FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ista prica ko i za igrace... malo para, malo para pa nikog i ne prodasmo... jedan se povrijedi(pitanje kakav ce se vratiti), ova druga dvojica katastrofa forma, a nisu vise ni mladi... takva je situacija, uzmi sta mozes i poklopi se... nemozes ti traziti da ti neko da tolike pare a nista mu ne ponuditi... ko god danas ima pare je pametan i namazan i nemozes mu prodavati maglu ili polovne igrace za neke cifre...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Na tri meča upisane tri pobjede
Plavi briljiraju: Najbolji start Željezničara u posljednjih osam sezona
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine Željezničar u dosadašnja tri kola Premijer lige BiH ima maksimalan učinak te se sasvim zasluženo nalazi na vrhu tabele.
Izabranici Amara Osima kojeg na klupi uspješno mijenja Dino Đurbuzović su savladali Zvijezdu (0:1), Travnik (2:0)i Vitez (0:1) pri čemu su postigli tri gola, a odbrana još uvijek niti jednom nije kapitulirala.
Ono što posebno treba da raduje pristalice tima sa Grbavice je dosta sigurna igra u odbrani i veznom redu, dok bi mogući problem mogla predstavljati realizacija s obzirom da su fudbaleri kluba iz Zvorničke 27 i u posljednjem susretu promašili nekoliko izglednih šansi.
Posljednji put tri pobjede u tri uvodna kola Željezničar je ostvario još prije nepunih osam sezona, tačnije u sezoni 2004/2005. Tada je Plave sa Grbavice u jesenjem dijelu trenirao Čeh Jiří Plíšek, a njegovi izabranici su redom pobijeđivali Slobodu (1:0), Modriču (1:2) i Čelik (1:0).
Seriju popularnog Želje je prekinuo Borac koji je slavio na Grbavici rezultatom 1:2, a interesanto da će i ove sezone u četvrtom kolu snage odmjeriti isti protivnci na Gradskom stadionu u Banja Luci.
Da li će Borac po drugi put prekinuti seriju Željezničara saznat ćemo u subotu navečer. Utakmica će se igrati u noćnom terminu od 20:30 uz direktan prenos na BHT1
Plavi briljiraju: Najbolji start Željezničara u posljednjih osam sezona
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine Željezničar u dosadašnja tri kola Premijer lige BiH ima maksimalan učinak te se sasvim zasluženo nalazi na vrhu tabele.
Izabranici Amara Osima kojeg na klupi uspješno mijenja Dino Đurbuzović su savladali Zvijezdu (0:1), Travnik (2:0)i Vitez (0:1) pri čemu su postigli tri gola, a odbrana još uvijek niti jednom nije kapitulirala.
Ono što posebno treba da raduje pristalice tima sa Grbavice je dosta sigurna igra u odbrani i veznom redu, dok bi mogući problem mogla predstavljati realizacija s obzirom da su fudbaleri kluba iz Zvorničke 27 i u posljednjem susretu promašili nekoliko izglednih šansi.
Posljednji put tri pobjede u tri uvodna kola Željezničar je ostvario još prije nepunih osam sezona, tačnije u sezoni 2004/2005. Tada je Plave sa Grbavice u jesenjem dijelu trenirao Čeh Jiří Plíšek, a njegovi izabranici su redom pobijeđivali Slobodu (1:0), Modriču (1:2) i Čelik (1:0).
Seriju popularnog Želje je prekinuo Borac koji je slavio na Grbavici rezultatom 1:2, a interesanto da će i ove sezone u četvrtom kolu snage odmjeriti isti protivnci na Gradskom stadionu u Banja Luci.
Da li će Borac po drugi put prekinuti seriju Željezničara saznat ćemo u subotu navečer. Utakmica će se igrati u noćnom terminu od 20:30 uz direktan prenos na BHT1
Za sve ti hvala Amare!
a i on ce se vjerovatno ispalit iz zelje i prije nego li zaigra za prvi tim. Prije nekog vremena je bio tekst na nekom od nasih portala o njemu i pisalo da mu je menadjer neki danac cini mi se (uglavnom stranac), i ako je to tacno a ako je on dobar ko sto se prica onda on zeljinog prvog tima ocima nece vidjet, al nadam se da grijesim. Vidjet cemo sve u dogledno vrijeme.RiverPlate je napisao/la:Ne trebamo brinuti za budućnost Amer Gojak nastavlja po starom samo trese mreže!
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
-
- Kontakt:
Bilo je, ali je odlučio da ostane, trebali su i Bajić i Sadiković ići ali su potpisali na 5. godina, ako Bog da i Amer će njihovim stopama, pametan je momak, zna kako je Đip prošao i ostali koji su odmah otišli po milione u Hajduk i češke drugoligaše!mumin je napisao/la:a i on ce se vjerovatno ispalit iz zelje i prije nego li zaigra za prvi tim. Prije nekog vremena je bio tekst na nekom od nasih portala o njemu i pisalo da mu je menadjer neki danac cini mi se (uglavnom stranac), i ako je to tacno a ako je on dobar ko sto se prica onda on zeljinog prvog tima ocima nece vidjet, al nadam se da grijesim. Vidjet cemo sve u dogledno vrijeme.RiverPlate je napisao/la:Ne trebamo brinuti za budućnost Amer Gojak nastavlja po starom samo trese mreže!
Grbavica naš je Hram!!!
Ima li istine da Amar preuzima Partizan???
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Beg1921 je napisao/la:Ima li istine da Amar preuzima Partizan???
samo budala ide u kantu kao sto je partizan- oni su ti kao FK Sarajevo, za sve se navijaci pitaju i odredjeni likovi iz sjene povlace poteze i postavljaju taktiku, amar nije niti ce ikad pristati na to
tako da ti ta glupost nema smisla
Nadam se da ce momak ostati bar da odradi 1-2 sezone u prvome timu.Sto se tice kvaliteta ima ga 100% jer ga znam kada je sa 8-9 godina igrao i tada se vidjelo da oskace od svoje generacije.RiverPlate je napisao/la:Bilo je, ali je odlučio da ostane, trebali su i Bajić i Sadiković ići ali su potpisali na 5. godina, ako Bog da i Amer će njihovim stopama, pametan je momak, zna kako je Đip prošao i ostali koji su odmah otišli po milione u Hajduk i češke drugoligaše!mumin je napisao/la:a i on ce se vjerovatno ispalit iz zelje i prije nego li zaigra za prvi tim. Prije nekog vremena je bio tekst na nekom od nasih portala o njemu i pisalo da mu je menadjer neki danac cini mi se (uglavnom stranac), i ako je to tacno a ako je on dobar ko sto se prica onda on zeljinog prvog tima ocima nece vidjet, al nadam se da grijesim. Vidjet cemo sve u dogledno vrijeme.RiverPlate je napisao/la:Ne trebamo brinuti za budućnost Amer Gojak nastavlja po starom samo trese mreže!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
sta je bilo s onim Đipom znam da je uvijek bio najbolji strijelac PL?
poletio za parama?? 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel on presao kod malenih i onda propao?mulumbu1921 je napisao/la:sta je bilo s onim Đipom znam da je uvijek bio najbolji strijelac PL?poletio za parama??

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Onaj Hasanhodzic je papak 1/1
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Adilovic ,Svraka,ZEba,Kvesic sve se to moglo prodati po nekim realnijim cijenama i profitirati klub jer konstantu u nasoj PL ligi je tesko drzati,kad je Said Husejinovic mogo onako van forme biti ponajbolji igrac lige i otici u dinamo to sve govori o nasem stanju..Igraci gube motiv ovdje brzo jer znaju da su za nase terene dobri i ako ne budu u formi jer su ostali igraci iz drugih klubova vecinom losi imaju slabe pripreme itd zato je trebalo prodavat igrace na vrijeme Kvesic se povrijedio ali znam jedan intervju je bio kad je Amar rekao on vrijedi milion,nijedan igrac iz PL-a ne vrijedi milion nego cim ima se sta do 200.ooo utapaj odma..
koji kiks uprave da ono dozvolibob je napisao/la:BosniaHerzegovina je napisao/la:

Obzirom da nasi navijaci iz prilozenog i do sada napisanog o firmi Brajlovic d.o.o. (mesna industrija) nemaju tacne informacije, reci cu par stvari, kako bi neke stvari konacno postale jasne. Vlasnik mesne industrije Brajlovic je gospodin Hamid - Hamo Brajlovic i on je u poslednjih nekoliko godina konstantno bio jedan od clanova predsjednistva F.K. Zeljeznicar. U upravu je izabran nakon odstupanja Narcisa Dzumhura sa funkcije predsjednika kluba, odnosno u vrijeme kada je malo ko htio preuzeti bilo kakvu odgovornost u klubu. Istovremeno je bio jedan od rijetkih sponzora kluba, a da je iz uprave. Navedenu funkciju obavljao je sve do dolaska gospodina Almira Gradica na mjesto predsjednika, koju je prije par mjeseci napustio zbog problema sa zdravljem, koje je trenutno hvala Bogu OK.
Od gostujuce utakmice za Plzenom, "na scenu" stupa Hamin brat Sejo, koji je na navedenu utakmicu isao avionom zajedno sa igacima i rukovodstvom kluba, te jos nekim navijacima. Inace gospodin Sejo Brajlovic je vlasnik restorana "Brajlovic" i osim sto je brat sa gore navedenim, nema nikakve veze u poslovanju i vode razlicite biznise i firme. Cak Sejo i njegovi sinovi uopce i ne navijaju za nas klub. Ne volim niti spomenuti naziv tog malog kluba za koji navijaju.
Obzirom da je mesna industrija Brajlovic dugi niz godina redovan sponzor nase svetinje, smatram da nije posteno i fer da se od strane nasih navijaca dovodi u bilo kakav negativan kontekst. MI Brajlovic je respektabilna izvozno orijentirana kompanija sa vise od stotinu uposlenika i jedina mesna industrija sa podrucja bivse Jugoslavije, koja posjeduje vlastiti proizvodni pogon u jednoj od zemalja EU.
Zadnja izmjena: Minhi, dana/u 13 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Moguce da se vrati Prutina...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sta je sad uradio ?ZZtop10 je napisao/la:Onaj Hasanhodzic je papak 1/1
NO PYRO NO PARTY
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Sta je bilo?ZZtop10 je napisao/la:Onaj Hasanhodzic je papak 1/1
Ja sam ga gledao na treningu jedan put, tada su igrali seve, a on ko lud psuje na Yoshidu
Za sve ti hvala Amare!
vidi drug nisam napisao u kontekstu da ocrnim firmu niti familiji Brajlovic ono svaka im cast itd. ja sam rekao koji kiks uprave jer onaj klip sto se pojavio na internetu je sramota za klub, za mene je ono primitivno i to je to al jbga takvo nam je cijelo drustvo bilo pa proslo valjda ce se raditi na tome ...Minhi je napisao/la:koji kik uprave da ono dozvolibob je napisao/la:BosniaHerzegovina je napisao/la:
![]()
Obzirom da nasi navijaci iz prilozenog i do sada napisanog o firmi Brajlovic d.o.o. (mesna industrija) nemaju tacne informacije, reci cu par stvari, kako bi neke stvari konacno postale jasne. Vlasnik mesne industrije Brajlovic je gospodin Hamid - Hamo Brajlovic i on je u poslednjih nekoliko godina konstantno bio jedan od clanova predsjednistva F.K. Zeljeznicar. U upravu je izabran nakon odstupanja Narcisa Dzumhura sa funkcije predsjednika kluba, odnosno u vrijeme kada je malo ko htio preuzeti bilo kakvu odgovornost u klubu. Istovremeno je bio jedan od rijetkih sponzora kluba, a da je iz uprave. Navedenu funkciju obavljao je sve do dolaska gospodina Almira Gradica na mjesto predsjednika, koju je prije par mjeseci napustio zbog problema sa zdravljem, koje je trenutno hvala Bogu OK.
Od gostujuce utakmice za Plzenom, "na scenu" stupa Hamin brat Sejo, koji je na navedenu utakmicu isao avionom zajedno sa igacima i rukovodstvom kluba, te jos nekim navijacima. Inace gospodin Sejo Brajlovic je vlasnik restorana "Brajlovic" i osim sto je brat sa gore navedenim, nema nikakve veze u poslovanju, odnosno vode razlicite biznise i firme. Cak Sejo i njegovi sinovi uopce i ne navijaju za nas klub. Ne volim niti spomenuti naziv tog malog kluba.
Obzirom da je mesna industrija Brajlovic dugi niz godina redovan sponzor nase svetinje, smatram da nije posteno i fer da se od strane nasih navijaca dovodi u bilo kakav negativan kontekst. MI Brajlovic je respektabilna izvozno orijentirana kompanija sa vise od stotinu uposlenika i jedina mesna industrija sa podrucja bivse Jugoslavije, koja posjeduje vlastiti proizvodni pogon u jednoj od zemalja EU.
Ma razumijemo se brate, nego vjeruj mi da je vecina raje mislila ili misli da je Sejo vlasnik mesne industrije... A Hamo koji je toliko dao za Zelju, na kraju balade ispade jos papak. Zato ja 'ne dam' naseg Hamu giganta i zelim da mu se aBd ispuni san i da MI Brajlovic uskoro postane generalni sponzor nasem Zelji.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Nadam se da si u pravu i da ce gojak kao i ostali talenti iz mladjih kategorija se dokazati i u prvom timu. Samo rad sa maldima nas moze izdici iz sivila ove nase lige. Sve se bolje radi u omladinskim pogonima i prikljucuju se igraci prvom timu sto raduje. Ovo potpisivanje nase djece i davanje prilike u ligi ce samo pomoci da se i ostali igraci iz mladjih kategorija odluce za potpisivanje ugovora sa zeljom jer ce vidjet da ovdje mogu napredovat i bolje proci nego po drugim ligama ceske i poljske. Zna Amar sta radi.RiverPlate je napisao/la:Bilo je, ali je odlučio da ostane, trebali su i Bajić i Sadiković ići ali su potpisali na 5. godina, ako Bog da i Amer će njihovim stopama, pametan je momak, zna kako je Đip prošao i ostali koji su odmah otišli po milione u Hajduk i češke drugoligaše!mumin je napisao/la:a i on ce se vjerovatno ispalit iz zelje i prije nego li zaigra za prvi tim. Prije nekog vremena je bio tekst na nekom od nasih portala o njemu i pisalo da mu je menadjer neki danac cini mi se (uglavnom stranac), i ako je to tacno a ako je on dobar ko sto se prica onda on zeljinog prvog tima ocima nece vidjet, al nadam se da grijesim. Vidjet cemo sve u dogledno vrijeme.RiverPlate je napisao/la:Ne trebamo brinuti za budućnost Amer Gojak nastavlja po starom samo trese mreže!

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Nek se ne vraća, igra trenutno u danskoj drugoj ligi, lik je alkos teški a mlad je.pile87 je napisao/la:Moguce da se vrati Prutina...
- bijeligolub
- Kontakt:
kakve sve price kruzeBeg1921 je napisao/la:Ima li istine da Amar preuzima Partizan???

Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: addebisi, CentarsutNaClanak921, edinedin, lakilone, Levin, Lewy21, Mamba21, nebeskasila, NebeskaSila96 i 138 gostiju.