Danas izbjegavajte ovo.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

2:1 za kopenhagen, jos pola sata do kraja..Italia je napisao/la:Nordsjaeland - Kopenhagen zx2/pm3 bez problema
Svaka cast ovo mi je bio zadnji par koji sam cekoItalia je napisao/la:Nordsjaeland - Kopenhagen zx2/pm3 bez problema
Krenulo odlično, trebao pasti samo Swail.. Na kraju totalno neobjašnjivo izgube lisowski i chang li.bevanda4 je napisao/la:pozdrav svima. vidim da ih je malo redovitih ostalo u ovoj temi, a i samome mi je kladiona zadnja stvar na pameti usred ljeta.. No, ima dosta snookera ovih dana pa cu odigrat koji tiket, čisto da vidim jel još mogu pogodit šta![]()
Za današnje kvalifikacije evo par preporuka (bez analize, ali ako tko želi nek se javi na pm pa ću obrazložit vidim li na vrijeme)
bingham - burns 1 @1,30 (ovo se čini kao sigurica dana, ne shvaćam zašto je 1,30 na Stuarta)
jones - einsle 1 @1,45
holt - patrick 1 @1,40
lisowski - highfield 1 @1,45
delu - carrington 1 @1,45
Ukupna kvota: 5,5485
Od mogućih iznenađenja izdvajam:
bond - hang li 2 @2,20 (ovo smatram "najsigurnijim iznenađenjem")
woolaston - haotian 2 @2,40
williams - swail 2 @2,90
Selt - Advani 2 @1,85
Selt postavljen za blagog favorita, al daleko je to od logike. Pankaj Advani se neće predat tek tako, i ne samo da se neće predat već mislim da je trenutno bolji igrač od Selta.
Nek je sa srećom!
Moras minimalno 5 bonus dvoznaka odigrati, ne mozes ih singlirati, niti ih mozes kombinovati sa bilo kakvom drugom ponudom!EvoMene je napisao/la:Nadam se da mi može pomoći neki iskusniji kladioničar, pogotovo neko ko se dugo kladi u Bet Live kladionicama. Uglavnom, naletio sam na ove mogućnosti "Bonus dvoznak". Nude se dvoznaci 1X,X2 i 12 po malo većim kvotama nego u običnoj ponudi. E sad, mene zanima kakva su pravila tu, da li se može singlirati uplata na bonus dvoznak, da li se mora kombinovati s nekim drugim normalnim parovima i koliko tih parova mora biti da bi se i ovo moglo odigrati? Hvala unaprijed.
Guarin14 je napisao/la:Moras minimalno 5 bonus dvoznaka odigrati, ne mozes ih singlirati, niti ih mozes kombinovati sa bilo kakvom drugom ponudom!EvoMene je napisao/la:Nadam se da mi može pomoći neki iskusniji kladioničar, pogotovo neko ko se dugo kladi u Bet Live kladionicama. Uglavnom, naletio sam na ove mogućnosti "Bonus dvoznak". Nude se dvoznaci 1X,X2 i 12 po malo većim kvotama nego u običnoj ponudi. E sad, mene zanima kakva su pravila tu, da li se može singlirati uplata na bonus dvoznak, da li se mora kombinovati s nekim drugim normalnim parovima i koliko tih parova mora biti da bi se i ovo moglo odigrati? Hvala unaprijed.

Kakva bolan promjena klime, 90% igraca Brazila su igraci iz EvropeSouthboy je napisao/la:@Gazija
Ja bi iskreno Brazil zaobisao nego švede...
Dolaze u evropu,promjena klime,vremenska razlika,a zaznut protivnik koji zna odigrat kontre..Bice zanimljivo vidjecemo na kraju tebi sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.