Olimpik Sarajevo

ustipak
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ustipak » 13 avg 2013, 12:06

Bas me zanima sta su mu to ponudili u Olimpicu, a da nisu u Sarajevu !?

Dino uhljup, nije mogo dić platu bar malo, nego jok otjeraj i Torlaka....!!!!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 13 avg 2013, 12:47

pabizo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Cicko i semberac da nije žalosno bilo bi smješno da vi iz jednog sela kojeg nema ni na jednom atlasu ismijavate i prijetite Olimpicu i vi znate ko će koga razbucati. :o :o :o Zaista ko piše sve na ovom forumu. :lol: :lol: :lol:
Kao prvo, ponosim se što sam iz sela koji je Premijerligaš.Kao drugo, mnogo vece lige poput Bundeslige imaju seoske timove,pa ih dobro namuče (primjer Hoffenheim, procitaj malo, pa vidjeces).Mi ne prijetimo nikom,ali ne zelimo da nas neko podcijenjuje,jer nemate opravdan razlog za to.
SELO JE SELO,A GRAD JE GRAD.Mi vas ne podcenjujemo ali ste stvarno maleni I trebate biti sretni što ce te bolan igrat sa INSTITUCIJOM zvana FC OLIMPIC-SARAJEVO.
HAHAHA, E baš me podsjeti ovaj komentar na utakmicu protiv Borca, kad kaže komentator " na tribinama nešto više od 200 gledalaca" U Bijeljini i 2 liga RS ima više posjete,dok kod nas u Bijeljini,a ne u VO imamo preko 1000 navijaca uvijek,a Radnik isto.Pa vidi sad koja ste vi "institucija".
003871312

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2013, 14:02

Ma vi ste čudo iz okoline Bijeljine.Sava tihotece šta ima novo u Brčkom?Ja te nedavno pitah za one mačiće što se u vodu bacaju ali ti ne odgovori.Za koga ono ti navijaš ako nije tajna?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 13 avg 2013, 14:12

Dobro pojacanje za Olimpic..manite se price koje veca institucija Olimpic ili Mladost :lol:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 13 avg 2013, 14:15

Dobar Torlak, nego mi je smiješno da se raspravljate sa ovima iz VO.

Ko je to, šta je to, kaži, kaži :lol:

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 13 avg 2013, 15:44

Mancini je napisao/la:Ma vi ste čudo iz okoline Bijeljine.Sava tihotece šta ima novo u Brčkom?Ja te nedavno pitah za one mačiće što se u vodu bacaju ali ti ne odgovori.Za koga ono ti navijaš ako nije tajna?
Brčko se kuha na 37 stepeni.
Što se tiče mačića, očigledno sam bio u pravu. Velike ekipe se poznaju po kontinuitetu dobrih igara, a ne po par bljesaka. Protiv Borca patnja, koji i nema neku ekipu u što ćeš se uvjeriti ako ih budeš gledao protiv Želje, a kakva vas patnja tek čeka kada odete mesarskim ekipama. Nećete puno prilike imati da igrate otvorenu i fer utakmicu, kao što je bila ona u Zenici. Sada će se pola lige borit za opstanak, pa ti vidi kako ćeš kad gostuješ.

Nije tajna, ja ne navijam ni za jedan klub, ali ima jedan kojeg volim.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 avg 2013, 16:03

A ti me baš nasmiješ.A vidim da gledaš i u budućnost.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 avg 2013, 17:39

500 stranica! :D

Bas mi je drago sto je Torlak dosao. Ovo ce biti pravi thriller Zelji, Sarajevu i Sirokom. 8-)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 13 avg 2013, 17:59

svejedno je napisao/la:Shvatam nas/ali ne i moj/mentalitet kada se trazi dlaka u jajetu i ponisti bilo kakav tudji napor i uspjeh na trzistu.Da ne bih zamarao Olimpic je po gledanosti po statistici daleko ispred mnogih a iza pet do sest klubova koji su vise od decenije u fudbalu.
Ulaskom u PL donijeli smo puno novoga.Poslije nas to nijedna ekipa koja je ulazila u PL nije ucinila.
Mnogo se radi a kakav ce krajnji rezultat biti zavisi od puno faktora.
Treba istrajati da imamo igru i na terenu osvajamo bodove.Za razliku od prijasnjih godina sada smo mnogo zreliji i imamo sanse da nesto ucinimo ali realitet je da su daleko ispred nas FKS,Zeljo,Borac,Siroki,Zrnja,zbog uticaja kod sudija,savezu,tradiciji,medija i dr.
Sa drugima se mozemo ravnopravno nositi.
Dugo je prvenstvo i nadam se najboljem ako ne bar po prikazanim igrama.Igramo jako lijepo i za gol vise i treba samo tako nastaviti.
Svaka cast na komentaru, realno, bez pristrasnosti...Naravno da je za fudbal odlicna stvar sto su se pojavili i i u PL opstali klubovi kao sto su Olimpik, Siroki, Zrinjski...Kao navijac Mladosti Vam zelim puno srece u nastavku sezone, a da u sledecoj utakmici podijelimo bodove 8-)

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 13 avg 2013, 18:25

Vi ste haman pa f.k Sarajevo 2. :mrgreen:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 13 avg 2013, 20:05

AdiRajvosa je napisao/la:Vi ste haman pa f.k Sarajevo 2. :mrgreen:
Imate sad 4 razloga da dodjete na Otoci i gledate sve utakmice Olimpica uzivo. :mrgreen:

Muharemovic je bio tu protiv Genka,
Rizvanovic je bio tu protiv Helsingborga i Cluja,
Torlak takodjer bio tu sa Hamzicem protiv Örebro SK i protiv Helsingborga i Cluja.

Jos imamo Smajica legendu, igrao u Belgiji kao sto je Kokot, imamo Regoje koji je bio tu kad su Slavija pobjedili Aalborga 3:1, Duljevic i Rahmanovic talenti.
Mislim da bi super bilo ako mozemo zadrzati Subasica ako daleko odemo u Evropi nakon sezone, jer bi to bilo brdo para, nebi bilo razloga igracima napustati.

Ostali navijaci imaju razlog da dodju gledati utakmice ako hoce da vide lijep fudbal medju toliko razocarenja drugih ekipa u ligi ove godine.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2013, 22:37

Taman igrac koji je falio Olimpicu,Regoje-Torlak za ovu ligu vise nego dobra kombinacija,ovaj se mali u paru sa Regojem gubio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 avg 2013, 02:42

[youtube][/youtube]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 14 avg 2013, 02:56

**** lud zbunjenog! Zar nije Torlak prosle hefte potpisao za Zadar? Kako sad u Vukove? :mrgreen:

Olimpic postaje vise nego simpatican i zanimljiv. Zaista vam zelim srecu ove sezone. Samo gazite ispred sebe 8-)
shandrlike-tandrlike

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 avg 2013, 03:22

reptile je napisao/la:**** lud zbunjenog! Zar nije Torlak prosle hefte potpisao za Zadar? Kako sad u Vukove? :mrgreen:

Olimpic postaje vise nego simpatican i zanimljiv. Zaista vam zelim srecu ove sezone. Samo gazite ispred sebe 8-)
Izgleda da se predomislio. :D A ja mu necu zamjeriti. :lol:
Hvala, budi nam uz temu, bice svacega i na terenu i ovdje! :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2013, 03:48

zakuhalo se pravo i kod vas al neka neka :D stvarno bi vas volio vidjeti u evropi,mislim da bolju sansu od ove necete imati.Borac los,zrinski isto,sarajevo uzdrmano i osamuceno,od celika se ko i svake godine trese gora a radja mis,plus imate strasan sastav eo usudio bi se reci sigurno top3 u ligi na papiru.Najveci vas problem po meni ste vi sami jer isto kao da imate komplkes nize vrijednosti.Bojim se da ako ove i iduce godine ne napravit iskorak tj plasman u evropu da bi vam se moglo desit nesto slicno sto se desilo anziu :D sve najbolje u nastavku sezne
=\_1921_/=

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 14 avg 2013, 03:59

Taj kompleks nize vrijednosti nebi trebao da bude znacajan problem. Barem ne igraju pred punom sakom navijaca koji im jebu sve po spisku kad ne pobjede.. realno ovi iz Olimpika bi trebali da igraju bez ikakvog pritiska. Ne ocekuje se puno od njih tako da bih vrlo lahko mogli biti najbolje iznenadjenje nase banana lige. Instinski se nadam da ce ove godine uzeti jedno od prva 3 mjesta na tabeli.
shandrlike-tandrlike

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 avg 2013, 04:44

Hvala hvala :D :D

Cetiri mjesta za Evropu, nebi trebao biti problem uhvatiti jedan, samo se brinem za onu licencu opet. Jer k'o sto rece ti invincible, upravo to sto se desilo Anzhiju, nakon ove godine ako ne bude Evrope sponzori mogu okrenuti ledja i izgubiti pouzdanje, a i te pare od takmicenja nedostaju. Tolike godine truda, i samo nam falilo par bodova vec svake sezone u zadnjim 3-4 godina da izidjemo u Evropu.
Ovo je naravno najbolja sansa, a i svako govori kako BH fudbal pada, zato mislim da je i za nas bitno ove godine izici u Evropu, a i u ovom trenutku mislim da smo medju 4 najboljih ekipa BiH, i ostetilo bi ligu da ne budemo medju tih 4 koji idu u Evropu. Samo ta licenca zafrkana da se sredi, ostalo ce doci aBd. :D

Nego sa ovakvom ekipom, mislim da mozemo daleko u Evropi ako nam samo ne izvuku Real Madrid ili tako nesto. :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 avg 2013, 11:57

Izgleda da juniorima i kadetima ide lose u odnosu na kako je islo prije. Predprosle godine su se borili juniori za titulu cak, i to protiv Sirokog Brijega, oda ekipa imali 68 bodova nakon 29 utakmica, i zadnja utakmica obadvome je bilo Siroki - Olimpic.

Siroki pobjedi 3-2.

Al' to je bilo davno dok su jos Duljevic, Islamagic, Merajic, Mujezinovic, Lakota i drugi igrali za juniore sigurno. Sad katastrofa.
Samo neka su nam seniori u redu, oni su ti koji nose klub.

http://www.sportlive.ba/index.php/fudba ... -%20tabela

Ako se ne varam, igrali su ovako:
Juniori:
Olimpic 1 - 3 Leotar
Celik 4 - 0 Olimpic
Olimpic 1 - 0 Borac

Kadeti:
Olimpic 2 - 2 Leotar
Celik 1 - 0 Olimpic
Olimpic 3 - 1 Borac
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 avg 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 14 avg 2013, 12:57

Mislim da ideje tipa neuspjesni kao domaca ekipa ne stoji.Od kako smo poceli igrati na Otoci imamo samo dva poraza,id Zelje i Celika.Ne znam mozda se varam.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.