Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Arsenal
Znal' ko gdje je Marsal?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Za mene niko ne pita kad me nemaHead je napisao/la:na moru.Edin TM87 je napisao/la:Znal' ko gdje je Marsal?
..ko sam ja uopšte
-
arminarsenal
- Kontakt:
Topdzije imal gdje organizovano gledanje vs Aston Villa,rekoh da negdje zajedno otvorimo sezonu ! (u Sarajevu)
Ja sam zainteresovan,ako ima još neko iz Sarajeva,možemo skontati negdje da pogledamo tekmu...arminarsenal je napisao/la:Topdzije imal gdje organizovano gledanje vs Aston Villa,rekoh da negdje zajedno otvorimo sezonu ! (u Sarajevu)
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Registruj se na ars-bih i tu prati, uvijek oni nesto organizuju, a hoce li sada biti bolje ti je tako pratiti..arminarsenal je napisao/la:Topdzije imal gdje organizovano gledanje vs Aston Villa,rekoh da negdje zajedno otvorimo sezonu ! (u Sarajevu)
Celik!3,2,2.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma jok,ja kont'o odavde s ovog foruma,ako raja organizuje !AllGunsBlazing je napisao/la:Registruj se na ars-bih i tu prati, uvijek oni nesto organizuju, a hoce li sada biti bolje ti je tako pratiti..arminarsenal je napisao/la:Topdzije imal gdje organizovano gledanje vs Aston Villa,rekoh da negdje zajedno otvorimo sezonu ! (u Sarajevu)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ide i raja sa ovog foruma, tacnije oni koji su i tamo registrovani. Head stalno ide.arminarsenal je napisao/la:Ma jok,ja kont'o odavde s ovog foruma,ako raja organizuje !AllGunsBlazing je napisao/la:Registruj se na ars-bih i tu prati, uvijek oni nesto organizuju, a hoce li sada biti bolje ti je tako pratiti..arminarsenal je napisao/la:Topdzije imal gdje organizovano gledanje vs Aston Villa,rekoh da negdje zajedno otvorimo sezonu ! (u Sarajevu)
Celik!3,2,2.
-
arminarsenal
- Kontakt:
nedim1993 je napisao/la:head nije raja, on mrzi zirokoptera, a to se kaznjava smrću
Henderson čuva Headu leđa.nedim1993 je napisao/la:head nije raja, on mrzi zirokoptera, a to se kaznjava smrću
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ja bi na tvom mjestu sebi čuvao leđaHenderson je napisao/la:Henderson čuva Headu leđa.nedim1993 je napisao/la:head nije raja, on mrzi zirokoptera, a to se kaznjava smrćuJeste da navija za Sarajevo, ali mali grijesi se opraštaju tevbom.
Vođa zna.
Ne volim Girouda,al recimo ne bi imao nista protiv da on bude prvi golgeter lige ukoliko ne dodje Suarez.
1946
Eh zato meni čuvaju leđa PeppoOwen, Haniz, Carlo, Artemis, Fera i Zodiac. Kada mi oni okrenu leđa, tada ću se zabrinuti.
Mi smo ti inače u narodu poznati kao Antirodgers koalicija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
-
arminarsenal
- Kontakt:
E kralju jel se sjecas one reklamee "A daaj odvadi malo"Henderson je napisao/la:Eh zato meni čuvaju leđa PeppoOwen, Haniz, Carlo, Artemis, Fera i Zodiac. Kada mi oni okrenu leđa, tada ću se zabrinuti.
Vi ste kako treba koalicija, bogami, nece Liverpool ugledati ova 2 LP slova uskoro sa Rodgersom na klupi.Henderson je napisao/la:Eh zato meni čuvaju leđa PeppoOwen, Haniz, Carlo, Artemis, Fera i Zodiac. Kada mi oni okrenu leđa, tada ću se zabrinuti.
Moglo bi se organizovat, eno se nekakav izlet na ars bih organizuje, meni radije mecevi nekako
Neznam cemu tolko drkanje na gustava.da si klub velicine Arsenala dopusti ucjenjivanje da on mora imat zagarantirano mjesto u prvih 11 je smijesno.ako je tolko dobar onda mu nije valjda priblem se dokazat igrama i zasluziti mjesto u prvih 11.A moze trunuti na klupici Bayerna ili gledati ligu prvaka iz Wolsburga.
Od Suareza izgledan nista jer lik sere kvake.Prica o forsiranju transfera preko nekog suda,a do danas nije podnio zahtjev na tome sudu.Lik ceka namjerno neki klub koji cega ga pokupiti,a Arsenal mu je zadnja opcija.Nebi se zacudio niti da na kraju svega ostane u Liverpoolu,samo ce onda pojest **** koja je sam posro
Od Suareza izgledan nista jer lik sere kvake.Prica o forsiranju transfera preko nekog suda,a do danas nije podnio zahtjev na tome sudu.Lik ceka namjerno neki klub koji cega ga pokupiti,a Arsenal mu je zadnja opcija.Nebi se zacudio niti da na kraju svega ostane u Liverpoolu,samo ce onda pojest **** koja je sam posro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.