Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
E ovakvu ofiru jos nisam vidio, jos onom na kraju smjesno , covjek stere od smjeha sto je dao zadnji autogol 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko se ne bi smijao.......... Ja oplako kad sam vidio facu od Hagguia nakon treceg autogola.Genghis je napisao/la:E ovakvu ofiru jos nisam vidio, jos onom na kraju smjesno , covjek stere od smjeha sto je dao zadnji autogol
Bundesliga razorekcija.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
"Je... ću ti mamu kad budeš došao idući put tražiti pare"!
Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.
Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.
Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!
Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.
Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.
[youtube][/youtube]
Na YouTube je objavljen amaterski video snimak iz Zenice, tačnije u okolini stadiona Bilino polje, snimljen nakon jednog od posljednjih susreta reprezentacije BiH.
Na snimku reprezentativac BiH Edin Džeko psuje i prijeti jednom momku koji je navodno prethodno uputio psovke našem reprezentativcu.
Džeko je nakon toga "planuo" i prijetio da će mu "razvaliti usta kad idući put izgovori njegovo ime" i dodao "je... ću ti mamu u p... kad budeš došao idući put tražiti pare"!
Tada se pojavio kapiten Emir Spahić i pokušao da smiri situaciju.
Mladić kome se Džeko obraćao navodno je iz Zenice, štićenik je Doma za nezbrinutu djecu i pohađa Srednju specijalnu školu u ovom gradu.
[youtube][/youtube]
ebo me svak ako Monchengladbach-Hanover nije namjesteno. palo 8 golova, a mozda samo 2 normalna gola. sve naki autogolovi, golmani ne znaju gdje se nalaze.
Lehman kreten, ali 100%. ja bih ga otjero iz Stuttgarta, i tuzio bih ga na sudu. sta dozvoli sebi u 38,39 godini koliko ih ima vec.
Lehman kreten, ali 100%. ja bih ga otjero iz Stuttgarta, i tuzio bih ga na sudu. sta dozvoli sebi u 38,39 godini koliko ih ima vec.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Idealna momčad 16. kola Bundeslige:
Nikolov (Eintracht) - Owomoyela (Borussia Dortmund), Hoewedes (Schalke), Westermann (Schalke) - Lahm (Bayern), Ramos (Hertha), Schwegler (Eintracht), Elia (Hamburg) - Ya Konan (Hannover), Barrios (Borussia Dortumnd), Olić (Bayern).
Nikolov (Eintracht) - Owomoyela (Borussia Dortmund), Hoewedes (Schalke), Westermann (Schalke) - Lahm (Bayern), Ramos (Hertha), Schwegler (Eintracht), Elia (Hamburg) - Ya Konan (Hannover), Barrios (Borussia Dortumnd), Olić (Bayern).
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma daj ba,dje Dzeko,Miske,Vedo and coomerbavarac je napisao/la:Idealna momčad 16. kola Bundeslige:
Mora otici ova bundesliga u pm kad Pranjici,Olici kolo vode
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne valja ta Omere, evo jos jedne. Ali ova je po oficijelnoj stranici Bundeslige.

Sta je ovo
sami Bayernovi i Borussijini igraci
Hare, evo ovdje i Pranje

Sta je ovo
Hare, evo ovdje i Pranje
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova jos bolja, iako je moja postava prema Goal.com.geronimo je napisao/la:Ne valja ta Omere, evo jos jedne. Ali ova je po oficijelnoj stranici Bundeslige.
Sta je ovosami Bayernovi i Borussijini igraci
![]()
Hare, evo ovdje i Pranje
geronimo je napisao/la:Ne valja ta Omere, evo jos jedne. Ali ova je po oficijelnoj stranici Bundeslige.
![]()
Hare, evo ovdje i Pranje
Pa tako i treba da bude...2 najjaca tima u Bundesligi u posljednjih 20 godina
Bit ce vama Pranja-Sranja kad naletite na normalnu ekipu.geronimo je napisao/la:Ne valja ta Omere, evo jos jedne. Ali ova je po oficijelnoj stranici Bundeslige.
![]()
Hare, evo ovdje i Pranje
A ne na one jadnike koji sami sebe pobijede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem nesto slicno Juventusu.harishp je napisao/la:
Bit ce vama Pranja-Sranja kad naletite na normalnu ekipu.![]()
A ne na one jadnike koji sami sebe pobijede.
To se podrazumjeva.Ko je vidio normalnog tima iz A lige vec par godina ima da toga nemaomerbavarac je napisao/la:Vjerujem nesto slicno Juventusu.harishp je napisao/la:
Bit ce vama Pranja-Sranja kad naletite na normalnu ekipu.![]()
A ne na one jadnike koji sami sebe pobijede.![]()
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Normalno, valjda ce i BvB krenuti ka vrhu. Tuzno kako su pali nakon onih sjajnih uspjeha tokom '90-tih.adnan24 je napisao/la: Pa tako i treba da bude...2 najjaca tima u Bundesligi u posljednjih 20 godina
Sada imaju dobru atmosferu, mlad tim, ako ne i najmladji u Bundesligi, veoma dobrog trenera, koji se cak usudio usprotiviti velikom Kaiseru
Malo da ojacaju financije, mozda bas ucescem u evropskim takmicenjima, ovaj gigant bi se mogao vratiti.
Da samo napomenem, da je Borussia prvi klub iz Bundeslige, koji je nesto osvojio u Evropi. '66 kup kupova, a odmah iza njih Bayern osvaja isto takmicenje.
@Hare, reci bratu koga bi ti zelio da mi dobijemo u narednoj rundi
Vom Jäger zum Gejagten
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
et daj neki uspjeh švabskog tima u koliko god hoćeš godina unazad pa usporedi s talijanskimharishp je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:To se podrazumjeva.Ko je vidio normalnog tima iz A lige vec par godina ima da toga nemaharishp je napisao/la:
Vjerujem nesto slicno Juventusu.![]()
![]()
i ove godine talijani dali 4 u LP prošlo 3, njemci dali 3, prošla 2, talijanski pobjedili 11, neriješeno 8, izgubili 5 uz gol razliku 33-27, njemci pobjedili 7, 5 nerješeno ,6 izgubili, gol razlika 25-22.
Tako da se nešto ne vidi ta sila u bundesligi, al pošto je talijanska liga pala od ubjedljivo najjače na svijetu na 2-3 mjesto vama se čini da su pali još i puno niže a nije baš tako, taj vaš tim kola u seriji a nebi bio među prvih 5-6
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Tanko je to jarane,tanko.A da vam Milancica nebi i Rusi bi bili ispred vas 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj gluposti o cemu se raspravlja. Pa to je samo vezano za ovo kolo, haj da je tim sezone pa bih donekle razumio. Danas su igraci Bayerna i Dortmunda, sutra ce biti igraci Leverkusena i Werdera. vazno je na kraju sezone ko pokaze konstantu i svoju igru nije vazno 16.kolo.
A za ove Italijane Vi mozete samo sanjati da Vam velikani imaju pune stadione. Bayern, BVB, HSV i Schalke su cetiri kluba cija je svaka utakmica rasprodata. Isto tako i kod ostalih klubova su utakmice rasprodate u vecini slucajeva, ali nije slucaj za sve utakmice. Pa jedan Mainz ima vise prodatih godisnjih karata nego jedan AC Milan.
Mislim da sljedeci podatak s Transfermarkta sve govori.
Juventus - Inter 2-1
Broj gledaoca: 25.530
Koeln - Mainz 1-0
Broj gledaoca: 49.000
Mozda jeste uspjesniji sto se tice prolaska u LP, ali ne zaboravite da se racuna isto tako i EL, gdje Nijemci imaju tri predstavnika sigurno, a Italijani dva. Valjda ona smotana Hertha moze kuci uzeti jedan hebeni bod.
Samo cu reci jedno. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
A za ove Italijane Vi mozete samo sanjati da Vam velikani imaju pune stadione. Bayern, BVB, HSV i Schalke su cetiri kluba cija je svaka utakmica rasprodata. Isto tako i kod ostalih klubova su utakmice rasprodate u vecini slucajeva, ali nije slucaj za sve utakmice. Pa jedan Mainz ima vise prodatih godisnjih karata nego jedan AC Milan.
Mislim da sljedeci podatak s Transfermarkta sve govori.
Juventus - Inter 2-1
Broj gledaoca: 25.530
Koeln - Mainz 1-0
Broj gledaoca: 49.000
Mozda jeste uspjesniji sto se tice prolaska u LP, ali ne zaboravite da se racuna isto tako i EL, gdje Nijemci imaju tri predstavnika sigurno, a Italijani dva. Valjda ona smotana Hertha moze kuci uzeti jedan hebeni bod.
Samo cu reci jedno. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tony-mortale
- Kontakt:
kakve sad rusi imaju veze s njemačkom, ja sam te pitao koje godine ste bili bolji od talijanske lige, ja kažem nijedne u zadnjih bar desetak godina, a evo sad sam malo baš to gledao, pa veće su šanse na francuska stigne njemačku, nego njemačka italijuharishp je napisao/la:Tanko je to jarane,tanko.A da vam Milancica nebi i Rusi bi bili ispred vas
Kako god zabari idu dole.Pa vise ni sami Italijani ne vole calcio i izgustirali tu glupost-sto se vidi po ''jakim'' posjetama
a kamoli neko drugi

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ok, al vi izgleda ovdje više mrzite talijane nego što volite švabe, al to je vaše pravo, a argumenti o posjeti stadionu su jadni jer po tome kina i indija bi trebali imati najjače lige. njemačka je mnogoljudnija zemlja, ima bolje i veće stadione jer je skoro imala svijetsko, a dao si primjer juventusa kod kuće a on ima jedan od najmanjih stadiona, tako i ja mogu reći da je na milan.inter bilo 80000, a na leverkuzen-keln 25000.
al sve to ne znači da je njemačka liga bolja, svakom ko imalo bolje prati fudbal zna da je italija po kvaliteti još uvijek daleko ispred njemačke, pozz
al sve to ne znači da je njemačka liga bolja, svakom ko imalo bolje prati fudbal zna da je italija po kvaliteti još uvijek daleko ispred njemačke, pozz
Ne,ne gluho i coravo bilo.Mrziti nekoga zbog fudbala.
Prica se o calciu,bilo A ligi ,bilo repci.To ni rodjena mater ne moze voliti.
Daleko da nije uspjesna,ali to bi se onda trebalo svrstati u kakav drugi sport a ne u nogomet
Prica se o calciu,bilo A ligi ,bilo repci.To ni rodjena mater ne moze voliti.
Daleko da nije uspjesna,ali to bi se onda trebalo svrstati u kakav drugi sport a ne u nogomet
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.