SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Daj cimajte nama treceg igraca. Necemo cijelu ligu igrat sa dvojicom. Zavidovicanin hajde nadji nam jednog redovnog eno cima te Alibaba da mu se javis.
Za sada imamo vise srece nego pameti. Ali mora malo s obzirom koliko malo smo srece imali u drugom kolu.
Za sada imamo vise srece nego pameti. Ali mora malo s obzirom koliko malo smo srece imali u drugom kolu.
Sredjena lista strijelaca.Malo sam to uredijo radi lakse orjentacije.Razvrstano je po ligama.Ali ce se nakraju najbolji strijelac proglasiti onaj koji ima najvise golova bez obzira na ligu iz koje dolazi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Docekali smo i taj prvi poraz. Nema veze, ipak smo bili gosti. Sljedece sedmice ocekujemo novu pobjedu na svom.amEl_rooB je napisao/la:Poslije velike tri pobjede ekipa Jedinstvo Manchester ide na tesko gostovanje..
Nadamo se osvajanju nova tri boda,tako da nastavimo niz bez poraza![]()
Sretno mojim saigracima sutra i nadam se da cemo napunit mrezu domacina
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rob do bagro
- Kontakt:
Nevjerovatno osvojili smo bod!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
tako je kapitenu .... al mislim da smo izgubili vise sretno neg spretno al et .... idemo dalje prvi smo jos uvijek ...Cartman je napisao/la:Docekali smo i taj prvi poraz. Nema veze, ipak smo bili gosti. Sljedece sedmice ocekujemo novu pobjedu na svom.amEl_rooB je napisao/la:Poslije velike tri pobjede ekipa Jedinstvo Manchester ide na tesko gostovanje..
Nadamo se osvajanju nova tri boda,tako da nastavimo niz bez poraza![]()
Sretno mojim saigracima sutra i nadam se da cemo napunit mrezu domacina
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- haris_alibaba
- Kontakt:
e jbg on dok se javi igrac je vis nasao klub,a eno imate tamo vam se igraci javljaju novi i dalje samo h kontaktirajte na vrijeme,slabo ste mi aktivni nekako pa vam se i desava to, moj tim d anema igraca ja bih ga trazio neznam ti gdjeHellas je napisao/la:Daj cimajte nama treceg igraca. Necemo cijelu ligu igrat sa dvojicom. Zavidovicanin hajde nadji nam jednog redovnog eno cima te Alibaba da mu se javis.
Ja mislim da je kod nas (Mis) gol razlika 4:5 ili čak više ne znam tačno. Provjeri ako ti nije mrska sekretaru.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Ja mislim da je kod nas (Mis) gol razlika 4:5 ili čak više ne znam tačno. Provjeri ako ti nije mrska sekretaru.
Popravljeno. 4:5 je tacno.
1.kolo 1:0
2.kolo 1:1
3.kolo 1:3
4.kolo 1:1
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Haa mi nemamo srece!!
Protivnici pogađaju sve moguće ,a mi nista!
Protivnici pogađaju sve moguće ,a mi nista!
Napokon prvi bodovi za moju ekipu Crazy Legs prva tri boda svi po gool idemo ka gore aBd 
mB!
geronimo, pa mi nikako da ustimamo formu. Prosle sezone mene nije islo, sad skoro svaka utakmica gol, al' tebe stalo
Hajde bolan, trznite se malo ti i emir i titula, odnosno povratak u prvu ligu nam ne gine 
- haris_alibaba
- Kontakt:
ja imam jednu primjedbu
na koji ti ancin 123456 biras parove jer uvijek su parovi za jedan tim laksi a ti timovi su u ovom kolu gosti u proslom domacini i tako redom a i primjetio sma da je uvijek lakse parove,po meni,dobiju timovi gosti ili domaci s obzirom gdje tvoj tim igra.
meni je svejedno i znam da ce mnogi reci da ovo govorim jer kada se gubi trazi se bilo koji razlog ali ev zadnja tri kola vec lakse parove tako dodjeljujes a uvijek je tvoja ekipa u tim gostima ili domacima koji dobiju lakser parove
znam i to da radis mnogo posla ovdje i da ti odrzavas cijelu ovu i ligu i ovaj dio foruma ali ako ova moja slutnja ima trunke istine e onda to nevalja pa bih te molio ako ti nije problem reci na osnovu cega ti biras parove i samim tim dajem prijedog da se sastavi komisija iz svih liga od nekih pet sest clanova koji ce dati po jedan prijedlog za naredno kolo naravno da to moraju uciniti najkasnije do endelje navece,naravno ovo i prica o ovom nek se pokrene ako ima jos ljudi da misli ovako kao i ja jer meni se bogami cini da uvijek jedan tim dobije lakse parove gle samo ovog kola kakve su tekme dobili domaci a kakve gosti
na koji ti ancin 123456 biras parove jer uvijek su parovi za jedan tim laksi a ti timovi su u ovom kolu gosti u proslom domacini i tako redom a i primjetio sma da je uvijek lakse parove,po meni,dobiju timovi gosti ili domaci s obzirom gdje tvoj tim igra.
meni je svejedno i znam da ce mnogi reci da ovo govorim jer kada se gubi trazi se bilo koji razlog ali ev zadnja tri kola vec lakse parove tako dodjeljujes a uvijek je tvoja ekipa u tim gostima ili domacima koji dobiju lakser parove
znam i to da radis mnogo posla ovdje i da ti odrzavas cijelu ovu i ligu i ovaj dio foruma ali ako ova moja slutnja ima trunke istine e onda to nevalja pa bih te molio ako ti nije problem reci na osnovu cega ti biras parove i samim tim dajem prijedog da se sastavi komisija iz svih liga od nekih pet sest clanova koji ce dati po jedan prijedlog za naredno kolo naravno da to moraju uciniti najkasnije do endelje navece,naravno ovo i prica o ovom nek se pokrene ako ima jos ljudi da misli ovako kao i ja jer meni se bogami cini da uvijek jedan tim dobije lakse parove gle samo ovog kola kakve su tekme dobili domaci a kakve gosti
joj usla sam u golgetersku krizu
vec dva kola
gluho bilo

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
haris_alibaba je napisao/la:ja imam jednu primjedbu
Dalje nisam cito post.Znaci kad pocnem postavljati parove krenem od prvoga para prve lige i uopste neznam jesu Pivopije domacini ili gosti.Jedini kriterij je da sve utakmice budu u subotu i da onu Spansku nestavljam sto kasno zavrsava dabi mogao u Subotu navece zavrsiti rezultate.Ako mislis da ja to stelim izvoli ti mi posalji parove u Nedelju navece na PP ja cu ih postaviti.samo da ispostujes ovo da se sve utakmice zavrse do 22h u Subotu.A da sebi stelim bili bi u prvoj ligi a ne u drugoj ili bi bar bili prvi u drugoj.Znaci tvoje optuzbe su velike i pogodile su me i to ozbiljno.Evo ako ko misli da moze to raditi bolje bujrum...............
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
sta ce stelit sa parovima - nevrijedi jer je opet tesko za pogodit, svejedno koji par dobijes. i ja nekad primjetim, mozda je ovo lakse a ovo teze, pa se onda dese iznenadjenja pa se nekako sve opet izjednaci, tesko je reci sta je tesko sta je lagano. jedino sta se moze gledat ako se jednima postavi neki derbi, da i drugima, jer su to najnepredvidljiviji rezultati, al ja mislim da se to izjednaci u toku sezone, to ti dodje kao neke sudijske odluke u vezi penala ili ofsajda kojih uvijek bude u toku sezone.
kad bi namjesto svojoj ekipi, pametnije bi bilo da edituje prognoze igraca, jer to tesko ko zapamti sta je ko napisao, i tesko bi se primjetilo. ali kako pivopije stoje to sigurno neradi
kad bi namjesto svojoj ekipi, pametnije bi bilo da edituje prognoze igraca, jer to tesko ko zapamti sta je ko napisao, i tesko bi se primjetilo. ali kako pivopije stoje to sigurno neradi
savez napolje, savez napolje

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sekretar SS.ba lige 123456 po meni obavlja odlicno ovaj posao
a da steli parove i rezultate, bile bi njegove pivopije kao sto sam on rece u prvoj ligi il bar prvi
u drugoj
al nemogu u cvajti biti prvi ima tu Jedinstvo Manchester

a da steli parove i rezultate, bile bi njegove pivopije kao sto sam on rece u prvoj ligi il bar prvi
u drugoj
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
bezze kritikujes Savez...123456 je napisao/la:haris_alibaba je napisao/la:ja imam jednu primjedbu
Dalje nisam cito post.Znaci kad pocnem postavljati parove krenem od prvoga para prve lige i uopste neznam jesu Pivopije domacini ili gosti.Jedini kriterij je da sve utakmice budu u subotu i da onu Spansku nestavljam sto kasno zavrsava dabi mogao u Subotu navece zavrsiti rezultate.Ako mislis da ja to stelim izvoli ti mi posalji parove u Nedelju navece na PP ja cu ih postaviti.samo da ispostujes ovo da se sve utakmice zavrse do 22h u Subotu.A da sebi stelim bili bi u prvoj ligi a ne u drugoj ili bi bar bili prvi u drugoj.Znaci tvoje optuzbe su velike i pogodile su me i to ozbiljno.Evo ako ko misli da moze to raditi bolje bujrum...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo pohvale imam za 123456. Treba tri lige vodit i uredjivat sam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- the scouser
- Kontakt:
Svaka cast 123456Cartman je napisao/la:Samo pohvale imam za 123456. Treba tri lige vodit i uredjivat sam.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.