Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AjsKjub
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AjsKjub » 12 avg 2013, 20:52

Alispahic za 20 min. 3 gola.
Unico amore sei!
❤️🖤

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 avg 2013, 20:53

AjsKjub je napisao/la:Alispahic za 20 min. 3 gola.
+1 :D Taman to čitam mogao bi i on na spisak do Slovaka :mrgreen: :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 avg 2013, 20:55

AjsKjub je napisao/la:Alispahic za 20 min. 3 gola.
10'

Kvrzić Z.

Pise da je taj lik dao prvi Ali ostala 2 svejedno , ovog momka ne treba otpisat iako ovakvih igraca imamo dosta mislim slicnog profila. Off topic kako sad ova tabela i ovi klubovi u HNL izgledaju ozbiljinije kvaliteta lige ovom rekonstrukciom je porasla barem za 20 % jos , rijeka se dobro drzi bit ce ovo mrtva trka do kraja sa dinamom i hajdukom. Drago mi je u jednu ruku sto makar neko na ovom prostoru ima kvalitetnu ligu dobro ce to doci i nasim igracima koji igraju tamo...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 avg 2013, 21:07

Izgleda da se lopta odbila od Alispahica u gol, za taj prvi...Sad negdje pise da je on, negdje Kvrzic.

Uglavnom Hajduk od prve 4 ekipe ima najslabiju momcad vjeruj, Lokomotiva i Rijeka su jace igracki i finansijski. Samo sto Tudor izvlaci najbolje iz Hajduka mada nema neki tim..

Dinamo je ispred svih samo slabo igra u ligi, nista posebno. U Evropi se ceka ozbiljan protivnik..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 avg 2013, 21:11

tuzlak1987 je napisao/la:Izgleda da se lopta odbila od Alispahica u gol, za taj prvi...Sad negdje pise da je on, negdje Kvrzic.

Uglavnom Hajduk od prve 4 ekipe ima najslabiju momcad vjeruj, Lokomotiva i Rijeka su jace igracki i finansijski. Samo sto Tudor izvlaci najbolje iz Hajduka mada nema neki tim..

Dinamo je ispred svih samo slabo igra u ligi, nista posebno. U Evropi se ceka ozbiljan protivnik..
Ne pratim ih tako puno , znam da hajduk ove godine nije glavni konkurent sto pokazuju i igre u europi kao i prvenstvo. Ma ok neka se samo igra :D Lijepo bi bilo da je alispahicev gol , inace jel on u prvih 11 rijeke ili ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 avg 2013, 21:44

grgr je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Izgleda da se lopta odbila od Alispahica u gol, za taj prvi...Sad negdje pise da je on, negdje Kvrzic.

Ne pratim ih tako puno , znam da hajduk ove godine nije glavni konkurent sto pokazuju i igre u europi kao i prvenstvo. Ma ok neka se samo igra :D Lijepo bi bilo da je alispahicev gol , inace jel on u prvih 11 rijeke ili ?
U prvoj postavi samo sto kondiciono nije najbolji jos uvijek...Ovo mu je najbolja utakmica od dolaska u Rijeku :mrgreen:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 12 avg 2013, 21:49

tuzlak1987 je napisao/la:
grgr je napisao/la:

U prvoj postavi samo sto kondiciono nije najbolji jos uvijek...Ovo mu je najbolja utakmica od dolaska u Rijeku :mrgreen:
to mu je i sjebalo vec karrijeru jer jer trkacki prava 0.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 avg 2013, 22:34

Ma mi smo rodjeni za pimplanje lopte svi znaju igrat petom al dzaba to kad uz to moras i trcat :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2013, 22:36

Ma nije to jedini problem. Problem je podrška države razvoju sporta uopšte. No to je preširoka tema, i ne bi trebalo o njoj započinjati diskusiju. Pogotovo ne, na ovoj temi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 avg 2013, 22:38

zizu1991 je napisao/la:Ma nije to jedini problem. Problem je podrška države razvoju sporta uopšte. No to je preširoka tema, i ne bi trebalo o njoj započinjati diskusiju. Pogotovo ne, na ovoj temi.
Ma znam ja sve , zezam se sa ovim. To se odnosilo na to da imamo veliki broj igraca slicnog profila u veznom redu i Medo je slican strasan tehnicar ali fali mu brzina a i vremena da kondiciju dovode na vrhunac ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2013, 22:49

Takve ja igrače nazivam igračima prošlosti. Ili ti od milja, kako ih još volim nazvati, tehničari - guzičari., kojih kako ti reče, imamo na pretek.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2013, 22:55

zizu1991 je napisao/la:Takve ja igrače nazivam igračima prošlosti. Ili ti od milja, kako ih još volim nazvati, tehničari - guzičari., kojih kako ti reče, imamo na pretek.
Igrac proslosti je ubio Grcku. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2013, 22:57

Apsolutno se slažem. Mada je tada na sve ličio osim na samoga sebe, kakav je inače bio, i apsolutno mu hvala na tome. 8-)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 avg 2013, 13:44

ja ne skonta ili me sjećanje slabo služi, napravil se ikad kakva oproštajna utakmica za bivše reprezentaivce???

znam da su se neki oprostili na onoj protest utakmici na Koševu ali jel bilo šta poslije toga???

srce me boli kad se sjetim Bajramovića, Barbareza, Papca pa i Muslimovića koji je još uvijek aktivan...fajteri naši
Undici stelle - ACM 1899

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 13 avg 2013, 13:49

Gdje igra Stilic znal ko ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 avg 2013, 13:54

lucif3R666 je napisao/la:Gdje igra Stilic znal ko ?
Igra za Ukrajinski klub Karpati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 avg 2013, 13:55

TMovac je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:Gdje igra Stilic znal ko ?
Igra za Ukrajinski klub Karpati
I to obicno sjedi na klupi. Propap lik totalno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 13 avg 2013, 19:07

Ipak bi volio da vidim dinu u timu, umjesto sunjica....

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 60790.html" onclick="window.open(this.href);return false;

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 avg 2013, 21:51

Boskvalitet je napisao/la:Ipak bi volio da vidim dinu u timu, umjesto sunjica....

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 60790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto Arslangic se sve satra da zaigra za nas, nemam ja nista portiv Dine al netreba ovdje uvijek jednog igraca ubacivati u repku preko ledja drugog . Sad konacno imamo veci izbor igraca i ako se ne pojavi neki novi grac koji igra na onim pozicijama na kojima je repka deficitarna (ljevi bek, zadnji vezni, treci napadac koji moze konkursiati Dzeki i Vedi) onda nece ni dobiti ekspresno poziv a kamoli mjesto u prvih 11.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 avg 2013, 23:55

vendeta87 je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:Ipak bi volio da vidim dinu u timu, umjesto sunjica....

Eto Arslangic se sve satra da zaigra za nas, nemam ja nista portiv Dine al netreba ovdje uvijek jednog igraca ubacivati u repku preko ledja drugog . Sad konacno imamo veci izbor igraca i ako se ne pojavi neki novi grac koji igra na onim pozicijama na kojima je repka deficitarna (ljevi bek, zadnji vezni, treci napadac koji moze konkursiati Dzeki i Vedi) onda nece ni dobiti ekspresno poziv a kamoli mjesto u prvih 11.
Nemoj zaboraviti ko igra za danasnju Beligijsku(bilo koju) repku da ni u Njemackoj repci nebi bio na klupi ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Chony533, Google Adsense [Bot], L-Train, Lavcina, Zglavkar, zikerrz21 i 32 gosta.