FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajPrice » 11 avg 2013, 23:45

Evidentan problem u FK Sarajevo je nedostatak kvaliteta , vi zapeli na nekog Komazeca!!
Pod hitno lupiti igrace po djepu , odigrati koju prijateljsku , traziti jednostavno bolja rjesenja.
Husrefa nema potrebe dirati , nije on kriv!
Bice to bolje aBd .

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 avg 2013, 23:45

nyxem je napisao/la:nasa igra jest zalosna,al ovi plavci hvale svoju ko da su real, a zna se kako su jadno odigrali (i kako su dobili) jucer protiv Viteza...
Kao prvo nismo mi "plavci" mi smo "plavi", kljucna rijec "dobili"

I da za vas smo Real Madrid glavom I bradom.

Otjerajte sve u januaru pa opet novih 10 igraca novih dovedite, mozda jednom I potrefite.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 avg 2013, 23:49

7aprildomemoj je napisao/la:Ljudi došli umorni iz autobusa na stadion i opet očitali lekciju manekenima :lol: Husref stvarno više smara sa tom pričom o sreći. Pa yebote sreća prati hrabre a večeras škutori ubiše boga u njima na njihovom terenu. Udaraju ih, onaj Zakarić čini mi se kako se bio razgoropadio pomisli da kad pošuta igrače Sarajeva sad će reko na publiku udarit :mrgreen:
iako si vjerovatno pokusao da provociras ima tu dosta istine. Ova ekipa nema mu*da sto se vidjelo u pomenutoj situaciji, sam lik dodje i maltretira ih na njihov stadionu. Trebali su ga nalemat dobro, i kakva je to ekipa sam onaj igrac Sarajeva medju 11 Sirokog, oni ga guraju, klempe mu pucaju, a ostali gledaju iz daljine. Stvarno su preplaseni.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 avg 2013, 23:49

7aprildomemoj je napisao/la:Ljudi došli umorni iz autobusa na stadion i opet očitali lekciju manekenima :lol: Husref stvarno više smara sa tom pričom o sreći. Pa yebote sreća prati hrabre a večeras škutori ubiše boga u njima na njihovom terenu. Udaraju ih, onaj Zakarić čini mi se kako se bio razgoropadio pomisli da kad pošuta igrače Sarajeva sad će reko na publiku udarit :mrgreen:
lijepo Boga mi a mi karton dobijemo a njima ništa nije ofirno šiljio na stranu i igra i sve suđenje kuravc veliki majku **** svoju Jakupoviću
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 avg 2013, 23:53

ma sad nam je i sudac kriv. uvijek nego drugi nikad mi.treba se pomiriti sa cinjenicmo da smo sami sebi krivi. ovo je najlosiji sastav sarajeva od rata
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 11 avg 2013, 23:53

muXmania je napisao/la:
nyxem je napisao/la:nasa igra jest zalosna,al ovi plavci hvale svoju ko da su real, a zna se kako su jadno odigrali (i kako su dobili) jucer protiv Viteza...

Otjerajte sve u januaru pa opet novih 10 igraca novih dovedite, mozda jednom I potrefite.
Ponjamke ti se u potpis, a posebno u ovu titulu iz 1946....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 avg 2013, 23:54

sekac je napisao/la:
lijepo Boga mi a mi karton dobijemo a njima ništa nije ofirno šiljio na stranu i igra i sve suđenje kuravc veliki majku **** svoju Jakupoviću
jel te stid svalit na sudiju :lol: :lol: da nije osim nastimo :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 11 avg 2013, 23:55

Ta je najvaznija, prvi Sampion BIH ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 11 avg 2013, 23:56

karlovacko je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Husref nakon Kukesija: Nismo imali srece....
Husref nakon Kukesija:Sreca nas opet nije pogledala....
HUsref nakon Slavije: Nemamo srece...
Husref na poluvremenu: Ljudi, NISMO IMALI SRECE !
:lol:
Kakav idiotski nick ispod ovako lijepe zastave....

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 avg 2013, 23:58

sergejevic je napisao/la:
iako si vjerovatno pokusao da provociras ima tu dosta istine. Ova ekipa nema mu*da sto se vidjelo u pomenutoj situaciji, sam lik dodje i maltretira ih na njihov stadionu. Trebali su ga nalemat dobro, i kakva je to ekipa sam onaj igrac Sarajeva medju 11 Sirokog, oni ga guraju, klempe mu pucaju, a ostali gledaju iz daljine. Stvarno su preplaseni.
Kakva provokacija :?: Večeras sam navijo za Bordo tim. Slažemo se da je ekipa preplašena i da nema m..a. Kad ih udaraju na njihovom terenu šta će biti na gostovanjima. Nisu čuli za onu:"Svi za jednog jedan za sve". Yebote oni se prepali ko da im je došla Barca ili Real
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 11 avg 2013, 23:58

GangEvil je napisao/la:
muXmania je napisao/la:

Ponjamke ti se u potpis, a posebno u ovu titulu iz 1946....
ma daj ba ne s***, Vitez vas nadigrao..a donedavno bili kantonalni klub,imate srece, mi je nemamo trenutno. poslije svih ovih turbulencija u klubu..4 boda u 3 kola solidno. u Trebinju pobjeda i mirna Bosna!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 avg 2013, 23:58

miky_hz je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Pa kojom logikom malo ima pravo, malo nema? Protiv Slavije igrao najnormalnije.
Za vecerasnju utakmicu mu ljekarski nije bio ovjeren,i to se saznalo bukvalno minut pred utakmicu,Karic nije ni odradio zagrijavanje a morao je nazalost igrati

Smjesno i zalosno
Pa onda mu ljekarski nije bio ovjeren ni za utakmicu sa Slavijom ili...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 avg 2013, 23:58

sekac prijatelju, nemoj molim te da se vadimo i trazimo izgovor u sudijama i sl. kada smo svjesni i ti i ja,
i svi mi koji volimo ovaj klub vise od svega, da je ova ekipa u rangu nekog prosjecnog bh kluba..

Upozoravao sam prije sest mjeseci pa na ovamo sta ce se desiti i na zalost obistinilo se..ako si pratio
sta sam pisao onda znas o cemu pricam..
NE zelim vise da slusam suplje price...Vratite nam nase Sarajevo !
F.K.SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 00:00

Evolution87 je napisao/la:ma sad nam je i sudac kriv. uvijek nego drugi nikad mi.treba se pomiriti sa cinjenicmo da smo sami sebi krivi. ovo je najlosiji sastav sarajeva od rata
šta sereš ko je reko da je kriv a da je srao srao je ko grlica a mi pojma nemamo nije nam on za to kriv ašiljio je i to dobro majmun
Sarajevo ljubavi moja!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 avg 2013, 00:03

Nije on nikome siljio nego jednostavno NE ZNA.

Ne mozes naci opravdanja za momcad koja izgubi od ekipe koja je u EL igrala s jednim Udineseom, i to dva puta u gostima, i opet stigne fakticki taj isti dan iz Italije vidno umornija i dobije u gostima Sarajevo. Mislim da je, uz duzno postovanje, time sve receno, poraz se moze traziti iskljucivo u vlastitim redovima i nekvaliteti domaceg sastava. I angazirati psihologa.
...Život za Široki...

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 12 avg 2013, 00:05

Citam komentare i ibretim se

Nisam bio u mogucnosti da gledam prvo poluvjrijeme tako da mogu dati komentar kada je drugo u pitaju. Radovac, Travancic prva postava to zasluzuju, Todorovic- treba mu neko objasniti da slobodno moze asistirati ne mora svaku pucati po golu, Suljic- po meni je odigrao konacno jednu dobru utakmicu ali ne zato sto je dao go, i naravno dea konacno zasluzi karton a ne da ga dobije zbog nabijanja i prigovora( neka udari ba i halalit cu mu svaki katron), Cimirot bio solidan ne znam sta pojedinci ocekuju od zadnjeg veznog. Trivunovic - autogo ikriv kod drugog gola Sirokog, Radulovic dalje od klupe ne moze, Bandovic takodje klupa to sto je danas odbranio mi ne znaci nista jer ulijeva nesigurnost u odbranu i svaki put pretrnim kad na njega ide lopta. karic nespreman, trom, bez samopouzdanja definitivno klupa. Osmanagic- od kako je dosao ja od njega nisam vidio nista da valja. Komazec, Karic- pa dajte nam plakala da vidimo nase diejte sta zna. Dupovac i Tatomirovic standardno.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 avg 2013, 00:06

sekac je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:ma sad nam je i sudac kriv. uvijek nego drugi nikad mi.treba se pomiriti sa cinjenicmo da smo sami sebi krivi. ovo je najlosiji sastav sarajeva od rata
šta sereš ko je reko da je kriv a da je srao srao je ko grlica a mi pojma nemamo nije nam on za to kriv ašiljio je i to dobro majmun
ne serem ja nista. uvijek izgovor trazimo u necemu drugom. nisam mislio samo za tebe sto si rekao za sudiju. primiri malo ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 12 avg 2013, 00:08

Ja kao neutralni posmatrač sam se smijao u nekim trenutcima ove utakmice zbog nevjerovatne igre i greški, kao da pola ekipe nema mozak. Sarajevu je potreban remont ekipe. Vecinu ovih pojačanja u vidu Radulovica i slicnih kao i onog Karica u napadu, taj ne bi pogodio da sa pola metra puca, treba sto prije poslati sa kartom u jednom smjeru, bolje da se prihvate šaha ili boćanja. :lol: Travancic odličan bio kao i Suljic, istina nešto manje, Radovac ili tako nešto dosta dobar, Dupovac moze dobit prolaznu ocjenu kao i Cimirot, Bandovica necu da komentarisem, spasio ih je u kljucnim trenutcima da se ova utakmica vec ranije riješi .
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 avg 2013, 00:12

Ako je istina ovo da Komazec nije imao ljekarski onda bi moglo biti problema,jer po članku 24. nije smio igrati protiv Slavije,kažem ako je istina...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 00:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije on nikome siljio nego jednostavno NE ZNA.

Ne mozes naci opravdanja za momcad koja izgubi od ekipe koja je u EL igrala s jednim Udineseom, i to dva puta u gostima, i opet stigne fakticki taj isti dan iz Italije vidno umornija i dobije u gostima Sarajevo. Mislim da je, uz duzno postovanje, time sve receno, poraz se moze traziti iskljucivo u vlastitim redovima i nekvaliteti domaceg sastava. I angazirati psihologa.
Znaći fidelis slažemo se oko suđenja nije uticao na rezultat ali vas je pripazio dobro bar što se kartona tiće ,jer je Kordić mogao dobiti drugi žuti u onoj gužvi i trebao je ali nije to sad je li ne zna ili je namjerno samo dragi Bog zna.Vaša pobjeda čista kao suza niste bili bolji ali pošteno ste dobili i ja sam pljeskao Šiliću za eurogol a nama ostaje mnogo problema ako ništa što se završnice tiće voljni moment i spremnost nisu upitni kako neki pišu ali znanje pojedinaca (karić posebno) i te kako!Čestitam znaš da ja tako gledam utakmice i kad je gubimo i kad dobijamo sjeti se i pogledaj postove od prošle godine gdje ste 10 puta bili bolji nego večeras i izgubili ste tad a večeras pobjeda to je fudbal idemo dalje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 12 avg 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, MSOZ101, napoleon72, soe i 68 gostiju.