I leptirovi. Ubiše.Otelo je napisao/la:Maestro je vođa iz sjene![]()
Al nerviraju ovi komarci![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Manijaci, oprostite!
Naravno da sam vođa. Šta drugo očekivati od mene.Otelo je napisao/la:Maestro je vođa iz sjene![]()
Al nerviraju ovi komarci![]()
![]()

Sreća nisam ja ovo ljeto imao problema s njima.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Puno..LBJ MVP je napisao/la:Koliko nisi aktivan na forumu?Narin je napisao/la:Jesi,formira se gay lobi na forumu.Maestro^^ je napisao/la:Pozdrav svima. Jesam sta propustio od danas zanimljivo ?

Mene leptirovi najviše nerviraju..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka Otelo, Dex, LBJ i ekipa, volim ja vama
Ne morate mene mišati u to, hvala vama
Fakat sta je sa leptirovima, i to neki dzinovski, ko šaka

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 avg 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa baš to..Neki veliki crni..Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka Otelo, Dex, LBJ i ekipa, volim ja vamaNe morate mene mišati u to, hvali vama
![]()

I leptirovi su dosadni.Meni je sinoc sismis uletio kroz prozora nekako (il je bio leptir raspona krila od 15 cm)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dovoljno da ne znaš da gay lobi odavno vlada ovdjeNarin je napisao/la: Puno..![]()
Mene leptirovi najviše nerviraju..

Voliš ti s nama....Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka Otelo, Dex, LBJ i ekipa, volim ja vamaNe morate mene mišati u to, hvali vama
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Eno jednog na zavjesi, ne pomjera se već 3 sata, a ja tripujem da čeka da zaspim i da će me onda ujesti, mada znam da ne ujedaju. Ali su odvratni.Otelo je napisao/la:I leptirovi su dosadni.Meni je sinoc sismis uletio kroz prozora nekako (il je bio leptir raspona krila od 15 cm)
Manijaci, oprostite!
Orgijaši , jeste počeli pripreme za idući Bajram ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
skont'o si me
mogu ja sebe ubjedjivati do sutra, ali bez vas nema nista 
Moze nam redakcija jednom vala napraviti neki event forumasa, malo nesto, kežual najt, takmicenje u PES-u i sl.
Folovi, zayebancije. Neki turnir malog fudbala, sta bi im falilo, nema nas puno 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja sam u top formiMaestro^^ je napisao/la:Orgijaši , jeste počeli pripreme za idući Bajram ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Ja sam u top formiMaestro^^ je napisao/la:Orgijaši , jeste počeli pripreme za idući Bajram ?
Ja sam pretreniran

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Uskoro ću imati nekog na kome mogu održavat formu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Trequartista
- Kontakt:
Šalabajzerko, hvala za ideju o mašnici. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Jel ti oni pomazu ?LBJ MVP je napisao/la:Uskoro ću imati nekog na kome mogu održavat formu

Ovo mi čitali neku noćOtelo je napisao/la:Jel ti oni pomazu ?LBJ MVP je napisao/la:Uskoro ću imati nekog na kome mogu održavat formu

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Drago mi je da to čujem. I ja sam započeo pripreme i to sinoć. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Otelo je napisao/la:Jel ti oni pomazu ?LBJ MVP je napisao/la:Uskoro ću imati nekog na kome mogu održavat formu
Oni nisu gay,oni su samo saputnici koji se vole i koji bi spavali skupa da je +18 cenzura na filmu

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 5 gostiju.