Nakon raznih pokušaja zaključak je da sam glup
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Hvala.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ucis k'o i svako. Imas 3 rezervisana private network-a koji pocinju sa 10.0.0.0, 172.16.0.0 ili 192.168.0.0
Najcesce (ne uvijek) ulazis na default gateway preko 192.168.0.1
Najcesce (ne uvijek) ulazis na default gateway preko 192.168.0.1
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma ušao sam ja tamo odmah,al se slabo snalazim s ovim wifi protected setup 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako nista, izaberi WPA-2 protokol (vjerujem da imas opciju) i bice OK.
Opet ništa.LAN radi normalno,ali wifi ne može naći 
Pa je l' vidis da postoji tvoj network? Je l' ti radilo maloprije?
jesi na laptopu ? ako jesi , onda znam rješenje jer sam i ja imao sličan problem prije nekih mjesec dana . moraš pronaći tačan naziv modela svog laptopa , i onda pretraži na google "wireless lan drivers for *ime modela laptopa* " .. vjerovatno će pronaći stranicu proizvođača tog laptopa i downlaod za wlan drivere . skineš , instaliraš , i restartuješ kompjuter . onda kada upališ , pritisneš jednu kombinaciju na tastaturi , uglavnom je to Fn + F1 (tako je bar kod mene) , i otvori ti se mali meni gdje možeš vrlo lako podesit da se upali WLAN .LBJ MVP je napisao/la:Opet ništa.LAN radi normalno,ali wifi ne može naći
Jel moze neko da mi kaze zasto me zvucnici za*ebavaju , pokazuju da rade ,ukljuceni su,svetli ono ...ali zvuka nigde ? Nije mi se ovo desavalo, ne znam sta je u pitanju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jesu povezani s računarom?
ok dosta šale
provjeri da ti se nije sj.ebao drajver, ne znam al mislim da ti je realtek, pa prčkaj malo po realtek panelu ili po drajverima, reinstaliraj
...da bar možeš postaviti screenshot iz device managera, sound controla i tako..
ok dosta šale
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Buraz hvala ti na pomoci ,ali ja sam totalni indijanac kad je racunar u pitanjuiVar je napisao/la:Jesu povezani s računarom?![]()
![]()
ok dosta šaleprovjeri da ti se nije sj.ebao drajver, ne znam al mislim da ti je realtek, pa prčkaj malo po realtek panelu ili po drajverima, reinstaliraj
...da bar možeš postaviti screenshot iz device managera, sound controla i tako..
Koji ti je sistem brate?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Brate ne znam tacno na sta mislisiVar je napisao/la:Koji ti je sistem brate?
p.s. provalio sam sta je " realtek "
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li ti XP, Vista, Win 7?
izbrisi i opet instaliraj, tako reinstaliras, tako ja radim
izbrisi i opet instaliraj, tako reinstaliras, tako ja radim
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
operativni sistemTribalian je napisao/la:Brate ne znam tacno na sta mislisiVar je napisao/la:Koji ti je sistem brate?ali ozbiljno
p.s. provalio sam sta je " realtek "samo jos da vidim kako da reinstaliram
Imam taj disk,mislim da je sistem XP , uradicu to ujutru . Hvala vam mnogo ! 
pomogne tebi tvoj ujo

iVar je napisao/la:pomogne tebi tvoj ujo![]()
![]()
![]()
Brate samo jos jedno pitanje , jel moguce da ovo sa zvucnicima ima veze sa napajanjem ,posto me to zeza s vremena na vreme vec par nedelja ?
jedino da nije uredu ta integrisana zvučna kartica, inače zvučnici imaju svoje napajanje zato ih ukljucis u struju (skontao sam da je računar stolni). Jedino da nije do kartice..msm mogućnost..ali ako je prije radilo, a sad ne, odjednom..driver 100%
i drugi put