Ma to pravilo vazi samo kod Sinise Mihajlovica.NEZALAGANJE je napisao/la:I dok gu.zi!Nisi cuo da i to utice na formu i fizicko stanje?Saurman je napisao/la:Dok je god baklava na stolu Džeko neće postići formu.![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
EvoMene je napisao/la:Najbolje da ne živi onda.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Dve naše legende danas na Ilidži
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-uru ... icu/111243" onclick="window.open(this.href);return false;
Amar Osim uručio Džeki člansku gold-karticu. Edin Džeko uz Ivicu Osima postao počasni član Kluba.
Amar Osim uručio Džeki člansku gold-karticu. Edin Džeko uz Ivicu Osima postao počasni član Kluba.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
lucif3R666
- Kontakt:
Neznam jestel vi primijetili , a meni kao daje Dzeko pravo smrsao ?? pola ga nema 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Consigliere
- Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:Neznam jestel vi primijetili , a meni kao daje Dzeko pravo smrsao ?? pola ga nema

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa šta je s ostalim reprezentativcima? NIje valjda da samo Edin guzi od njih?

Moguće je.EvoMene je napisao/la:Njegova treba najzahtjevnija. (Ako me razumijete)
A ne znam, meni je ona Amra uvijek bila praaaaaavo simpatična.
OT
Halalite neznalici, jel njega stvarno nema sutra?
Bosanski afrodizijak zvani baklava s medom i orasima.marizluk je napisao/la:Pa šta je s ostalim reprezentativcima? NIje valjda da samo Edin guzi od njih?![]()
lucif3R666 je napisao/la:Neznam jestel vi primijetili , a meni kao daje Dzeko pravo smrsao ?? pola ga nema
Nisam primijetio da je bas smrsao samo da je nekako opusten. Niije napet kao prije i osjetljiv
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Željin manijak
Ne znam da li je do mene ili je stvarno nesto uradjeno a mozda je jos rano, ali meni ova fotka isto kao da je umjetnicka slika.
Jos samo fali potpis Bihkaso (neki nas umjetnik na kojeg se nekad davno furao Picasso
)
Bilo kako bilo, lijepo ga je vidjeti u ovim bojama. Pogotovo zbog onih prica o navodno zahladjenim odnosima na relaciji Edin - Amar i Edin - FK Zeljeznicar.
Jos samo fali potpis Bihkaso (neki nas umjetnik na kojeg se nekad davno furao Picasso
Bilo kako bilo, lijepo ga je vidjeti u ovim bojama. Pogotovo zbog onih prica o navodno zahladjenim odnosima na relaciji Edin - Amar i Edin - FK Zeljeznicar.
Wenger bi opet htjeo naseg Edina
da nije malo zakasnio?
nenadjebiv u zraku trenutno 
Nedo Bog da nam se Džeko povrijedi pred Slovake. Bez njega i Spahe smo ništa.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
dva komada i veceras kad je vecina ovih navodnih igraca zakazalo da ne mogu vise, sve to pogurano safetovim glupim odlukama tokom utakmice, svaka cast edine, ponosu nase drzave
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tek ona golcina kad je sviran ofsajd. Majstor svog zanata. S pola snage izdominirao
Bez Spahe, Generala i njega ovo bi bila potpuno drugacija rep.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Titan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el-fighter
- Kontakt:
Majstor opet odradio svoj posao kako treba. Hladno 2 gola slabasnim Amerima kao slag na dobru predsezonu. Sada lagano pocinje sezona u Engleskoj i nadam se da ce do Slovacke zadrzati ovakvu formu.
Ovaj momak ce naslijediti kapitensku traku nakon sto se Spaha oprosti.
Ovaj momak ce naslijediti kapitensku traku nakon sto se Spaha oprosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.