Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Izet Hajrovic
Don't raise your voice, improve your argument.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Izet Hajrovic
Sad ce Pape da potegne svoje veze,pa da Izet zaigra pola sata sutraEdvin_Mg je napisao/la:Ako dodje do veceras,moze i odigrat 20 min sutra,svjedno dosta igraca je danas i doslo,ja ga licno ocekujem sutra
Cestitke savezu i Izetu,ovo je dobar potez,sad ima jos posla,treba potvrditi i druge potencijalne igrače.
- DonCorleone
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ovdje ga vec stavili u ekipu.
FK DELFIN NEUM
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pozivi igracima koji igraju izvan zemlje moraju se uputiti minimalno 15 dana prije tekme.Tada je ga klub obavezan pustiti.Ako poziv stigne van tog roka,onda je dobra volja kluba da li ce ga pustiti ili ne.Mada ako ga zele talnuti u ovom prelaznom roku onda bi jedva docekali da ga puste,jer bi mu onda jos malo cijena skocila nastupom za repku.Papastathopoulos je napisao/la:Ako je jos jedna procedura uredu, tj ako ima pravo nastupa sutra, jer je prijateljska pa se ne moraju pozivi poslati za odredjen rok, on sutra igra aBd 99%..
Nismo amateri sta vam je.igrace od sljedeceg okupljanja,ako bude u formi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nije stvar u tome vec sto je prijateljska tekma i bolje je da se testira i eksperimentise sa njim sada nego u visestruko vaznijoj utakmici sa Slovacima. Ko znam mozda ispadne da se momak nikako ne uklapa u format i igru tima. Sto prije to saznamo tim boljebarbarez je napisao/la:Sta vam je ba ljudi uozbiljite se,pa nismo mi vise djilkoska reprezentacija,pa da se tako neozbiljno ponasamo I da sutra trcimo po hajrovica da odmahh igra.
Nismo amateri sta vam je.igrace od sljedeceg okupljanja,ako bude u formi.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
ono Pape mu na Viber salje smajli i veli, javljeno je aj doleti evo mi na zagrijavanjuTMmanija2012 je napisao/la:Bravo savez!!!Dobrodosao Izete!!!Joj o cemu vi pricate..ko da se sutra igra neka teferic tekma..pa ono ,haj naleti Izete da razvalimo Amere
i jos dvojica trojica nek se nadju.. Vuckic,Arslanagic.......itd heheh skromni Bosnjosanji je napisao/la:Daj ga sutra odmahDobrodosao Izete,,kapa do poda savezu,,jos Kolasinac i haramo u Brazilu aBd.
Evo I Alen 'alilovic ode u Tottenham....da nam je nekako njega obraditi....hroni je napisao/la:i jos dvojica trojica nek se nadju.. Vuckic,Arslanagic.......itd heheh skromni Bosnjosanji je napisao/la:Daj ga sutra odmahDobrodosao Izete,,kapa do poda savezu,,jos Kolasinac i haramo u Brazilu aBd.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 19vendetta87, 313, AlenHalilovic, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, AnelMid, antetokounmpo, aqarius, ArtemisFowl, AshburtonG, Atlanta, atomac123, AzRimiRzA, Balorda, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, Beli98, berardi25, BIHpatriota, Blackwargreymon, boki86, Bosnjo22, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, DeeWa, dena24, Doktorinho, drakemayelover, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, Enigmaa, enobarca, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, Hardzavi, HariTz, Helemnejse, hljeb, hurem, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Iniesta12, insimadop, inzomni, J1897, James1987, JHam, JimmyPage, JoeBleck, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, Kylian, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lekqqq1921, LjutaPaprika, Lokomotifa, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, Matterhorn22, Micron, miguelramos, mirsonetz, Muumii, NebeskaSila96, omanovski, PointBlank, Principatus, Rahatlokum, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, Riziko, RodjeniiBrato, rossonero85, rukometubih23, s4mke, sagitarius, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, skank, Soba, soxx, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, Toxin, TripleThreat, trunks1946, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, WeekendOffender, Wilshere10, Wlad55, Zeka, zemuntrg, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33, ZmajTuzla i 886 gostiju.