FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Novi Pazar
Dobar vjetar u ledja u daljnoj borbi za opstanak,samo naprijed,svim srcem vam zelim opstanak !!!
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Zbog prijava nekih ljudi koji svoju pamet kupe iz medija koji im serviraju svakve informacije izbrisacemo sve sto se tice navijaca. Ne treba nam to uopste ovde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Novi Pazar kaznjen sa samo jednom utakmicom bez publike i 500000 RSD.
Taman sam hteo reci da ne bi oni vise smeli niti jednu jedinu rec da kazu o njihovoj ugrozenosti kad' javlja se ovaj mangup iz kluba i kaze kako je kazna previsoka i usledice zalba.

Taman sam hteo reci da ne bi oni vise smeli niti jednu jedinu rec da kazu o njihovoj ugrozenosti kad' javlja se ovaj mangup iz kluba i kaze kako je kazna previsoka i usledice zalba.

Devil je napisao/la:Novi Pazar kaznjen sa samo jednom utakmicom bez publike i 500000 RSD.
Taman sam hteo reci da ne bi oni vise smeli niti jednu jedinu rec da kazu o njihovoj ugrozenosti kad' javlja se ovaj mangup iz kluba i kaze kako je kazna previsoka i usledice zalba.![]()
![]()
Sigurno je mislio na novčanu kaznu.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa koliko ispane to, ne znam tecaj ni okvirno, al ne vjerujem da je ni 50 000 KM.
...Život za Široki...
1 euro = 111 RSD.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa koliko ispane to, ne znam tecaj ni okvirno, al ne vjerujem da je ni 50 000 KM.

500000 RSD = 4500 €
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa eto, kako god, ni blizu. S obzirom na sva dogadjanja na utakmici, to je jos i malo. Al takve su kazne opcenito na nasim terenima.
...Život za Široki...
Pa ovo im je otprilike najmanje novcana kazna do sada.Gorki je napisao/la:Devil je napisao/la:Novi Pazar kaznjen sa samo jednom utakmicom bez publike i 500000 RSD.
Taman sam hteo reci da ne bi oni vise smeli niti jednu jedinu rec da kazu o njihovoj ugrozenosti kad' javlja se ovaj mangup iz kluba i kaze kako je kazna previsoka i usledice zalba.![]()
![]()
Sigurno je mislio na novčanu kaznu.

Lik ovo desavanje uporedjuje sa otrcavanjem navijaca da proslave gol sa igracima.

Tako treba momci,mada ne gledam live tekmu,al imam osjecaj da se igra maximalno posveceno i ozbiljno,kao sto je i normalno..Torcida N.P <3
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Greenfingers
- Kontakt:
kakv je stanje u Pazaru sad sa posjetom, znam da su imali jednu od jacih na Balkanu tokom euforije, kad se pravila nova tribina...
Iskreno mi je zao sta rade od ovog jadnog kluba.. trebali su pobjediti Partizan i cudo.. sudija namjerno sjeba utakmicu samo da Novi Pazar na pobjedi Partizan. Fuj.
shandrlike-tandrlike
- Semir BAYERN
- Kontakt:
penal, niđe veze, Novi Pazar herojski odigrao, dosao sa 11 igraca, evo im doceka u Pazaru u tri ujutro
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Koja krađa, no postalo je pomalo dosadno nabrajati nepravde naspram ovom klubu radi prljavih političkih igara bez kojih jednostavna oni ne mogu.
Godina 2013, negdje i dalje srednji vijek.
Ovo sto se desilo Pazaru nema nikakve veze s tim ko su oni ili sta su, odakle dolaze itd...Ovo bi se desillo svakoj ekipi koja bi sinoc igrala na JNA, da li to bio Radnicki, Spartak, Jagodina..potpuno je nibitnoNeutral je napisao/la:Koja krađa, no postalo je pomalo dosadno nabrajati nepravde naspram ovom klubu radi prljavih političkih igara bez kojih jednostavna oni ne mogu.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Moguće, no reci mi je li ikada Novi Pazar oštećen jer je "drugačiji"?
Ovdje mislim na igru, penale, kartone i naravno kazne za navijače.
Ovdje mislim na igru, penale, kartone i naravno kazne za navijače.
Naravno da je ostecen, ali ko ti garantuje da je ostecen samo zbog toga sto je "drugaciji"?! Ako aludiras na to sto aludiras, pa logicno je valjda da im ne bi ni "dozvolili" uopste i da igraju JSL, ako bi ih stalno ugnjetavali ili sta ti ja znam...
Pa vise od pola ekipe Novog Pazara cini igraci Srpske nacionalnosti...
Nisu ni drugi timovi nista vise ili manje osteceni sto se tice tih zutih, penala, ofsajda, kazni itd...U te klubove naravno ne racunam Partizan (pogotovo) i manje vise Zvezdu (za koju i sam navijam)...
Pa vise od pola ekipe Novog Pazara cini igraci Srpske nacionalnosti...

Nisu ni drugi timovi nista vise ili manje osteceni sto se tice tih zutih, penala, ofsajda, kazni itd...U te klubove naravno ne racunam Partizan (pogotovo) i manje vise Zvezdu (za koju i sam navijam)...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znam ko igra u ovoj ekipi, no u ovoj ligi imaš dva tima i ostali neka se snalaze kako znaju i umiju. Šteta, prije svega za jednu Vojvodinu.
Nadam se da će Novi Pazar izboriti opstanak. Kriza za nedostatkom novca mogla bi značiti i potpuno krah za ovu ekipu.
Nadam se da će Novi Pazar izboriti opstanak. Kriza za nedostatkom novca mogla bi značiti i potpuno krah za ovu ekipu.
S ovim se slazem u potpunosti! Hebo fudbal i ligu u kojoj sudija mora navlacit Partizanu da bi dobio jednog Pazara, Javora, Slobodu... 

Oštećene službene prostorije FK Novi Pazar
Nepoznati počinioci su tokom noći između nedelje i ponedeljka oštetili ulazna vrata i polomili prozorsko staklo službenih prostorija Fudbalskog kluba Novi Pazar na Gradskom stadionu u ovom gradu.
Portparol kluba Redžep Korać kaže da je policija obavila uviđaj i da veruje da će počinioci biti ubrzo pronađeni.
"Pričinjena je samo materijalna šteta, a iz prostorija ništa nije odneto. Očekujem da policija što pre pronađe počinioce, kao i da se ovo više neće ponoviti", kaže Korać.
Nepoznati počinioci su tokom noći između nedelje i ponedeljka oštetili ulazna vrata i polomili prozorsko staklo službenih prostorija Fudbalskog kluba Novi Pazar na Gradskom stadionu u ovom gradu.
Portparol kluba Redžep Korać kaže da je policija obavila uviđaj i da veruje da će počinioci biti ubrzo pronađeni.
"Pričinjena je samo materijalna šteta, a iz prostorija ništa nije odneto. Očekujem da policija što pre pronađe počinioce, kao i da se ovo više neće ponoviti", kaže Korać.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Golmani: Đogatović Vladan, Janković Marko, Budaković Miloš
Odbrana: Bulatović Radoš, Lotinac Emir, Vasiljević Aleksandar, Marković Miloš, Pešić Zoran, Topić Borislav, Nenadić Ljubo, Milić Marko, Boljević Dejan
Sredina: Mutavdžić Miljan, Rahmanović Amar, Redžepi Haris, Vujović Predrag, Vujović Zoran, Nokić Suad, Mujković Edin, Smajović Sadin, Selimović Edin
Napad: Kecap Admir, Vidaković Nemanja, Bogunović Miloš, Popović Mladen
Stručni štab: Vučićević Nebojša , Ljajić Izet, Džogović Jasmin, Halitović Naser, Preljević Edin, Župić Bajro
Ja ne znam zasto aludirate da je ovo tim samo od muslimana, pogledajte malo bolje, ovi momci igraju zajedno i nisu samo muslimani, svaka cast Pazaru trenutno je 4 ispred Crvene Zvezde sa 10 bodova, samo naprijed momci !!!
Odbrana: Bulatović Radoš, Lotinac Emir, Vasiljević Aleksandar, Marković Miloš, Pešić Zoran, Topić Borislav, Nenadić Ljubo, Milić Marko, Boljević Dejan
Sredina: Mutavdžić Miljan, Rahmanović Amar, Redžepi Haris, Vujović Predrag, Vujović Zoran, Nokić Suad, Mujković Edin, Smajović Sadin, Selimović Edin
Napad: Kecap Admir, Vidaković Nemanja, Bogunović Miloš, Popović Mladen
Stručni štab: Vučićević Nebojša , Ljajić Izet, Džogović Jasmin, Halitović Naser, Preljević Edin, Župić Bajro
Ja ne znam zasto aludirate da je ovo tim samo od muslimana, pogledajte malo bolje, ovi momci igraju zajedno i nisu samo muslimani, svaka cast Pazaru trenutno je 4 ispred Crvene Zvezde sa 10 bodova, samo naprijed momci !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.