Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Veceras veliki derbi Francuskog sampionata Lyon - Bordeux 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Pobjeda 2:0 za OL.Strijelci Licha i BastosBIHfan je napisao/la:Veceras veliki derbi Francuskog sampionata Lyon - Bordeux

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
0:0 za sadCesc Fabregas 4 je napisao/la:Pobjeda 2:0 za OL.Strijelci Licha i BastosBIHfan je napisao/la:Veceras veliki derbi Francuskog sampionata Lyon - Bordeux
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:0:0 za sadCesc Fabregas 4 je napisao/la:Pobjeda 2:0 za OL.Strijelci Licha i BastosBIHfan je napisao/la:Veceras veliki derbi Francuskog sampionata Lyon - Bordeux
sad će to,sad će...

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
0:0 prvo poluvrijeme...očekivao sam da će padati golovi u prvom dijelu tekme, makar dva

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Ma kakav Lyon, ovo je dvica ko kuća!Mirza_Hordas je napisao/la:0:0 prvo poluvrijeme...očekivao sam da će padati golovi u prvom dijelu tekme, makar dva![]()
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Da se ti ne zezneš jarane,ma ovo je kec ko neboderBešiktaš XXL je napisao/la:Ma kakav Lyon, ovo je dvica ko kuća!Mirza_Hordas je napisao/la:0:0 prvo poluvrijeme...očekivao sam da će padati golovi u prvom dijelu tekme, makar dva![]()

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Da se ti ne zezneš jarane,ma ovo je kec ko neboderBešiktaš XXL je napisao/la:Ma kakav Lyon, ovo je dvica ko kuća!Mirza_Hordas je napisao/la:0:0 prvo poluvrijeme...očekivao sam da će padati golovi u prvom dijelu tekme, makar dva![]()
ma kec ko bosmal

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li Pjane??? Kakav je na terenu???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
MA možda nebude dvica, ali teško da ce i kec.
imal kakav link za prenos preko interneta, jer nemam sportkluba...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Jao nebodera, hahahaha! Ovaj neboder, ovaj Bosmal, ono dvica ko kuća, kako ja rekohCesc Fabregas 4 je napisao/la:Da se ti ne zezneš jarane,ma ovo je kec ko neboderBešiktaš XXL je napisao/la:Ma kakav Lyon, ovo je dvica ko kuća!Mirza_Hordas je napisao/la:0:0 prvo poluvrijeme...očekivao sam da će padati golovi u prvom dijelu tekme, makar dva![]()

Chamak je nama zanimljiv igrac.
Dobro radi za tim, jak je u skoku, a i slobodan je u junu, trebali bi ga dovesti.
Dobro radi za tim, jak je u skoku, a i slobodan je u junu, trebali bi ga dovesti.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ko i Lion u prvenstvuomerbavarac je napisao/la:Ima li Pjane??? Kakav je na terenu???

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
izgubi lyon od bordoa u zadnjih nekoliko minuta utakmice.....stvarno loše igraju....uhvatila ih neka kriza
Mirza_Hordas je napisao/la:izgubi lyon od bordoa u zadnjih nekoliko minuta utakmice.....stvarno loše igraju....uhvatila ih neka kriza
Citavu utakmicu nemogu nam pric golu,mi napadamo i napadamo i jedna prilika koja nije obecavala i gol bezze nekako dade Chamakh....nemamo srece.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Primati po 4,5 gola u ponekoj tekmi sto se prvenstva tice i govoriti o sreci ili nesreci je bezveze:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BlueSharks
- Kontakt:
Šta ba napadate, i ja sam navijao za Lyon zbog Pjane, al igra Lyona KATASTROFALNA, i uopšte dugo dugo nisam gledao dosadniju tekmu, pa računajući i Seriu A, pa ti skontaj kakav je "ljepota" bila od utakmiceBIHfan je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:izgubi lyon od bordoa u zadnjih nekoliko minuta utakmice.....stvarno loše igraju....uhvatila ih neka kriza
Citavu utakmicu nemogu nam pric golu,mi napadamo i napadamo i jedna prilika koja nije obecavala i gol bezze nekako dade Chamakh....nemamo srece.
Strauss Junior
nije ovo stvar srece. ovo je realno stanje lyona. nemaju ni tim za osvajanje lige. a nemaju ni neku igru.BIHfan je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:izgubi lyon od bordoa u zadnjih nekoliko minuta utakmice.....stvarno loše igraju....uhvatila ih neka kriza
-
- Kontakt:
Ne bi se slozio da nemaju tim za osvajanje,,na papiru sigurno imaju najjacu ekipu,,po meni je glavni krivac Puel..a i nikako nemaju srece s povredamaWolverine je napisao/la:nije ovo stvar srece. ovo je realno stanje lyona. nemaju ni tim za osvajanje lige. a nemaju ni neku igru.BIHfan je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:izgubi lyon od bordoa u zadnjih nekoliko minuta utakmice.....stvarno loše igraju....uhvatila ih neka kriza
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.