Ja ću to sam radit,ne želim kvarit mir u ekipi.Pehilj je napisao/la:Vako smo ja i Elvir Čolić, epilog znate. Nemoj ako Boga znaš.LBJ MVP je napisao/la:
našao sam novi način da umrem mlad
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jesam brate, znam.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pehilj, pravi si Šaban
LBJ: Aferim momčiluko onda, za tebe nema zime.
Manijaci, oprostite!
Razočaran sam odzivom forumaša na dolazak velikog Šabana na forum.Trebate bit počastvovani.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bijeligolub
- Kontakt:
ima li jos raje da je budna, hehe, ja sam s posla dosao kuci, zaspao i ustao u pola deset, i sad chatam, mahnitam...
Volim te Željo!
Hvala Libraun brate. Odoh spavati, sutra sabahile imam trening. Pozdravljam vas sve, ugodno vas je čitati. Da mi nije vas, morao bih čitati Ivu Andrića ili slušati neke metalike Bože ne upiši mi u grijeh.LBJ MVP je napisao/la:Razočaran sam odzivom forumaša na dolazak velikog Šabana na forum.Trebate bit počastvovani.
Do čitanja, pozdrav.
Manijaci, oprostite!
Ja došao iz grada mahnit iznervirao se,al evo smiriše mebijeligolub je napisao/la:ima li jos raje da je budna, hehe, ja sam s posla dosao kuci, zaspao i ustao u pola deset, i sad chatam, mahnitam...

Šabane svrati nam i sutra kad bude više tvojih fanova.Ja odmaram trenutno,pauza u ovoj NBA ligi pa mogu ostajat duže budan.Pehilj je napisao/la:Hvala Libraun brate. Odoh spavati, sutra sabahile imam trening. Pozdravljam vas sve, ugodno vas je čitati. Da mi nije vas, morao bih čitati Ivu Andrića ili slušati neke metalike Bože ne upiši mi u grijeh.LBJ MVP je napisao/la:Razočaran sam odzivom forumaša na dolazak velikog Šabana na forum.Trebate bit počastvovani.
Do čitanja, pozdrav.
- bijeligolub
- Kontakt:
E to bi bio pravi opis toga šta se desilo 

- bijeligolub
- Kontakt:
Glavom kroz zid uvijek
Breza,al nisam u gradu
Ti?Sa?

Breza,al nisam u gradu

Ti?Sa?
- bijeligolub
- Kontakt:
Da, Sarajevo.
Bio sam u Brezi nekoliko puta, ne znam jel jos radi onaj kafic Magaza, tu sam izlazio, po Ilijasu najvise, imam havera iz srednje iz Breze, tj. vise njih... Znam da tamo ima osta navijaca Zelje, kafic Zeljo, itd... jel ono ima Brezawood filmovi
Bio sam u Brezi nekoliko puta, ne znam jel jos radi onaj kafic Magaza, tu sam izlazio, po Ilijasu najvise, imam havera iz srednje iz Breze, tj. vise njih... Znam da tamo ima osta navijaca Zelje, kafic Zeljo, itd... jel ono ima Brezawood filmovi

Volim te Željo!
- bijeligolub
- Kontakt:
nego LBJ MVP, ima li kakav chat za raju s Balkana, a danije Balkanchat, neki slican jel ima, znas li...
Volim te Željo!
Radi magaza još
U zadnje vrijeme mi svako kaže da ima havera iz srednje iz Breze
Koja srednja?
Ima nešto Brezawood al ne pratim to.
Ne znam ni za kakav chat,ja po forumima ubijam slobodno vrijeme

Ima nešto Brezawood al ne pratim to.
Ne znam ni za kakav chat,ja po forumima ubijam slobodno vrijeme

- bijeligolub
- Kontakt:
ma to su ovako poucni filmovi, ako se dobro sjecam, pravi Bosanski...
Srednja, ŽŠC prije par godina, jedan Halid je isao samnom u razred, mislim da je iz Župče, Kemal Memić...
Srednja, ŽŠC prije par godina, jedan Halid je isao samnom u razred, mislim da je iz Župče, Kemal Memić...
Volim te Željo!
I danas ih dosta ima u ŽŠC-u.Župča fino mjesto
Napuštam te ja moram ranit sutra,ima na termama onaj event
ln

Napuštam te ja moram ranit sutra,ima na termama onaj event

ln
- bijeligolub
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- bijeligolub
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/regija/djeca ... /130813014" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne idem vise na ovu plazu. Prosle godine bio na ovoj, ima nekih 100-200 m gdje ti je voda do pasa, nije duboko.

Ne idem vise na ovu plazu. Prosle godine bio na ovoj, ima nekih 100-200 m gdje ti je voda do pasa, nije duboko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hahahha namazan siAgresivnoDjubre je napisao/la:Brate ovo sam zapamtio samo da znas.U Pacifiku zavrnes pivu,vidim da @otelo nece pa cu ja i njegovu uzeti uz jednu telecu peku.samocelik je napisao/la:
Ako vako bude imate po pivu od mene obojica.pogotovo ti @agresivniUcio sam gradivo prvog polugodišta dalje mi bilo mrsko
![]()
![]()

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: enobarca, VolimBiH96 i 8 gostiju.