NK Zvijezda Gradačac

legijaRD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijaRD07 » 12 avg 2013, 19:23

Tkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanj
joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 avg 2013, 19:31

legijaRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanj
joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
Ja nigdje nisam reko da imam muda, nadji sebi ravnog pa sa njim pricaj na taj nacin i izazivaj ga.......
Problem je kad svi odu nece bit ni tebe ni ostali bice onih 100-ak ljudi to jest djedova koji neznaju sta ce sa sebe.....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 19:34

astra1922 je napisao/la: FORZA ZVIJEZDA

IDE DVICA U ISTOCNOM SARAJEVU ;)

TAko je ASTRA - samo optimistično

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 19:37

joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu[/quote]

NO COMMENT
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 12 avg 2013, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 avg 2013, 19:37

Po prici ovog Bubnjara vas je zahtjev da Nurdo i Fadil odu iz Zvijezde.....ok eto neka odu..... pa sta mislite kako ce onda zvijezda se finansirat..... desit ce nam se sikire ko u Mionici..... stvarno mi nema logike to sto trazite, al eto valjda vi znate bolje vi ste malo upucenij al ja nevidim da iko drugi moze finansirat osim njih, grad sigurno nece, kanton jos manje tako da...... gledat cemo radnicke igre dole su sva nasa djeca i djedovi

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 12 avg 2013, 19:52

Pa nisi ti Zuke bas toliko ostario,ima u tebi hljeba jos za neke stvari ;)

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 12 avg 2013, 19:54

Tkanton je napisao/la:Po prici ovog Bubnjara vas je zahtjev da Nurdo i Fadil odu iz Zvijezde.....ok eto neka odu..... pa sta mislite kako ce onda zvijezda se finansirat..... desit ce nam se sikire ko u Mionici..... stvarno mi nema logike to sto trazite, al eto valjda vi znate bolje vi ste malo upucenij al ja nevidim da iko drugi moze finansirat osim njih, grad sigurno nece, kanton jos manje tako da...... gledat cemo radnicke igre dole su sva nasa djeca i djedovi
hehehe ne kontas poentu, ja nigdje nisam reko da treba da ode ni Fadil, niti Nurdin upravo suprotno od toga,treba da ostanu kada je najteze!!!!! ja sam spomenuo da sam ja docekao dosta promjena,svega se izmijenjalo ja i ostali momci iz grupe smo i dalje bili na tribini!!! i kada zvijezda ispane mi cemo bit tamo gdje nam je mjesto... NA TRIBINI!! Da mi je samo znat gdje ce tad bit ljudi koji imaju koristi od kluba... ne kontas poentu svega!! ti ces mozda gledat radnicke, za mene i dalje ce postojat samo jedan klub a to je ZVIJEZDA,bila i bit ce!!!!

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 19:56

dentist je napisao/la:Pa nisi ti Zuke bas toliko ostario,ima u tebi hljeba jos za neke stvari ;)

Koje, recimo? Zubi su mi ok, ustvari jedan me yebe, ali je u fazi rješavanja..... Jedino ako mi ne misliš izbiti ove ispravne :shock:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 avg 2013, 19:57

joj sada kada se nasi nabriju pa uzmu tricu :D .realno malo nam je falilo da uzmemo zelji bod ali i radniku ipak bi sa ta dva boda bili na boljoj poziciji i ne bi bilo ovoliko problema.primali smo golove u zadnjih 15-20 minuta.nadam se da trener izvuce maksimum iz ekipe i da se vrate neporazeni.
jedno je jasno svi mi volimo zvijezdu sdamo ima nas puno zivcanih ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 20:04

astra1922 je napisao/la:joj sada kada se nasi nabriju pa uzmu tricu :D .realno malo nam je falilo da uzmemo zelji bod ali i radniku ipak bi sa ta dva boda bili na boljoj poziciji i ne bi bilo ovoliko problema.primali smo golove u zadnjih 15-20 minuta.nadam se da trener izvuce maksimum iz ekipe i da se vrate neporazeni.
jedno je jasno svi mi volimo zvijezdu sdamo ima nas puno zivcanih ;)
U pravu si, svi mi volimo Zvijezdu, neko manje, neko više, ali nema vage niti mjerila koje to može izmjeriti. Manje-više mi svi i govorimo isto samo na drugačiji način to ispoljavamo, ali je jedno sigurno SVI BI MI VOLJELI DA STANJE NIJE OVAKO KAKVO JESTE.
E samo mi nije jasno zasto se svađamo bezveze kada svi mi volimo istu stvar............. ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 avg 2013, 20:06

sta bi sa onoga sto prodaje cd jel fasovao

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 20:10

astra1922 je napisao/la:sta bi sa onoga sto prodaje cd jel fasovao
Joj, fasovao je pravo, vidio sam ga poslije utakmice. Čovjek ne može da stoji, hegao je na nogu, teturao je kao da je pijan i odvezla ga je policija u marici izgleda.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 avg 2013, 20:11

yebiga da ga makar raja odbrani,ali trazio je okrenuo se gore i kaze sta je kerovi :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 avg 2013, 20:14

Zuk3E je napisao/la:
Joj, fasovao je pravo, vidio sam ga poslije utakmice. Čovjek ne može da stoji, hegao je na nogu, teturao je kao da je pijan i odvezla ga je policija u marici izgleda.
A radi cega su ga prebili

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 12 avg 2013, 20:18

Bilo bi lijepo se vratiti ne porazen iz Istočnog al to je po meni nemoguće. Igra je katastrofa, Radivojević me je razočaro al totalno, Trejić opet izgubljen na terenu, golman katastrofa, Isanović se par puta zajebo pravo ali to je neiskustvo valjda će iz utakmice u utakmicu biti bolje, sredina nam uopšte ne funkcioniše dosta stvari se treba popravit ali eto vidjet ce te kad se opet na polusezoni promjeni jedno 10-tak igrača i opet sve ponovo i tako nikad necemo postat stabilna ekipa ali eto

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 avg 2013, 21:26

moranjak je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:
A radi cega su ga prebili
vjerovatno se okrenuo prema suncobranima i nesto opsovao....specijalci preventivno djelovali da ne bi neko se jos okrenuo,verbalno uvrijedio ili nedaj Boze nasrnuo na one gre.Jednostavno,tim potezom se htjelo zaplasiti građanstvo na tribinama kako neko nebi gore krenuo i nesto uradio,nista drugo.Vili je mogao biti bilo ko od nas.Zato,ne okreći se sine na sljedećoj tekmi :lol: :lol: :lol: ,zavrsit ćes kao Vili,nazalost. :(

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 avg 2013, 21:39

Malo bih se osvrnuo na saopstenje iz Nk.Zvijezda.Svaka čast sponzorima ili sponzoru,ali taj isti sponzor mora da zna da je od one Zvijezde od prije dvije ,tri sezone ostala Zvjezdica koja jedva titra i svakog trena moze da se ugasi.Prirodna reakcija simpatizera Zvijezde je na ovo sto se desava i ako sponzor voli klub kao i simpatizeri vjerovatno ne bi dopustio da se Zvijezdi desava ovo sto se desava.Ja sam simpatizer,ali najvatrenije navijače nazvati huliganima je ispod svakog nivoa.Ti isti huligani po njima su stotine i stotine km.prelazili i uvijek su ocjenjeni kao najbolja navijačka skupina bez ijednog incidenta.Eto,neko za svoje propuste i svoje planove koje želi ostvariti na čudan način optužuje ljude koji su zadnji fening davali za Zvijezdu.Logično,napad je uvijek bio najbolja odbrana. :( :( :(

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 12 avg 2013, 21:52

vatreni je napisao/la:Malo bih se osvrnuo na saopstenje iz Nk.Zvijezda.Svaka čast sponzorima ili sponzoru,ali taj isti sponzor mora da zna da je od one Zvijezde od prije dvije ,tri sezone ostala Zvjezdica koja jedva titra i svakog trena moze da se ugasi.Prirodna reakcija simpatizera Zvijezde je na ovo sto se desava i ako sponzor voli klub kao i simpatizeri vjerovatno ne bi dopustio da se Zvijezdi desava ovo sto se desava.Ja sam simpatizer,ali najvatrenije navijače nazvati huliganima je ispod svakog nivoa.Ti isti huligani po njima su stotine i stotine km.prelazili i uvijek su ocjenjeni kao najbolja navijačka skupina bez ijednog incidenta.Eto,neko za svoje propuste i svoje planove koje želi ostvariti na čudan način optužuje ljude koji su zadnji fening davali za Zvijezdu.Logično,napad je uvijek bio najbolja odbrana. :( :( :(
Tu si potpuno upravu. Meni danas par momaka priča kako eto imaju taj besplatan ulaz na domaćim utakmicama, a da ih gostovanja koštaju barem 6-7 domaćih utakmica(ulaz od 5km) još su prošlu sezonu na svakom gostovanju plaćali ulaz jer valjda je naša uprava svima naplaćivala pa su tako i oni morali tamo plaćat.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 avg 2013, 22:32

A radi cega su ga prebili[/quote]
vjerovatno se okrenuo prema suncobranima i nesto opsovao....specijalci preventivno djelovali da ne bi neko se jos okrenuo,verbalno uvrijedio ili nedaj Boze nasrnuo na one gre.Jednostavno,tim potezom se htjelo zaplasiti građanstvo na tribinama kako neko nebi gore krenuo i nesto uradio,nista drugo.Vili je mogao biti bilo ko od nas.Zato,ne okreći se sine na sljedećoj tekmi :lol: :lol: :lol: ,zavrsit ćes kao Vili,nazalost. :([/quote]

Izgleda da je u jednom momentu ustao, okrenuo se prema suncobranima i rekao "Doveli ste te majmune da vas čuvaju". Nindže nisu reagovale nekoliko trenutaka, a onda je jedan ustao i rekao Viliju da ustane i da izađe na stepenište. Raja se malo pobunila i stala u njegovu zaštitu a onda su ustala još dvojica nindža i krenula za svojim kompanjonom. Šta je bilo iza tribina to samo oni znaju, ali Vili nije bio nimalo dobar.....
Ja nindže nisam vidio dok Šaban nije došao na stadion. Gdje su bili do tada nemam pojma.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 12 avg 2013, 22:33

lifebook je napisao/la:Da li neko tačno zna prosjek Zvijezdinih igrača po godinama ???
Kaže uigrat će se...aha,al kada.Možda im treba dati fore godinu dana,MLADI SU ,pa da nas onda uveseljavaju bravurama u 1.ligi Federacije... Ajmo voz odakle ste i došli,a od danas ja prvi bojkotujem utakmice Zvijezde pored toga povlačim i sponzorstvo(koliko je toliko je),iaoko sam je gledao i kad je bila 4 liga,i na plus 40 i na minus 20 stepeni,čak sam išao i do Mostara,Trebinja,Gabele na utakmice. On gleda Zvijezdu 35-40 godina,daj se ne provaljuj...a za ovu gore pupicu ulažem kviska,al treba da dođe po njega da joj ga uvalim,ovaj uložim...hebo vam pas mater.
Pazi malo kome psujes,da ti se nebi ta vulgarnost i forumsko junastvo od glavu odbilo.
Uostalom ti si jedna dvolicna krtica,jer na ovom forumu si se samo pojavljivao sa pricom kako novac treba ulagati u RK Gradacac,a ne u Zvijezdu,svaki put kada bi Zvijezda izgubila par utakmica ti si dolazio sa ovakvom pricom,cini mi se da si ulazio i u dvoboje sa nekim ovdje clanovima foruma oko toga.
Haj sad laganim trokorakom na rukometni dio foruma,mi takve krtice ne trebamo ovdje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.