Aladine, mogo si i dva razlicita imena koristiti.Bayern@heart je napisao/la:Vidi me na ovom popisuMMarcos je napisao/la:
Malo nas je al' smo zaHebanija dva puta potpisao sa dva različita E-maila
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- moustapha
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
#divovi
- Bayern@heart
- Kontakt:
Aladine nisammoustapha je napisao/la:Aladine, mogo si i dva razlicita imena koristiti.Bayern@heart je napisao/la:Vidi me na ovom popisuMMarcos je napisao/la:
Malo nas je al' smo zaHebanija dva puta potpisao sa dva različita E-maila
- gerdmuller
- Kontakt:
Da sada vise ne nabrajam pojedinacno forumase koji su potpisali naklon do poda svima koji su potpisali i koji ce potpisati
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 55916.html" onclick="window.open(this.href);return false; zanimljivo
Gustavo želi napustiti Bayern!
"Moja situacija u Bayernu je stvarno komplicirana. Imam ugovor do 2015-te i nemam razloga za očaj, ali ja želim biti u klubu u kojem mogu igrati."
Gustavo želi napustiti Bayern!
"Moja situacija u Bayernu je stvarno komplicirana. Imam ugovor do 2015-te i nemam razloga za očaj, ali ja želim biti u klubu u kojem mogu igrati."
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Novo prijateljstvo se rađa, Gotzery.
- anelbavarac
- Kontakt:
Španski mediji i bild: JUPP HEYNCKES odbio PSG i njihovu ponudu od 24 miliona eura godišnje plaće

Gospodin bio i ostao
Veliki Jupp Heynckes!

Gospodin bio i ostao
Veliki Jupp Heynckes!
- gerdmuller
- Kontakt:
Preko 10 000 potpisa je skupljeno u ova dva dana 
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
ribogocSemaFCBM je napisao/la:Gotzery.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
Zvuci bozanski.secer je napisao/la:ribogocSemaFCBM je napisao/la:Gotzery.
#divovi
- anelbavarac
- Kontakt:
Danasnji Bild donosi informaciju da je Barcelona zainteresovana za Gustava.
Valjda su ga htjeli dovesti 2012 kao nasljednika Keite,sad koliko ima istine u svemu ovome tesko je reci,ali odlazak Gustava je izgleda samo pitanje vremena.
Danasnja izjava Gustava za brazlilski "O Globo" samo jos vise potvrdjuje nagadanja o odlasku Brazilca.
Valjda su ga htjeli dovesti 2012 kao nasljednika Keite,sad koliko ima istine u svemu ovome tesko je reci,ali odlazak Gustava je izgleda samo pitanje vremena.
Danasnja izjava Gustava za brazlilski "O Globo" samo jos vise potvrdjuje nagadanja o odlasku Brazilca.
Znaci dobili smo novog stopera Barcelone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Don Jup, ako je odbio ovu ponudu samo je jos jednom pokazao velicinu!!!
Covjeku jednostavno nije do para, otisao je na vrhu,kada je sve osvojio tada se i povukao i ne moze mu niko nista zamjeriti. Mnogi su ga pljuvali, cak mnogi i na forumu, ni ja sam nisam bio ogromni njegov pristalica, ali na kraju sam ga zavolio skoro pa kao i Hitzfelda!
Jos jednom ovom prilikom hvala zato sto si ovaj klub izdigao iznad svih drugih JH !!!!
Covjeku jednostavno nije do para, otisao je na vrhu,kada je sve osvojio tada se i povukao i ne moze mu niko nista zamjeriti. Mnogi su ga pljuvali, cak mnogi i na forumu, ni ja sam nisam bio ogromni njegov pristalica, ali na kraju sam ga zavolio skoro pa kao i Hitzfelda!
Jos jednom ovom prilikom hvala zato sto si ovaj klub izdigao iznad svih drugih JH !!!!
Stern des Südens
ih, ima tu jos finih kombinacija, kao sto su: frankomar, gocofrank, marorib, bilogoc, maromuh, gocejus, jusugoc, gocemuh, itd. usput receno, moji favoriti su bilogoc i ribogoc.moustapha je napisao/la:Zvuci bozanski
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo "ribogoc" zvuci kao BOGOTACsecer je napisao/la:ribogoc.moustapha je napisao/la:Zvuci bozanski
•
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koji gospodin svaka čast Don Jupp Heynckesanelbavarac je napisao/la:Španski mediji i bild: JUPP HEYNCKES odbio PSG i njihovu ponudu od 24 miliona eura godišnje plaće
Gospodin bio i ostao![]()
Veliki Jupp Heynckes!

U ljeto 2011. godine Bayern je za Riberyja imao ponudu od Chelsea, koja nije bila mnogo udaljena od sume od 100 miliona eura, izjavio Rummenigge.
Breno od ponedjeljka počinje s programom resocijalizacije i radit će u Bayernu od jutra do večeri, a onda se tokom noći vraća u zatvor. Od januara 2014. godine bi mogao biti oslobođen skroz, najviše zbog dobrog vladanja (i ovaj rad u klubu mu je dozvoljen zbog dobrog vladanja).
Po pitanju Gustava bi odluka mogla pasti uskoro, s tim da ponuda Arsenala je za sada niska Bayernu, u Wolfsburg se Brazilac boji otići jer mu to ne bi bila dovoljna garancija za nastupe u brazilskoj reprezentaciji, s obzirom da Scolari prati samo utakmice Bayerna, što se Bundeslige tiče....
Breno od ponedjeljka počinje s programom resocijalizacije i radit će u Bayernu od jutra do večeri, a onda se tokom noći vraća u zatvor. Od januara 2014. godine bi mogao biti oslobođen skroz, najviše zbog dobrog vladanja (i ovaj rad u klubu mu je dozvoljen zbog dobrog vladanja).
Po pitanju Gustava bi odluka mogla pasti uskoro, s tim da ponuda Arsenala je za sada niska Bayernu, u Wolfsburg se Brazilac boji otići jer mu to ne bi bila dovoljna garancija za nastupe u brazilskoj reprezentaciji, s obzirom da Scolari prati samo utakmice Bayerna, što se Bundeslige tiče....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nije iskljuceno nista... medjutim, nezz jestel gdje procitali...effe_sa je napisao/la:U ljeto 2011. godine Bayern je za Riberyja imao ponudu od Chelsea, koja nije bila mnogo udaljena od sume od 100 miliona eura, izjavio Rummenigge.
Novi trener Bayern-a Pep Guardiola otkrio je, kako je nekoliko puta pokusavao dovesti Franck Ribéry u Barçelonu.
Guardiola: "Zelio sam ga vidjeti u dresu Barçe! Vise puta smo pokusavali da ga dovedemo u redove Barçelone, ali protiv Uli Hoeneß-a i Karl-Heinz Rummenigge-a nismo imali nikakve sanse. Nisu ga jednostavno dali!!"
Kako smo samo jaki bili i tad, a to nismo ni znali
Stern des Südens
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Malo je reci da ne vjerujem u istinitost ovog clanka.
Posebno ako uzmemo u obzir da tada Ribery nije bio ovako dominantan kao sada. Ribery je u toj sezoni imao nekoliko povreda, sto sigurno umanjuje cijenu. S druge strane, vjerujem da bi Bayern dao Riberyja (tadasnjeg) za tu svotu novca, jer bi mogli vrlo lako nadomjestiti njegov odlazak + sacuvati odredjenu svotu novca za buduce transfere. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.