu

klasicna drugoligaska ekipa, i koriste se tim metodama u igri, nema istrcat kontru jer te sasjeku po nogama, bezbroj povlacnja za dres, pritisak sa klupe i tenzije sa tribina i velika pozrtvovanost ko je igrao lopte zna da je tesko igrati lopte u ovakvom ambijentu, po meni Vitez je kombinacija Travnika i Oraskih labudova, vjerute da ce se o Varupi nakon ovih pricati u lijepom kontekstu.
Sto se tice nas nije to ni lose kao sto neki pricaju da nam je uslo sve sto je bilo pricali bi o puno vecoj razlici, ona akcija vrhunska kada izbacuju Svraku a ovaj ubacuje za Adilovica koji pogadja stativu ili ono skidanje lopte sa linije nakon suta svrake imali smo jos par sansi koje nismo iskoristili tipa ona kada Stanic odluci sam da dribla a pri tome mu slobodna dva nasa na 16 metara.Donekle opustanje nakon gola i napravimo glupost i ostanemo sa igracem manje, hvala Bogu pa smo se zabunkerisali i nismo izigravali nikakvu pamet i ono sto je najvaznije donijeli smo tri boda kuci i prvi smo gdje nam je i mjesto.
Neki dan citam o terenu i neko napisa da kamberovica polje ima dobar teren, cak bolji i od Grbavice

, livada, pasnjak al klasican Grba je za ono televizor u boji.
Sudjenje u skladu sa danasnjom utakmicom, domaci su uspjeli sa namjerom da sudiju stave pod pritisak a ovaj imao kikseva i na njihovu a Boga mi i pofino na nasu stetu.