Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Ma kesa na glavu i opleti. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nek si mu reko umjesto meneNarin je napisao/la:Kakve veze ima njegova slika,i meni je,kao što sam rekao,cura beze..Zgodna jeste,ali nije sve u tome..IlPrincipe je napisao/la:de nam ti svoju sliku ovdjeOtelo je napisao/la:Meni je cisti prosjek
Jednostavno nije svačiji tip djevojke..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
NijeHead je napisao/la:E.L?
Arelinho sjeti me se, i ja sam se tebe sjetio 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Kažu da je ljepota u očima posmatrača..bagrcavi je napisao/la:Dobra je Minela nemojte tako
A u pm,ruku bi u vatru stavio da jeste.arelinho je napisao/la:NijeHead je napisao/la:E.L?
Znaci ista cura ko i ova sto si postavio.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Dobra je Minela nemojte tako
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tebi su jedini uslovi žensko i papiri,tako da tvoje mišljenje nije mjerodavno.Bosniacum Lilium je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Dobra je Minela nemojte tako
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ok 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
sve nevalja, a evo vidim tamo pijete joj g o v n o 
"Ser.eš, ser.eš, ser.eš, da si mi sto puta daidža, sereš! Ser.eš i ti, i ti. SVI SER.ETE"Narin je napisao/la:Tebi su jedini uslovi žensko i papiri,tako da tvoje mišljenje nije mjerodavno.Bosniacum Lilium je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Dobra je Minela nemojte tako
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nemojte ljiljanu vjerovat oko mišljenja 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ovaj Ćema bi svako, tako je meni pričo
arelinho je napisao/la:Da i ja dam doprinos temi![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bagrcavi je napisao/la:lijepe oči ima pravo.
dobre joj carape !
Mozes li mi na pp reci ko je ona.Head je napisao/la:A u pm,ruku bi u vatru stavio da jeste.arelinho je napisao/la:NijeHead je napisao/la:E.L?
Znaci ista cura ko i ova sto si postavio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bagrcavi je napisao/la:lijepe oči ima pravo.
Kakve samo čarapice