Rahmetli!Penaltik je napisao/la:Sudija Suljo iz sarajeva, nizak lik pravo
ko god malo intenzivnije prati fudbal mora ga znat, legenda ziva
i na jednoj tekmi lik s tribina mu dobaci: ''Suljo koliki si mogo bi na truleksu klanjat''![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rahmetli!Penaltik je napisao/la:Sudija Suljo iz sarajeva, nizak lik pravo
ko god malo intenzivnije prati fudbal mora ga znat, legenda ziva
i na jednoj tekmi lik s tribina mu dobaci: ''Suljo koliki si mogo bi na truleksu klanjat''![]()
![]()
bilo je sad protiv ovih siptara na tu foru, ali samo sa Aleckovicem u glavnoj ulozi, posto je on bio aktuelanBegAx je napisao/la:Sjetih se jos jedne: "Sudija, dabogda ti Paravinja djecu na ekskurziju vodio!"
Pirke je napisao/la:"Sudija! Upoznao sam ti roditelje! Dobri momci, majke mi!"
Pirke je napisao/la:Imala je isto jedna prema sudiji na tekmi Velez-Zepce davno...
"Sudija! Upoznao sam ti roditelje! Dobri momci, majke mi!"
Pirke je napisao/la:Imala je isto jedna prema sudiji na tekmi Velez-Zepce davno...
Ajde, ko se dobrovoljno javlja da je sutra ponovi na Kosevu?Pirke je napisao/la:Imala je isto jedna prema sudiji na tekmi Velez-Zepce davno...
ajde @pasha ona tvoja klapa sa zapada kad lane nema daljePasha je napisao/la:ima ih masa, sjetit ću se večine.
sad na brzinu, "da Bog da ti stolar odjelo pravio"...
Trening Olimpica, sa dzamije pored stadiona pocinje ezan, kad neko: "Reegoojeee, evo one tvoje!"ArthurBishop je napisao/la:"Je l' ti Salčinović kum djetetu, Regojeeee??" (ko ne zna, prvi vehabija, drugi okorijeli četo)
U toku utakmice, sa obližnje džamije počinje ezan. U tom lola: "Eno zovu te Fenane"
Obje situacije na tekmi Olimpic-Željo.
bavarian_bk je napisao/la:II zapad liga , igrač nakon duela pada , valja se , jauče , sa tribina čuješ :
" Kolji ga da se ne pati "![]()
Penaltik je napisao/la: Na kosevu, ne znam koja tekma, nikola najavio minutu sutnje, i sad svi sute, a neki se lik dere: NIKOLAAAA, KAD CEMO TEBI VAKO![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Jabroni i 11 gostiju.