Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 avg 2013, 20:29

uh kakve su imali sanse. Ali Bicakcic je dobro odigrao. Odbrana se nije razumjela kod pokusaja ofsajd zamke. Bekovi nisu ispratili stvar do kraja. Bice ovo jos bolje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 10 avg 2013, 20:32

Kriva je kompletna odbrana. Loša komunikacija. Inace nije imao puno posla, tako da je tesko dati neku realnu ocjenu. Posle recimo pet utakmica je pravedno ocjenjivati I njega I ekipu.u zraku je king. Jedan na jedan nije bilo prilike da se pokaze. Brzina je na nivoju kapetana. Jak je na lopti, tacna dodavanja čak I duge lopte. Treba momku jakih utakmica u bundesligi da dodze na nivo vrhunskih branica. Eintracht je zasluzio bod.
dobre guzove ima Belma

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2013, 20:36

Bolja ekipa je danas izgubila :cry: malo je falilo da se Ermin upiše i u strijelce imao je jako dobru šansu nakon kornera ;)

Sve u svemu za naše standarde dosta dobar stoper, jak u duelu, dobar na lopti zadnjih 10-15 minuta sve akcije su polazile od njega, više je tip Spahića koji kad je sve zatvoreno umije povući loptu nego Pandže ili Zukanovića koji nemaju taj kvalitet, mislim da će biti odličan tandem sa Emirom :D
miran,staložen ma sve što treba jednom stoperu

Kod gola je kriv igrač sa brojem 25, Ermin i lijevi bek izlaze on kasni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2013, 20:41

Vrlo dobar igrac. Mislim da se ovom Eintrachtu crno pise, ali vjerujem da ce Bicakcic napravit transfer u nekog prvoligasa svakako. Po meni izgleda za nijansu bolji od Zukanovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 10 avg 2013, 20:42

Steta sto su izgubili,u drugom pol.su bili bolji i trebali su mozda pobijediti.Bicakcic odlican,ima samopouzdanje,igra bez straha i jak u skoku.Imao je i nekoliko odlicnih centarsuteva sa desne strane.Kod gola stoperi su bili dobro postavili ofsajd zamku ali su oba beka ostala a morali su pratiti stopere.Veliko pojacanje i jedva cekam da ga vidim u dresu reprezentacije.Dobro dosao Zmaju.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2013, 20:44

Cartman je napisao/la:Vrlo dobar igrac. Mislim da se ovom Eintrachtu crno pise, ali vjerujem da ce Bicakcic napravit transfer u nekog prvoligasa svakako. Po meni izgleda za nijansu bolji od Zukanovica.
Samo im treba jedan solidan napadač, sve do gola rade dobro, ali nema ko zabiti ;)

Inače pratiću ih ove sezone, današnjom utakmicom su stekli moje simpatije, na kraju im je i sreća okrenula leđa, ali Werder ni po čemu nije zaslužio pobjedu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2013, 20:47

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrlo dobar igrac. Mislim da se ovom Eintrachtu crno pise, ali vjerujem da ce Bicakcic napravit transfer u nekog prvoligasa svakako. Po meni izgleda za nijansu bolji od Zukanovica.
Samo im treba jedan solidan napadač, sve do gola rade dobro, ali nema ko zabiti ;)

Inače pratiću ih ove sezone, današnjom utakmicom su stekli moje simpatije, na kraju im je i sreća okrenula leđa, ali Werder ni po čemu nije zaslužio pobjedu
Ma imaju solidnog napadaca, ali lik je povrijedjen na duze vrijeme. Bio im najbolji strijelac u drugoj ligi. Fali njima dosta toga ja mislim, ali nikad se ne zna, ima i drugih slabih ekipa u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 avg 2013, 20:13

Ne znam bas puno o ovom momku tako da ne znam kad je otisao iz BiH al dobro barata sa Bosanskim jezikom :)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bicakcic ... jam/111227
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 avg 2013, 20:21

Neko rece da je Erminator igrao na beku vec u stuttgartu ? Malo je zajebano debitovati na neprirodnoj poziciji al vidjet cemo svakako treba ga se probat ako moze odigrat na toj poziciji. Ne znam sta da ocekujem za zuku sam znao da moze odigrat beka nije brz ali ima odlican centarsut koji moze iskoristit al je defanzivno orijentisan sto je i normalno. Ermina sam 5-6 puta u cvajti brzi je od zuke i imao je ok lopte prema naprijed kako to moze koristit na beku blage nemam al zivi bili pa vidjeli , on nam je veliko pojacanje svakako .

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 13 avg 2013, 20:39

Kao fudbaler je igracina ali nije moglo da mi ne zapadne za oko kaki nedoreceno ne prica. Cak je prevazisao i Pjanica iz onih mladih dana xd
Taman kad pomislis da prica o jednom, predje na drugu stvar xd

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 13 avg 2013, 20:43

dadnan je napisao/la:Kao fudbaler je igracina ali nije moglo da mi ne zapadne za oko kaki nedoreceno ne prica. Cak je prevazisao i Pjanica iz onih mladih dana xd
Taman kad pomislis da prica o jednom, predje na drugu stvar xd
Nemoj tako. Vidi se na njemu da ima treme. Sve je novo za momka i sigurno je zeljan da zaigra. Ima vise faktora. Ako Bog da sutra ce se dokazat. Dobili smo igracinu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 avg 2013, 20:48

Kad vec spominjete to za jezik, sjecam se kad je Susic jendom na preskonferenciju doveo Begovica i Salihovica. Koliko oni dobro govore nas jezik i koliko je Susic obdaren govornik, to je bila najdosadnija konferencija u historiji.

Drago mi je da ce Bicakcic konacno debitovati za nasu reprezentaciju, jer je sigurno igrac koji moze povecati kvalitet ekipe. Sada imamo jos jednog igraca iz Liga 5 i nadam se da ce Kolasinac biti jos jedan u nizu. Sa njim i Erminom, uz Spahicu i Mujdzu bi imali beton odbranu, a vec znamo da su nam ostali dijelovi ekipe dosta dobri.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 avg 2013, 20:52

soccerfan je napisao/la:Ne znam bas puno o ovom momku tako da ne znam kad je otisao iz BiH al dobro barata sa Bosanskim jezikom :)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bicakcic ... jam/111227
Jedno pitanje:
Ja licno imam isti problem sto se tice slova "R" i to vec od malena. Nasi ko nasi, uvjek su me ismijavali tako da sam se brzo postidio i nikad nisam imao snagu da nekog pitam da me nauci da izgovorrrim slovo kako trrreba :mrgreen:

Jel ima ko imalo foneticke predispozicije da objasni? :D

P.S. Safet Susic jos malo pa ce puci od smijeha :D

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 13 avg 2013, 20:52

Ma nemam nista protiv toga. Razumijem ja kada provedes citav zivot u inostranstvu da je tesko. Ipak su to specijalne okolnosti i bitno je samo da oni dobro igraju. Ali onako njegovo mi je zapalo za oko iz razloga sto mi se cini da nema problema u izgovoru kao npr Pjanic sto je imao. Imam osjecaj da zna odlicno bosanski samo eto nedorecen. Ne zna sta bi rekao. Ali eto vjerujem da je do treme i jedva cekam ga vidjet u nasem dresu sutra.
Jos kad dodju i hajrovic i kolasinac UFFF

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 avg 2013, 21:26

Ja Bgm onako spomenuo jer ova prva presica vazna a mene sto se tice sve dok srcem igraju za repku i bore se, slobodno nek i na kineskom pricaju. Nije me briga. To su momci (bar vecina njih) koji su kao djeca i bebe otisli i bjeli svijet i logicno je da su donekle zaboravili bosanski. Elem nek se oni bore a za bosanski cemo lahko :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 avg 2013, 21:26

Samo je ovaj Bicakcic teska sminka.Najveci sminker u reprezentaciji,ima klinke da lude.
1946

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 avg 2013, 21:33

Head je napisao/la:Samo je ovaj Bicakcic teska sminka.Najveci sminker u reprezentaciji,ima klinke da lude.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0375_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 avg 2013, 21:53

Head je napisao/la:Samo je ovaj Bicakcic teska sminka.Najveci sminker u reprezentaciji,ima klinke da lude.
haman isti moj zonfa :mrgreen: jos sam i ja birkvatile igrao na toj poziciji. Stoper, desni bek i def. vezni :mrgreen:

Opet sam gledao snimku. Pa bolji su bili od Werdera, Bico je dobar u defanzivi, brz, a Boga mi, ni tehnika mu nije stran pojam. Veliko pojacanje za nas :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 avg 2013, 22:10

grgr je napisao/la:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0375_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Taman da Harisa malo popuste :lol: :lol: :lol: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 22:13

Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.