Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
i ja dajem glas barbi
svako ima svoga lolu nas je lola sergej barba
svako ima svoga lolu nas je lola sergej barba
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Barbarez bi bio idealno rijesenje sto se tice nasih ljudi, iako bi ja volio vise nekog svabu ali nemamo mi para za to, Sergej bi njima pokazao ko je on. 

Tracy McGrady!!!
glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao timahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Barbarez za selektora jos nek uzme Konjica i Glavasa za pomocne i to je to.Zadovoljen nacionalni kljuc(mater mu ebem ) a ljudi su prave patriote i razumiju se u fudbal.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
I jest ti glupo pitanjemahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Mater mu je bosnjakinja a otac mu je izmjesan. Neko mu je porijeklom i iz Ukrajine. U glavnom, bosanac i hercegovac je. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
BiH nema taj fond igraca da bi igrala odbranu u liniji. Ono sto je sa Cirom predstavljeno-odigrano, to je maximum te ekipe. U biti, BiH ima polovican tim(dobar tim, ali nedovoljno dobar za velika dela, u momentu), na puno mesta u startnih jedanaest je u deficitu...Cartman je napisao/la:Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu
Sa kojim bi ti igracima igrao 4-4-2 formaciju? Da li znas sta to uopste znaci?
Sto se selektorskog mesta tice, ja sam misljnja da se to mesto prvenstveno treba poveriti profesionalcu, pa posle patriotama, amaterima i svakojakim nadolazecim "novinsko-tv" Gvardiolama.
Pozdrav
Cuj sa kojim igracima, pa pitanje je sa kojim igracima je Ciro mislio igrat 5-3-2? Pola igraca igra na pogresnim pozicijama. Evo konkretno kako bi ja volio da to izgleda kad vec pitas:cole-ch je napisao/la:BiH nema taj fond igraca da bi igrala odbranu u liniji. Ono sto je sa Cirom predstavljeno-odigrano, to je maximum te ekipe. U biti, BiH ima polovican tim(dobar tim, ali nedovoljno dobar za velika dela, u momentu), na puno mesta u startnih jedanaest je u deficitu...Cartman je napisao/la:Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu
Sto se selektorskog mesta tice, ja sam misljnja da se to mesto prvenstveno treba poveriti profesionalcu, pa posle patriotama, amaterima i svakojakim nadolazecim "novinsko-tv" Gvardiolama.
Pozdrav
...............Hasagic
Jahic - Nadarevic - Spahic - Papac
........Rahimic - Salihovic
Miske....................Pjana
.......Dzeko - Muslimovic
Ako se Papac ne vrati, onda Jahica ljevo a Berberovica desno. Ibisevic, Bajramovic, Medunjanin, Zec, Pandza, Mravac, Begovic, Vladavic itd na klupi i to je sasvim dovoljno za EP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Gdje ti je Ibricic? Mislim da je zasluzio mjesto u prvi 11, bar na klupi ga treba bit!Cartman je napisao/la:Cuj sa kojim igracima, pa pitanje je sa kojim igracima je Ciro mislio igrat 5-3-2? Pola igraca igra na pogresnim pozicijama. Evo konkretno kako bi ja volio da to izgleda kad vec pitas:cole-ch je napisao/la:BiH nema taj fond igraca da bi igrala odbranu u liniji. Ono sto je sa Cirom predstavljeno-odigrano, to je maximum te ekipe. U biti, BiH ima polovican tim(dobar tim, ali nedovoljno dobar za velika dela, u momentu), na puno mesta u startnih jedanaest je u deficitu...Cartman je napisao/la:Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu
Pozdrav
...............Hasagic
Jahic - Nadarevic - Spahic - Papac
........Rahimic - Salihovic
Miske....................Pjana
.......Dzeko - Muslimovic
Ako se Papac ne vrati, onda Jahica ljevo a Berberovica desno. Ibisevic, Bajramovic, Medunjanin, Zec, Pandza, Mravac, Begovic, Vladavic itd na klupi i to je sasvim dovoljno za EP.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Svakakvih selektora na forumu,nedao bog dragi

Sva sreca pa ih niko ne zarezuje ni 1 %

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cartmann@
Za igranje odbrane u liniji su potrtebna 2 brza i prodorna krila, a ne Jahic i Papac.
Shvati da je Ciro mozda kad-kad i van svih sablona igrao, ali to ne znaci da ne zna, vec nije imao dovoljan fond kvalitetnih igraca na deficitnim pozicijama, tj u odbrani i defanzivnim veznjacima.
Te igrace koji si ti pobrojao, pola njih i ne igra u maticnim (osrednjim istocnoevropskim) ekipama. BiH ima pola tima za veliko takmicenje, ali to ne znaci da ne moze otici na isto.
Za igranje odbrane u liniji su potrtebna 2 brza i prodorna krila, a ne Jahic i Papac.
Shvati da je Ciro mozda kad-kad i van svih sablona igrao, ali to ne znaci da ne zna, vec nije imao dovoljan fond kvalitetnih igraca na deficitnim pozicijama, tj u odbrani i defanzivnim veznjacima.
Te igrace koji si ti pobrojao, pola njih i ne igra u maticnim (osrednjim istocnoevropskim) ekipama. BiH ima pola tima za veliko takmicenje, ali to ne znaci da ne moze otici na isto.
Pa sa njegovom formacijom si bar deficitan u odbrani,a sa Cirinom si deficitan i u odbrani i u sredini.A Pjanic se moze isto zamijeniti Salihovicem.Pa i Ibricic se tu moze umjesto Pjanica ubaciti..A od ovih koje je nabrojao samo 2ica ne igraju u maticnim klubovimam,a to gdje igraju apsolutno nije bitno..Ubijedjen sam da koji god selektor dodje igrat ce sa formacijom 4-4-2.Da je Ciro neki trener mogao je nesto efikasno smisliti.Nego non stop jedno te isto.I Magat je imao smijesnu odbranu pa dokle je stigao.Smatram da je ono samo m od maximuma sta nasa ekipa moze uraditicole-ch je napisao/la:Cartmann@

Ko god bude selektor BIH,neka mu je bog dragi na pomoci
Ne zbog igraca koliko zbog ostalog

Ne zbog igraca koliko zbog ostalog

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ako ne moze dusko onda bi Barbarez takoder bio dobro rjesenje, a vi sto mislite da nema nikakvog iskustva pogledajte samo primjer Guardiole u Barsi sta je covjek uradio a tek mu 1. sezona u menadzerskoj karijeri. 

Bazdarevic je dobar igrac bio,al ko trener je kanta,nemoze 2 dobre utakmice da uveze,ccccc
ja mislim da bi barbarez bio dobar,pa da barem snjim pokusamo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na tvoju žalost nisam te skontao i na vječnu žalost ovog foruma ostače nepoznanica šta je pjesnik htjeo da kaže........Pauk je napisao/la:glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao timahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Eto spisak se prosirio.
Prema nezvanicnim informacijama, Faruk Hadzibegic se nasao na spisku za selektora BIH.
Izvor...Hayat Sport
Prema nezvanicnim informacijama, Faruk Hadzibegic se nasao na spisku za selektora BIH.
Izvor...Hayat Sport
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- -Barcelona-
- Kontakt:
jel to telegram na tajnom sloguPauk je napisao/la:glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao ti

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
na kraju ce Mateus bit selektor.
svi koji misle da ce Barbarez bit selektor, varaju sami sebe. i ja bi volio njga, ali savez je to.
svi koji misle da ce Barbarez bit selektor, varaju sami sebe. i ja bi volio njga, ali savez je to.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šanse da barbarez postane selektor su 10-20% ako nije i manje žalosno ali istinito
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.