Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sojicu, opsluzujes li ti sve teme ili si limitiran na samo neke tacno odredjene? Krme te ubolo.
Usplahireni, nemo' mi se nista zahvaljivat', nego pitaj anamo sta zelim umjesto zahvale.
Ostali, mogu l' ja da vam vodim knjige, u tom malenom udruzenju tople brace?

Usplahireni, nemo' mi se nista zahvaljivat', nego pitaj anamo sta zelim umjesto zahvale.

Ostali, mogu l' ja da vam vodim knjige, u tom malenom udruzenju tople brace?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Isplatilo se gledanja filma po 6x.Dex je napisao/la:Tako je Otelo, vidiš kako znaš materiju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne primamo shemale.uschtipak je napisao/la: Ostali, mogu l' ja da vam vodim knjige, u tom malenom udruzenju tople brace?
@Otelo biće nešto od tebe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Otelo , jesi naučio sve dijaloge napamet ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ušćipak, ako hoćeš možeš do komisije za primanja novih članova
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nisam jos.Ne znam one u trecem dijelu.Uvijek zaspem na kraju od dosadeMaestro^^ je napisao/la:Otelo , jesi naučio sve dijaloge napamet ?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Slusam je od pola 12

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako bola ne znaš dijaloge u trećem dijelu. Sramota. Makar sam očekivao da ćes te dijaloge znati. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Malo me smaraju ti

Mora li se ući u to gej bratstvo?
Imam osjećaj da bih kao novi kolačić imao specijalan tretman. Bem ti, već sam se naježio
Imam osjećaj da bih kao novi kolačić imao specijalan tretman. Bem ti, već sam se naježio

Manijaci, oprostite!
- Trequartista
- Kontakt:
Šalabajzerko, zavisi kako se budeš ponašala. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
na svakog, po na osob, moras dobiti dozvolu kvalitetePehilj je napisao/la:Mora li se ući u to gej bratstvo?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Meni možeš vjerovat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako ko, prolazis vise vrsta testova. Softcore, hardcore, military, hj, bj .... 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Footjob se mora položit
ostalo je manje bitno

- legenda reala
- Kontakt:
Ubi seTrequartista je napisao/la:Šalabajzerko, hvala za ideju o mašnici.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Usplahireni, bas si beze k'o co'j'k.
Ko je sve u komisiji?

Ko je sve u komisiji?

LANET OLSUN!
Otelo, ti i ja u komisiji LBJ je zadužen za veoma bitne stvari, predsjednik je kluba
Slazem seDex je napisao/la:Otelo, ti i ja u komisiji LBJ je zadužen za veoma bitne stvari, predsjednik je kluba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.