U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
patriota_90
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Evo s utakmice taman, mogu reci da smo preko Mesanovica promasili 2 ciste prilike u prvom pol. u kojem smo vecinom bili bezidjeni u drugom ulaskom Zakarića mnogo bolja igra i postignut gol nakon njegovog centaršuta. Mogu samo reci da me je oduševio Prcic covjek jednostavno zna lopte i za koju god. ce biti legitimni nasljednik Misketa.
Jel ima neko bht uzivo ? Nisam mogucnosti na tvu da gledam
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro ljudi prijateljska je sta ste se nalozili. Fuli Mesanovic dvi 100% sanse ali nema veze. Mirza i Zvonic nisu za Velez a ne mlade repke,Letic zasluzio ponovni poziv,Zakaric doktor-sta je radio onom djeticu ja sam plako od smjeha. Posjeta strasna po meni 4000 ljudi. Sve u svemu dobro je,valjda je Vlado konacno vidio na koga moze racunati a na koga ne
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mesanovicu dabogda ovako igrao i pogadjao sad za vikend protiv Veleza

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
A ona dva beka što su počeli utakmicu za našu repku treba im trajni odj'eb iz tima dati, nijednog duela dobili nisu. Kasnije Letić i onaj što je ušao na desni bek perfektni. Hajrović u igri glavom neprikosnoven.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 13 avg 2013, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Još dodati Prcića.Titova-Juga je napisao/la:Letić, Zakarić i Maletić, (donekle Grahovac) odlični, ostali srednja žalost.
Inače, sa ovim našim igračima koji su u inostranstvu bit će veliki problem neigranja. Maletić je izgledao solidno, ali on u rezervama Štutgarta sigurno neće postati igrač. Hajrović, da nismo znali ko je, pitali li bi je li igra za Travnik ili Leotar (bez podcjenjivanja ovih klubova, samo kao primjer)
A s druge strane Zakarić koji redovno igra, rasturio....Grahovac dobar, Letić....sve domaći igrači
Zadnja izmjena: gost, dana/u 13 avg 2013, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
BigBang je napisao/la:Jel ima neko bht uzivo ? Nisam mogucnosti na tvu da gledam
A boze dragi sto ima ovdje na ofrumu cudaka, pa napadate Mesanovica a kad je momak sam sve rijesio protiv Albanije onda ste ga dizali i bio je cak po nekima najbolja opcija za treceg napdaca u A repci. Svi ovi momci su sasvim solidni, a trebamo i mi kao navijaci biti realni pa reci da ova nova generacija u-21 do sada nije igrala u najacem sastvau i sve do tada ne treba ni igrace a ni strucni stab kritikovati. Pa mora se znati da nama fale Zolotic i Besic koji su mozda i najaci u ovoj repci, pa danas je nedostajao Kovacevic nas najbolji stoper, pa Arezina majstor na sredini terena itd. A da nepricam o Veselinovicu i Susicu koji bi uskoro trebali tu upasti pa i onim igracima koji su prerasli u-19 reku (Cerimagic, Zec, Hodzic, Bajic itd.). U svako slucaju ima tu potencijala!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Travancic je izmislio fudbal za Kvesica.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
IZMISLIJO.Amar Dzeko je napisao/la:Travancic je izmislio fudbal za Kvesica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jao kako moze jedan profesionalac za komentatorskim stolom na bhtu izjaviti da je pozvani igrac atajic nepoznat za sve nas pa i za selektora? Ispade da se igraci pozivaju na nacin da babo zvrcne jagodica i kaze de mog sincinu turi u repku i to je to.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
dadnan je napisao/la:Jao kako moze jedan profesionalac za komentatorskim stolom na bhtu izjaviti da je pozvani igrac atajic nepoznat za sve nas pa i za selektora? Ispade da se igraci pozivaju na nacin da babo zvrcne jagodica i kaze de mog sincinu turi u repku i to je to.
-
RiverPlate
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Drago mi je samo što je Maletić ušutkao one koji su ga nazivali raznim imenima i davali komentare tipa : pokretan k'o šljeper, i slično. Pokazao je da za svoju visinu ima bolju tehniku od većine ostalih reprezentativaca, a Boga mi na onim pasovima bi mu pozavidio i Misimović
I šlag na kraju , gol ! 
Je biga kakvih ima kod nas to je nasa realnost da je profesionalac. To sto su kod nas takvi to je vec nesto drugo xd
*p!p!t@* je napisao/la:A ona dva beka što su počeli utakmicu za našu repku treba im trajni odj'eb iz tima dati, nijednog duela dobili nisu. Kasnije Letić i onaj što je ušao na desni bek perfektni. Hajrović u igri glavom neprikosnoven.
bevabu dati **** iz repke
ja odgledah prvo poluvrijeme i uopšte nisam razočaran, naprotiv
Đetiće smo držali u šahu cijelo vrijeme, imali 3-4 odlične prilike, napadali, diktirali tempo itd...
iz takve igre logično je da pukne neka kontra, ko što se i desilo, sjajna akcija kod vodstva
da je Mešanović pogodio nešto, Đetići bi na poluvremenu bili unakaženi, vjerujem
činjenica je da neki igrači odigraju slabije ali zato i jesu kontrolne utakmice, ne sumnjam da će do kvalifikacija biti sve OK
Đetiće smo držali u šahu cijelo vrijeme, imali 3-4 odlične prilike, napadali, diktirali tempo itd...
iz takve igre logično je da pukne neka kontra, ko što se i desilo, sjajna akcija kod vodstva
da je Mešanović pogodio nešto, Đetići bi na poluvremenu bili unakaženi, vjerujem
činjenica je da neki igrači odigraju slabije ali zato i jesu kontrolne utakmice, ne sumnjam da će do kvalifikacija biti sve OK
Undici stelle - ACM 1899
Ja sam takodje odgledao prvo poluvrijeme i do 60 minute, bas sam zadovoljan onim sto su prikazali... Uvijek se moze bolje al mi je drago da imamo dosta dobar podmladak i saznanje da ne trebamo strahovati od buducnosti... Mislim da smo dosta dobili dolaskom Seada Hajrovica a bogami i Atajica... Mislim da nece biti problema u kvalifikacijama i da se mozemo sa svima nositi... Maletic je takodje velika buducnost i jako inteligentan igrac...
Mislim da se mali Barišić ubio za mjesto desnog beka,bolji je od Cimirota.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Akobogda kad svi budu zdravi:
-----------------------------------------Jajalo----------------------------------------
Barišić--------------Hajrović-------------------------Kovačević------------Bevab
------------------------Bešić-----------------------------Zolotić---------------------
Duljević------------------------------Grahovac----------------------------Zakarić
------------------------------------------Maletić-------------------------------------
-----------------------------------------Jajalo----------------------------------------
Barišić--------------Hajrović-------------------------Kovačević------------Bevab
------------------------Bešić-----------------------------Zolotić---------------------
Duljević------------------------------Grahovac----------------------------Zakarić
------------------------------------------Maletić-------------------------------------
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, klasik, MiranGlasnic, Nakata, random11 i 48 gostiju.