FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 12 avg 2013, 13:13

proFCB je napisao/la:onda cemo opet biti najjaci tim na svijetu i pocet cemo mljet protivnike.
Druze nismo nikad ni prestali biti :)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 avg 2013, 13:20

Hm, kome sada vjerovati,nemackim ili britanskim medijima? :?

Vidim kod vas na temi pisu da LG ide u Wolfsburg dok po britanskim medijim pise da su se Arsenal i Bayern dogovorili oko cijene (14 miliona funti) i da se sada trebaju dogovoriti Arsenal i Gustavo oko njegovih primanja...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 avg 2013, 13:21

Gunner4 je napisao/la:Hm, kome sada vjerovati,nemackim ili britanskim medijima? :?

Vidim kod vas na temi pisu da LG ide u Wolfsburg dok po britanskim medijim pise da su se Arsenal i Bayern dogovorili oko cijene (14 miliona funti) i da se sada trebaju dogovoriti Arsenal i Gustavo oko njegovih primanja...
Spominju se i po njemačkim medijima obje opcije. Tako da teško je sad reći šta je sigurno. Ali mislim da će se ubrzo znati, vjerovatno već i tokom ove sedmice.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 avg 2013, 15:23

Film o Bayernu, Football's coming Hoam izlazi :)
Prelijep Trailer najezio sam se.
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /44242.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 12 avg 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 15:24

Po njemackim medijima i dalje je glavna tema katastrofalna atmosfera na stadionu protiv Gladbacha 8-) Pritisak raste sa svih strana na nasu upravu.Kad skupimo 50 000 potpisa uprava ce da se zacrveni od srama 8-) A i neki sa ovog foruma koji nisu bas za ultrase(prepoznat ce se koji) " onclick="window.open(this.href);return false; je BAYERN 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 12 avg 2013, 16:44

gerdmuller je napisao/la:Molio bih sve simpatizere i navijace Bayerna da potpisu peticiju da bude vise stajacih mjesta na juznoj tribini.Cilj ultrasa je skupiti 50 000 potpisa pa hajmo onda,sta cekamo?! Zelite li ovakav Bayern sa navijacima? " onclick="window.open(this.href);return false; Ja ŽELIM,a bio bih presretan kada bi i vi dijelili moje misljenje.VI odlucite.SUDKURVE FOREVER :!: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5422_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :)

https://www.openpetition.de/petition/on ... ianz-arena" onclick="window.open(this.href);return false;

moj potpis imaju
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 17:40

phily je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Molio bih sve simpatizere i navijace Bayerna da potpisu peticiju da bude vise stajacih mjesta na juznoj tribini.Cilj ultrasa je skupiti 50 000 potpisa pa hajmo onda,sta cekamo?! Zelite li ovakav Bayern sa navijacima? " onclick="window.open(this.href);return false; Ja ŽELIM,a bio bih presretan kada bi i vi dijelili moje misljenje.VI odlucite.SUDKURVE FOREVER :!: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5422_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :)

https://www.openpetition.de/petition/on ... ianz-arena" onclick="window.open(this.href);return false;

moj potpis imaju
puno ti hvala kolega ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 avg 2013, 19:00

Bayern dao dozvolu Gustavu da pregovara sa drugim klubovima.
Nasi traze 17mill € tj.istu cifru za koji je dosao iz Hoffenheima prije 2 sezone.

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 avg 2013, 19:09

gerdmuller je napisao/la:Po njemackim medijima i dalje je glavna tema katastrofalna atmosfera na stadionu protiv Gladbacha 8-) Pritisak raste sa svih strana na nasu upravu.Kad skupimo 50 000 potpisa uprava ce da se zacrveni od srama 8-) A i neki sa ovog foruma koji nisu bas za ultrase(prepoznat ce se koji) " onclick="window.open(this.href);return false; je BAYERN 8-)
Recimo da sam iz Berlina i da Shickeria ima podrsku u vidu mog glasa :) .

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 avg 2013, 20:34

phily je napisao/la:moj potpis imaju
+1 8-)
BadrHari je napisao/la:Recimo da sam iz Berlina
iz berlina a navijas za bayern? cudi me da nisi za hertu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2013, 21:08

Eto, navodno je potvrdjeno da je Rode od narednog ljeta nas igrac, no ovo mi je malo nejasno, s obzirom da ce se Gusta prodati a dovesti igrac koji ce imati istu ulogu kao i on a to je sjedenje na klupi. Stoji to da ce se transfer desiti za godinu dana, ali po meni bi bila bolja odluka ostaviti Brazilca. Mozda se ide na tu kartu da je Rode jeftiniji, da ce imati manju platu a dolazi za dzaba, tako da i ako se ne pokaze moze se prodati pa cemo biti na nuli ili cak u plusu sto se ovog igraca tice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 avg 2013, 21:31

effe_sa je napisao/la: A drug Klare zna podvalit loptu, mnogi su na njegove trikove pali na ovom forumu, pa onda kuhali s njim (kad se sjetim i sebe i ja sam bio proletio na početku..... :D ).
Ta stara bitanga ispade dijete....... :lol:
Prvo da ti kazem, i ja sam jedan od njih :D ali vremenom mi je ercegovac bas postao jedan od zanimljivijih forumasa :lol: iako o fussballu nema pojma :D
Djelovao mi je kao neozbiljan tako da nis strasno sto ga je drugar valencia podmladio :D
Bez ´ercegovca ovaj forum definitivno nije isti :mrgreen: (kako mi ovo poznato :lol: )
geronimo je napisao/la:Dugogodišnje simpatizere najdražeg nam kluba neću komentarisati jer su toliko kul, nadmoćni, superiorni...da nama (odnosno meni :mrgreen: ) ostaje samo da upišemo ono famozno (i meni odvratno :? ) +1.
+1 (mor´o sam :lol:)

Usput, mislim da sam zadovoljio kriteriji po pitanju smajlija u postu :?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 22:50

BadrHari je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Po njemackim medijima i dalje je glavna tema katastrofalna atmosfera na stadionu protiv Gladbacha 8-) Pritisak raste sa svih strana na nasu upravu.Kad skupimo 50 000 potpisa uprava ce da se zacrveni od srama 8-) A i neki sa ovog foruma koji nisu bas za ultrase(prepoznat ce se koji) " onclick="window.open(this.href);return false; je BAYERN 8-)
Recimo da sam iz Berlina i da Shickeria ima podrsku u vidu mog glasa :) .
Zivio ti meni jos 100 godina ;)
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 22:53

Hvala i Zuckeru na glasu :) Ajmo momci,vjerujem u vas :) Neutral tvoj glas posebno ocekujem.Ajmo i ostali.Samo se sjetite "atmosfere" protiv Gladbacha.Znam i ja a znate i vi da to ne zelite u buducnosti.Preko 5000 potpisa je skupljeno vec prvi dan 8-) Ovako nesto zelimo i kod kuce- 8-)
AJMO BAVARCI,SVAKI GLAS JE VAZAN! https://www.openpetition.de/petition/on ... ianz-arena" onclick="window.open(this.href);return false;
- Karl-Heinz Rummenigge

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 avg 2013, 23:00

I ja sam ostavio glas. Isto tako mislim da se ostale navijace koji ovo citaju ne treba posebno moliti da to urade, nekako je prirodno da svi stanemo uz ovaj zahtjev navijaca.
#divovi

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 23:03

moustapha je napisao/la:I ja sam ostavio glas. Isto tako mislim da se ostale navijace koji ovo citaju ne treba posebno moliti da to urade, nekako je prirodno da svi stanemo uz ovaj zahtjev navijaca.
:thumbup:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2013, 23:07

Nadam se da će ovu akciju vidjeti mnogi fanovi i na Facebooku jer tamo se najbrže može doći do ovih 50 milja potpisa.

Pozorište na AA nije dobrodošlo. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 avg 2013, 23:12

Saurman je napisao/la:Nadam se da će ovu akciju vidjeti mnogi fanovi i na Facebooku jer tamo se najbrže može doći do ovih 50 milja potpisa.

Jesi ti potpisao? Osobno sam stavio na par foruma pa i na Facebooku na jednoj stranici i iskreno da ti kazem fenomenalno se napreduje.Evo dok sada pisem trenutno je skupljeno 5,383 potpisa a akcija traje tek jedan dan :mrgreen: Ma dobit cemo i ovu bitku 8-) FOREVER SUDKURVE!
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2013, 23:21

I ja obavih svoju gradjansku duznost. 8-)

Ne znam da li ce ova peticija nesto promijeniti ali kada vidis da je 50 hiljada ljudi nezadovoljno atmosferom, onda moras da znas da nesto nije uredu. Nadam se da ce ovo barem malo promijeniti misljenje Henesa i kompanije i da ce popustiti sa svojim kriterijima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2013, 23:23

gerdmuller je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nadam se da će ovu akciju vidjeti mnogi fanovi i na Facebooku jer tamo se najbrže može doći do ovih 50 milja potpisa.

Jesi ti potpisao? Osobno sam stavio na par foruma pa i na Facebooku na jednoj stranici i iskreno da ti kazem fenomenalno se napreduje.Evo dok sada pisem trenutno je skupljeno 5,383 potpisa a akcija traje tek jedan dan :mrgreen: Ma dobit cemo i ovu bitku 8-) FOREVER SUDKURVE!
Suvišno pitanje. :mrgreen:

Ostavi na Bayern Balkan neće li ova naša ex Yu malo pogurati. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []