Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

tax
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la tax » 14 dec 2009, 23:19

i ja dajem glas barbi
svako ima svoga lolu nas je lola sergej barba
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 dec 2009, 23:20

Barbarez bi bio idealno rijesenje sto se tice nasih ljudi, iako bi ja volio vise nekog svabu ali nemamo mi para za to, Sergej bi njima pokazao ko je on. :)
Tracy McGrady!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 14 dec 2009, 23:21

mahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao ti
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 dec 2009, 23:53

Barbarez za selektora jos nek uzme Konjica i Glavasa za pomocne i to je to.Zadovoljen nacionalni kljuc(mater mu ebem ) a ljudi su prave patriote i razumiju se u fudbal.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 dec 2009, 23:57

mahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
I jest ti glupo pitanje :D
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2009, 00:05

Mater mu je bosnjakinja a otac mu je izmjesan. Neko mu je porijeklom i iz Ukrajine. U glavnom, bosanac i hercegovac je. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 dec 2009, 00:09

Cartman je napisao/la:Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu :D
BiH nema taj fond igraca da bi igrala odbranu u liniji. Ono sto je sa Cirom predstavljeno-odigrano, to je maximum te ekipe. U biti, BiH ima polovican tim(dobar tim, ali nedovoljno dobar za velika dela, u momentu), na puno mesta u startnih jedanaest je u deficitu...
Sa kojim bi ti igracima igrao 4-4-2 formaciju? Da li znas sta to uopste znaci?

Sto se selektorskog mesta tice, ja sam misljnja da se to mesto prvenstveno treba poveriti profesionalcu, pa posle patriotama, amaterima i svakojakim nadolazecim "novinsko-tv" Gvardiolama.

Pozdrav

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2009, 00:18

cole-ch je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sve su prilike da ce bit Barbarez. Dobar izbor po meni, jer Bajevic i Mesa nece preuzet repku. Budite realni. Znaci imamo izbor izmedju Barbe i likova poput Glavasa, Musemica, Jovica, Sredojevica itd. Samo je vazno da igramo 4-4-2 i da se uvede malo discipline u repku. Zato je barbarez pravi covjek, ipak je on prakticki "svabo" u fudbalskom smislu :D
BiH nema taj fond igraca da bi igrala odbranu u liniji. Ono sto je sa Cirom predstavljeno-odigrano, to je maximum te ekipe. U biti, BiH ima polovican tim(dobar tim, ali nedovoljno dobar za velika dela, u momentu), na puno mesta u startnih jedanaest je u deficitu...

Sto se selektorskog mesta tice, ja sam misljnja da se to mesto prvenstveno treba poveriti profesionalcu, pa posle patriotama, amaterima i svakojakim nadolazecim "novinsko-tv" Gvardiolama.

Pozdrav
Cuj sa kojim igracima, pa pitanje je sa kojim igracima je Ciro mislio igrat 5-3-2? Pola igraca igra na pogresnim pozicijama. Evo konkretno kako bi ja volio da to izgleda kad vec pitas:

...............Hasagic
Jahic - Nadarevic - Spahic - Papac
........Rahimic - Salihovic
Miske....................Pjana
.......Dzeko - Muslimovic

Ako se Papac ne vrati, onda Jahica ljevo a Berberovica desno. Ibisevic, Bajramovic, Medunjanin, Zec, Pandza, Mravac, Begovic, Vladavic itd na klupi i to je sasvim dovoljno za EP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 15 dec 2009, 00:41

Cartman je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

Pozdrav
Cuj sa kojim igracima, pa pitanje je sa kojim igracima je Ciro mislio igrat 5-3-2? Pola igraca igra na pogresnim pozicijama. Evo konkretno kako bi ja volio da to izgleda kad vec pitas:

...............Hasagic
Jahic - Nadarevic - Spahic - Papac
........Rahimic - Salihovic
Miske....................Pjana
.......Dzeko - Muslimovic

Ako se Papac ne vrati, onda Jahica ljevo a Berberovica desno. Ibisevic, Bajramovic, Medunjanin, Zec, Pandza, Mravac, Begovic, Vladavic itd na klupi i to je sasvim dovoljno za EP.
Gdje ti je Ibricic? Mislim da je zasluzio mjesto u prvi 11, bar na klupi ga treba bit!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2009, 00:47

:roll: :lol: :mrgreen: :o :shock:
Svakakvih selektora na forumu,nedao bog dragi :o
Sva sreca pa ih niko ne zarezuje ni 1 % 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 dec 2009, 01:05

Cartmann@

Za igranje odbrane u liniji su potrtebna 2 brza i prodorna krila, a ne Jahic i Papac.
Shvati da je Ciro mozda kad-kad i van svih sablona igrao, ali to ne znaci da ne zna, vec nije imao dovoljan fond kvalitetnih igraca na deficitnim pozicijama, tj u odbrani i defanzivnim veznjacima.

Te igrace koji si ti pobrojao, pola njih i ne igra u maticnim (osrednjim istocnoevropskim) ekipama. BiH ima pola tima za veliko takmicenje, ali to ne znaci da ne moze otici na isto.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 dec 2009, 01:19

cole-ch je napisao/la:Cartmann@

Za igranje odbrane u liniji su potrtebna 2 brza i prodorna krila, a ne Jahic i Papac.
Shvati da je Ciro mozda kad-kad i van svih sablona igrao, ali to ne znaci da ne zna, vec nije imao dovoljan fond kvalitetnih igraca na deficitnim pozicijama, tj u odbrani i defanzivnim veznjacima.

Te igrace koji si ti pobrojao, pola njih i ne igra u maticnim (osrednjim istocnoevropskim) ekipama. BiH ima pola tima za veliko takmicenje, ali to ne znaci da ne moze otici na isto.
Pa sa njegovom formacijom si bar deficitan u odbrani,a sa Cirinom si deficitan i u odbrani i u sredini.A Pjanic se moze isto zamijeniti Salihovicem.Pa i Ibricic se tu moze umjesto Pjanica ubaciti..A od ovih koje je nabrojao samo 2ica ne igraju u maticnim klubovimam,a to gdje igraju apsolutno nije bitno..Ubijedjen sam da koji god selektor dodje igrat ce sa formacijom 4-4-2.Da je Ciro neki trener mogao je nesto efikasno smisliti.Nego non stop jedno te isto.I Magat je imao smijesnu odbranu pa dokle je stigao.Smatram da je ono samo m od maximuma sta nasa ekipa moze uraditi ;).Ali haj svako svoje misljenje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2009, 01:29

Ko god bude selektor BIH,neka mu je bog dragi na pomoci :roll:
Ne zbog igraca koliko zbog ostalog :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MegaBehdzo
Kontakt:

Post Postao/la MegaBehdzo » 15 dec 2009, 15:16

ako ne moze dusko onda bi Barbarez takoder bio dobro rjesenje, a vi sto mislite da nema nikakvog iskustva pogledajte samo primjer Guardiole u Barsi sta je covjek uradio a tek mu 1. sezona u menadzerskoj karijeri. :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 dec 2009, 16:08

Bazdarevic je dobar igrac bio,al ko trener je kanta,nemoze 2 dobre utakmice da uveze,ccccc :roll: ja mislim da bi barbarez bio dobar,pa da barem snjim pokusamo :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 15 dec 2009, 16:24

Pauk je napisao/la:
glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao ti
Na tvoju žalost nisam te skontao i na vječnu žalost ovog foruma ostače nepoznanica šta je pjesnik htjeo da kaže........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 dec 2009, 19:40

Eto spisak se prosirio.

Prema nezvanicnim informacijama, Faruk Hadzibegic se nasao na spisku za selektora BIH.

Izvor...Hayat Sport
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 dec 2009, 19:43

Pauk je napisao/la:glupo pitanje o barbarezu a jos gluplja opcija, ali pitaj svog zemljaka eldina jakupovica on ce sigurno reci da je barba svajcarac kao on al nazalost ne slovenac kao ti
jel to telegram na tajnom slogu :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 dec 2009, 19:49

na kraju ce Mateus bit selektor.

svi koji misle da ce Barbarez bit selektor, varaju sami sebe. i ja bi volio njga, ali savez je to.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 19:59

šanse da barbarez postane selektor su 10-20% ako nije i manje žalosno ali istinito
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.