GNK Dinamo Zagreb
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Prolazi ovo Dinamo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: F.C. Internazionale Milano
Koliko god su bijedni proci ce jer su im protivnici jos gori,barem prema dosad prikazanom.A onda u grupama sve po starom...
Cuj tuca u Moldaviji...i naravno ovakvi poput Neutrala su popusili opet.Cestitam.
Cuj tuca u Moldaviji...i naravno ovakvi poput Neutrala su popusili opet.Cestitam.
Re: F.C. Internazionale Milano
ladies and gentlemen, tzv. navijač Dinama Zagreba, onaj vatreni !SiamoNoi je napisao/la:Koliko god su bijedni proci ce jer su im protivnici jos gori,barem prema dosad prikazanom.A onda u grupama sve po starom...
Mogu bit nabijedniji na svijetu, al za Dinamo se uvijek navija, a dok bijedne igre ne podju da se osjete na rezultatima nema prigovaranja
. I mislim da uopce ne igraju bijedno, igraju lijep nogomet, jos kad se Sammir vrati, bit ce to puno bolje.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/povije ... 93973.aspx
klub bez duga, klub sa sistemom rada mladjih kategorija, klub koji igra konstantno evropu, klub koji prodaje igrace za višemilionske iznose i klub kada igra bitnije je šta uzvikuje 50 budala, nego rez na terenu
e moj zagrebe
klub bez duga, klub sa sistemom rada mladjih kategorija, klub koji igra konstantno evropu, klub koji prodaje igrace za višemilionske iznose i klub kada igra bitnije je šta uzvikuje 50 budala, nego rez na terenu
e moj zagrebe
nema potpisa
-
RiverPlate
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/povije ... 93973.aspx
e moj zagrebe
3,2,1 javlja se Signore da ti odgovori
Grbavica naš je Hram!!!
admire ti ne odustajes
Pobijedili smo Milan na Old Traffordu i osvojili Nike Premier Cup
Bravo decki!! Treba reci da je na turniru nastupalo 8 tisuca ekipa

Pobijedili smo Milan na Old Traffordu i osvojili Nike Premier Cup
Bravo decki!! Treba reci da je na turniru nastupalo 8 tisuca ekipa

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
A sada kad udjemo u LP, juniori ce i to poharat 
RIP CITY!
samo konstatujem realne cinjeniceDamian je napisao/la:admire ti ne odustajes![]()
nema potpisa
Svaka cast deckima. Nadam se da ce uskoro imat priliku igrat i na next genu, siguran sam da bi bili među boljim ekipama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Od ove sezone se organizuje UEFA Youth league (igraci od 19 godina i mladji) pa tako svaka ekipa koja obezbjedi grupnu fazu Lige Prvaka ce imati i svoj omladinski klub u grupnoj fazi ove UEFA Omladinske Lige.Tritolone je napisao/la:Svaka cast deckima. Nadam se da ce uskoro imat priliku igrat i na next genu, siguran sam da bi bili među boljim ekipama.
Svaka čast-za vas nema ,,zime,,!Damian je napisao/la:admire ti ne odustajes![]()
Pobijedili smo Milan na Old Traffordu i osvojili Nike Premier Cup![]()
Bravo decki!! Treba reci da je na turniru nastupalo 8 tisuca ekipa![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Odavno sam govorio, al ponoviti cu opet, Dinamo radi ponajbolje s mladima u Europi, cinjenicno, vec niz godina, imaju recept kako se to radi, kvalitetni uvjeti i kvalitetni, strucni kadar i to je to, buducnost hrvatske nacionalne selekcije i razlog sto za Hrvatsku nema zime dok se ovako radi.
...Život za Široki...
U vrijeme kad i klubovi u Turskoj ili Grčkoj, koji su nekad plaćali i previše, sve češće imaju problema s isplatama, D inamoje ušao u kategoriju poželjnih klubova, u kojemu se zarađuje bolje i redovitije nego u klubovima srednjeg ranga u Portugalu ili, recimo, Belgiji. Uz to i s mirisom Lige prvaka, u mirnom, sigurnom i ugodnom gradu, što ćete bolje...
Prvi dio sezone pokazao je da Dinamo, uz dobar skauting i ponešto uloženog novca, može dovesti prave igrače, da se takvo ulaganje u pravilu uvijek isplati. Soudani, Fernandes i Pinto već su opravdali epitet pojačanja, a Addy, Husejinović i Pamić dokazali da definitivno nisu promašaji.
I bez obzira donijeli svi oni na kraju Ligu prvaka ili ne, nitko neće morati udarati glavom u zid jer je (opet) kupio krivog igrača. Novac se već vratio!
Prvi dio sezone pokazao je da Dinamo, uz dobar skauting i ponešto uloženog novca, može dovesti prave igrače, da se takvo ulaganje u pravilu uvijek isplati. Soudani, Fernandes i Pinto već su opravdali epitet pojačanja, a Addy, Husejinović i Pamić dokazali da definitivno nisu promašaji.
I bez obzira donijeli svi oni na kraju Ligu prvaka ili ne, nitko neće morati udarati glavom u zid jer je (opet) kupio krivog igrača. Novac se već vratio!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Eto Admir je sigurno vidio financijska izvjesca pa zna da nema dugova.
http://sportska-tv-wizi.****.de/p/blog-page_18.html
Umjesto zvjezdica upišite b l o g s p o t
Umjesto zvjezdica upišite b l o g s p o t
1:1 s Dragovoljcom
Jurcic je nikakav motivator. Pa ne mozemo ovako prosipat bodove. Mislim, nema sanse da izgubimo prvestvo, ali
Jurcic je nikakav motivator. Pa ne mozemo ovako prosipat bodove. Mislim, nema sanse da izgubimo prvestvo, ali
RIP CITY!
Moguce da ces bit u pravu.zlockob je napisao/la:Vjerojatno onda ademi ide
http://www.24sata.hr/nogomet/dinamo-dob ... ija-327514
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.