Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 12 avg 2013, 23:57

Ne trebamo se razletiti sada, ma da je pravo svakog navijaca da zeli najbolje svojoj ekipi, ali ja cu sacekati da vidim cetvrto kolo prije nego sto ista konkretno bez kvake kazem oko titule.
Mislim da je ipak Zeljo favorit trenutno ali trebaju jos da odigraju par tezih utakmica da se vidi sta se desava oko Zelje. Definitivno nisu pobjedili ligu jos, ima do toga dosta.
Mislim da nece biti gubitak protiv Sarajeva, nije daleko do te utakmice, evo vec u sestom kolu protiv njih igramo. Siroki ce biti problematican sigurno.

Nego Mladost VO mi izgledaju mlitvi, gledam izvjestaj kako su igrali protiv Sirokog Brijega, igraci Sirokog se samo setali oko terena, i ispade 0:0 na kraju. Ako iz pocetka vukovi navale totalno, bice 3:0 Olimpicu sigurno, ne smije se dopustiti hodanja, treba ih prepasti na terenu. Igraju dosta grubo, nisu toliko pokretljivi, a nasi bas i jesu. Kombinovaje toga sve mislim da ce biti makar jedan crveni karton za Mladosti VO.

[youtube][/youtube]

Cisti kec, predvidjam da ce biti brojnih golova za Olimpic, mozda i jedan za Mladosti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 12 avg 2013, 23:59

pabizo je napisao/la:
semberac je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Semberac po tebi i mnogim drugim na ovom forumu Olimpic neće pobjediti na svom terenu,uvijek neke prognoze x ili 2.
Nisam rekao da nece pobijediti...Ove mnogo pricaju da Olimpik ima sansu da bude prvak ili tako nesto, a tek 3 kola. Reko ajd da i ja lupim pa da pitam sta ako bude 2!!!
Paša, a što se NE NADATI tituli.OLIMPIC je INSTITUCIJA za vas malene klubove.
Cuj Olimpik institucija, jooooooooj kako mi picite po zivcima...nama treba atomska, da nas nema...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2013, 00:15

Cicko i semberac da nije žalosno bilo bi smješno da vi iz jednog sela kojeg nema ni na jednom atlasu ismijavate i prijetite Olimpicu i vi znate ko će koga razbucati. :o :o :o Zaista ko piše sve na ovom forumu. :lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 13 avg 2013, 00:16

@semberac i ostali.

Dobro došli na Otoku. Bićete dočekani na najbolji mogući način.

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 13 avg 2013, 00:32

Mancini je napisao/la:Cicko i semberac da nije žalosno bilo bi smješno da vi iz jednog sela kojeg nema ni na jednom atlasu ismijavate i prijetite Olimpicu i vi znate ko će koga razbucati. :o :o :o Zaista ko piše sve na ovom forumu. :lol: :lol: :lol:
Citiraj me gdje sam prijetio???? Ja ne prijetim, nemam razloga, samo me nervira kada citam gluposti o tome ko ce biti prvak nakon 2:2 u zenici i to u 2 kolu, smijesno. Spustite se na zemlju i komentarisite zavrsene utakmice, a ne utakmice koje nisu odigrane...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2013, 00:44

semberac je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Cicko i semberac da nije žalosno bilo bi smješno da vi iz jednog sela kojeg nema ni na jednom atlasu ismijavate i prijetite Olimpicu i vi znate ko će koga razbucati. :o :o :o Zaista ko piše sve na ovom forumu. :lol: :lol: :lol:
Citiraj me gdje sam prijetio???? Ja ne prijetim, nemam razloga, samo me nervira kada citam gluposti o tome ko ce biti prvak nakon 2:2 u zenici i to u 2 kolu, smijesno. Spustite se na zemlju i komentarisite zavrsene utakmice, a ne utakmice koje nisu odigrane...
To se kaže kada neko najavljuje pobjedu ili općenito dobru igru,kontaš?A vi bi se prvi trebali spustiti na zemlju jer vidim da slavite dva osvojena boda kod kuće,valjda je to veliki uspjeh za vas. :roll: A vas dvojica ste počeli pisati gluposti ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 13 avg 2013, 00:52

Nije Maletić novo ime ali zato vam je novi igrač Torlak.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 avg 2013, 00:56

irh je napisao/la:Nije Maletić novo ime ali zato vam je novi igrač Torlak.
Zar nije podpisao za Zadar?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 13 avg 2013, 00:58

Kao prvo, ponosim se što sam iz sela koji je Premijerligaš.Kao drugo, mnogo vece lige poput Bundeslige imaju seoske timove,pa ih dobro namuče (primjer Hoffenheim, procitaj malo, pa vidjeces).Mi ne prijetimo nikom,ali ne zelimo da nas neko podcijenjuje,jer nemate opravdan razlog za to.
Zadnja izmjena: Cickoo, dana/u 13 avg 2013, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 13 avg 2013, 00:59

Mancini je napisao/la:
semberac je napisao/la:
To se kaže kada neko najavljuje pobjedu ili općenito dobru igru,kontaš?A vi bi se prvi trebali spustiti na zemlju jer vidim da slavite dva osvojena boda kod kuće,valjda je to veliki uspjeh za vas. :roll: A vas dvojica ste počeli pisati gluposti ovdje.
Ja nisam rekao da ce Mladost biti u evropi ili prvak PL. Svjestan sam koliko smo mali, ne trebas mi ti da me prosvijetlis, narocito ne na nacin da mi pricas price kako je OLIMPIK INSTITUCIJA... Ako u BiH POSTOJE INSTITUCIJE to su Zeljo, Sarajevo, Borac, Velez i Celik. Svi ostali treba da budu sretni jer igraju u ligi sa njima. Kada kazem svi, mislim i na Mladost ali i na OLIMPIK INSTITUCIJU, svidjalo se to kome ili ne ali to je tako.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2013, 01:12

Nisam ja napisao da je Olimpic institucija nego neko drugi,a to o časti da igramo sa navedenim klubovima mene puno ne interesuje jer od prošlosti se ne živi.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 13 avg 2013, 09:48

[youtube][/youtube]

Evo cijela utakmica, ko nije gledao. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 avg 2013, 09:54

Cickoo je napisao/la:
Kao prvo, ponosim se što sam iz sela koji je Premijerligaš.Kao drugo, mnogo vece lige poput Bundeslige imaju seoske timove,pa ih dobro namuče (primjer Hoffenheim, procitaj malo, pa vidjeces).Mi ne prijetimo nikom,ali ne zelimo da nas neko podcijenjuje,jer nemate opravdan razlog za to.
SELO JE SELO,A GRAD JE GRAD.Mi vas ne podcenjujemo ali ste stvarno maleni I trebate biti sretni što ce te bolan igrat sa INSTITUCIJOM zvana FC OLIMPIC-SARAJEVO.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 13 avg 2013, 10:52

pabizo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
SELO JE SELO,A GRAD JE GRAD.Mi vas ne podcenjujemo ali ste stvarno maleni I trebate biti sretni što ce te bolan igrat sa INSTITUCIJOM zvana FC OLIMPIC-SARAJEVO.
kako su ljudi maleni kad imaju vise navijaca nego olimpic

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 avg 2013, 10:55

olimpic institucijaaa :lol: :lol: :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 avg 2013, 11:04

Ljudi,ne treba se sad nerealno dizati i govoriti o nekim titulama i stvarima.
Neka Olimpic nastavi sa dobrim igrama,neka se ide utakmica po utakmica,ekipa je dobra i valjda zaredaju par pobjeda pa se i odvoje u gornjem dijelu.
Moje su zelje,samo neka nastave ovako kroz cijelu sezonu,pa ako je ikako moguce da traze izlazak u Europu.
Malo je doslo i lose srece,jer protiv Borca i Celika je se moglo uzeti vise bodova.
Samo da nema opustanja,igrati utakmicu po utakmicu,pa cemo o titulama govoriti za neko kasnije vrijeme.
Keep walking.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 13 avg 2013, 11:37

Shvatam nas/ali ne i moj/mentalitet kada se trazi dlaka u jajetu i ponisti bilo kakav tudji napor i uspjeh na trzistu.Da ne bih zamarao Olimpic je po gledanosti po statistici daleko ispred mnogih a iza pet do sest klubova koji su vise od decenije u fudbalu.
Ulaskom u PL donijeli smo puno novoga.Poslije nas to nijedna ekipa koja je ulazila u PL nije ucinila.
Mnogo se radi a kakav ce krajnji rezultat biti zavisi od puno faktora.
Treba istrajati da imamo igru i na terenu osvajamo bodove.Za razliku od prijasnjih godina sada smo mnogo zreliji i imamo sanse da nesto ucinimo ali realitet je da su daleko ispred nas FKS,Zeljo,Borac,Siroki,Zrnja,zbog uticaja kod sudija,savezu,tradiciji,medija i dr.
Sa drugima se mozemo ravnopravno nositi.
Dugo je prvenstvo i nadam se najboljem ako ne bar po prikazanim igrama.Igramo jako lijepo i za gol vise i treba samo tako nastaviti.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 13 avg 2013, 11:56

svejedno je napisao/la:Shvatam nas/ali ne i moj/mentalitet kada se trazi dlaka u jajetu i ponisti bilo kakav tudji napor i uspjeh na trzistu.Da ne bih zamarao Olimpic je po gledanosti po statistici daleko ispred mnogih a iza pet do sest klubova koji su vise od decenije u fudbalu.
Ulaskom u PL donijeli smo puno novoga.Poslije nas to nijedna ekipa koja je ulazila u PL nije ucinila.
Mnogo se radi a kakav ce krajnji rezultat biti zavisi od puno faktora.
Treba istrajati da imamo igru i na terenu osvajamo bodove.Za razliku od prijasnjih godina sada smo mnogo zreliji i imamo sanse da nesto ucinimo ali realitet je da su daleko ispred nas FKS,Zeljo,Borac,Siroki,Zrnja,zbog uticaja kod sudija,savezu,tradiciji,medija i dr.
Sa drugima se mozemo ravnopravno nositi.
Dugo je prvenstvo i nadam se najboljem ako ne bar po prikazanim igrama.Igramo jako lijepo i za gol vise i treba samo tako nastaviti.
Na čemu si. Odvadi malo.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 13 avg 2013, 12:03

TORLAK U OLIMPIKU !!! :mrgreen:

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 13 avg 2013, 12:04

irh je napisao/la:Nije Maletić novo ime ali zato vam je novi igrač Torlak.
Stara vijest. Treba vjerovati.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.