BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bparena
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 14:56

fedeltafrotta je napisao/la:jbg jarane da je Zeljo razmislio bih ovako tesko, trebali su stavit sve petaka i bio bi pun stadion ali oni oce love, zato i nece bit vise od 10-15 milja
e moj jado nocas ne igra Zeljo za 5 KM vec zmajevi za koje se dolazi nocas na Kosevo i iz Svedske i USA itd.i za koje nema tih para da je mnogo. Zao mi samo sto vam ovi iz NSBiH daju sansu a vi nas provaljujete. No uskoro ide prosirenje BP pa ce vas to rasteretiti muke. Svasta. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2013, 14:56

:lol: zeljo sarajevo bla bla. jeste seljaci :?
Vođa zna.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 avg 2013, 14:58

kao država naravno da mi je Bosna jedina, ali klub je klub, sa njim živiš 365 dana a repka samo par puta u godini, ne može se to porediti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 avg 2013, 14:58

Imal ono vise karti ?
1947!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2013, 14:58

Cijena je ok, neki bi rekli i jeftina za imena koja igraju. Dolazim definitivno, karte kupljenje, sve spremno. Ali isto tako treba shvatiti i ljude kojima je 15 KM previše, pa neće doći. U današnjoj BiH 15 - 20 KM jeste veliko, što jest, jest. Dobro se za te pare treba oznojiti, ako imate sreće da radite. Zato onaj ko si može priuštiti taj luksuz neka ide, ko nema, ima televizija, a ako Bog da imat će i za karte što prije. Svako ima svoje prioritete. Govoriti nekome "piiih ako ti je ovo preskupo..." mi liči na govor djece koja još nisu marke zaradila svojim radom, nego se još uvijek grebu od roditelje. Kad se namučite za te pare, onda vas treba pitati.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 avg 2013, 14:58

fedeltafrotta je napisao/la:jbg jarane da je Zeljo razmislio bih ovako tesko, trebali su stavit sve petaka i bio bi pun stadion ali oni oce love, zato i nece bit vise od 10-15 milja
Tako i treba. Ti gledaj zelju, al zato ne potezite pricu da se repka igra u Sarajevu.. vas to svakako ne zanima. Kad se Tusanj napravi, malo u Tuzli, do tad Zenica i vozdra!

P.S Odoh se spremat za utakmicu :mrgreen:

Ocekujem realno 2-1 ... ako budemo raspolozeni moze i golijada 4-1... 8-)

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2013, 15:00

bparena je napisao/la:
e moj jado nocas ne igra Zeljo za 5 KM vec zmajevi za koje se dolazi nocas na Kosevo i iz Svedske i USA itd.i za koje nema tih para da je mnogo. Zao mi samo sto vam ovi iz NSBiH daju sansu a vi nas provaljujete. No uskoro ide prosirenje BP pa ce vas to rasteretiti muke. Svasta. :?
Tim sto dolaze iz pomenutih zemalja i nije puno sigurno :mrgreen: No,bezveze je pricati sad o cijenama i o tome jel puno ili nije..Po meni su cijene sasvim ok,ali razumijem i one koji kazu da nisu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2013, 15:01

Ma ja, gdje ćeš reprezentaciju sa klubom poredit'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 avg 2013, 15:02

Kako ne shvatate da te pare od ulaznica idu u nas savez u kojem vise nema lopova, i sugrno ce se upotrjebiti za bolje sutra reprezentacije, i fudbala u BiH.

To su male sume ali bolje ista nego nista. Malo se skulirajte yebli vas Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Branitelj ...itd. igra nam domovina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2013, 15:04

Po mom skromnom mišljenju, jedino što trenutačno vrijedi i što se može gledati sa uživanjem u našem nogometu jeste reprezentacija. Ova banana liga i prosijački klubovi nisu vrijedni spomena. Poslije rata sam bio redovit na skoro svim utakmicama Čelika, ali posljednjih godina naši klubovi nisu vrijedni ni karte od 5 KM. Puno toga se treba promijeniti da klubovi budu u rangu reprezentacije, a ni tada to neće biti isto. Reprezentacija je nešto posebno, simbol našeg identiteta, ponos i dika svakoga kome je ova zemlja u srcu i to nikakav lokal-patriotizam ne može zamijeniti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:05

fedeltafrotta je napisao/la:kao država naravno da mi je Bosna jedina, ali klub je klub, sa njim živiš 365 dana a repka samo par puta u godini, ne može se to porediti
Daj covjece prestani, poklopi se - voli 10365 dana i noci - sanjaj, slavi ubij, razbij za svog Zelju i bjezi s ovog djela foruma. Sramotis i sebe i sve obe ljude u Sarajevu koji ce nocas biti uz nasu repku. Znas sta nas zaboli koga ti klubski volis nekoliko sati pred tekmu repke ??? Ti tebi slicni nemaju pojma koji primitivizam i seljakluk prezentiras - eto ja ko ne volim Celik i svi mi ne volimo svoje klubove. Jedino vi ko izgubljene motke za grah mlatite gluposti stavljajuci klub pred reprezentacijom u danu kad nasa BiH reprezentacija igra utakmicu.

Velika BiH legenda Ivica Osim je za Jutarnje Novine rekao.... "kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne da da igraš, više ti se ni ne živi" - Zenica je ocito centar BiH fudbala i neces naci ni jednog covjeka iz mog grada koji misli slicno kao ti....

@revan
bas tako i pojasni krkanu tu ljubav......
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 avg 2013, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 avg 2013, 15:06

Vidim da su glupi ameri krenuli sa analizom tzv soccera :lol: :lol: :lol:
15.10 - 15.06 ...

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 14 avg 2013, 15:07

Bojim se da je ovaj momak u pravu i da je istina ovo sto je napisao.Ogromna vecina gradjana Sarajeva razmislja ovako(nemojte me napadati,nemam nista protiv Sarajlija)iznosim cinjenice.Ovi koji idu nautakmice(navijaci Zelje i Sarajeva furaju pricu da je eto seljacki ici na utakmice reprezentacije jer i u Engleskoj najvece navijacke grupe prate samo klubova a papci gledaju reprezentaciju.Ovoj vecini cak i nije bitno gdje ce igrati reprezentacija,vise je to novinarska halabuka(ko ce ici u Zenicu)i halabuka svercera i mesetara raznih vrsta kojima je bitno da se utakmice igraju u Sarajevu da mogu okupati papke kako oni vole reci i zaraditi novce.Zato i jeste dobro sto utakmice igramo u Zenici.A sad ako ovo nije istina,pljujte slobodno.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2013, 15:08

Elegant je napisao/la:Kako ne shvatate da te pare od ulaznica idu u nas savez u kojem vise nema lopova, i sugrno ce se upotrjebiti za bolje sutra reprezentacije, i fudbala u BiH.

To su male sume ali bolje ista nego nista. Malo se skulirajte yebli vas Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Branitelj ...itd. igra nam domovina.

Kako ti ne shvaćaš da je pola miliona ljudi nezaposleno i da ih je na desetine hiljada po narodnim kuhinjama. Ljudi ne idu na utakmicu zato što im je žao para, nego zato što jedva spajaju kraj s krajem, ako ga uspiju i spojiti. Umijeće življenja je izgurati mjesec sa 400 KM a o penzijama od 200-300 KM da ne govorimo. Da mi bogdom imamo plaće od 5000 KM, svi bi išli, a ovako ko može neka ide, ko ne, neće. Nema to veze sa savezom ili manjom ljubavi prema reprezentaciji. U pitanju su egzistencijalna pitanja. Pored svega, Koševo bi moralo biti puno, jer ima dovoljno ljudi koji sebi mogu priuštiti kartu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:09

Miske10 je napisao/la:
Bojim se da je ovaj momak u pravu i da je istina ovo sto je napisao.Ogromna vecina gradjana Sarajeva razmislja ovako(nemojte me napadati,nemam nista protiv Sarajlija)iznosim cinjenice.Ovi koji idu nautakmice(navijaci Zelje i Sarajeva furaju pricu da je eto seljacki ici na utakmice reprezentacije jer i u Engleskoj najvece navijacke grupe prate samo klubova a papci gledaju reprezentaciju.Ovoj vecini cak i nije bitno gdje ce igrati reprezentacija,vise je to novinarska halabuka(ko ce ici u Zenicu)i halabuka svercera i mesetara raznih vrsta kojima je bitno da se utakmice igraju u Sarajevu da mogu okupati papke kako oni vole reci i zaraditi novce.Zato i jeste dobro sto utakmice igramo u Zenici.A sad ako ovo nije istina,pljujte slobodno.
AKo je to bas sve istina sto kazes i ako smo svi seljaci u njihovim glavama - mogu samo reci..... yebo mater onaj ko vise reprezentaciju posalje u Sarajevo i .

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2013, 15:10

pola miliona nezaposleno jedno 300 000 hiljada radi na crno rađaju djecu da bi dobijali doplatak. I mnogi koji primaju od narodne kuhinje su tu da bi džaba jeli a ne zato što stvarno nemaju. Lopovluk.

nego da ne bude off, očekujem tvrdu utakmicu, Amerika je u sjajnom nizu i sigurno se neće predat bez ispaljenog metka, i vjerujem da će prijateljska utakmica biti samo na papiru. očekujem tekmu punu inteziteta
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 14 avg 2013, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 avg 2013, 15:11

skyisthelimit je napisao/la:Vidim da su glupi ameri krenuli sa analizom tzv soccera :lol: :lol: :lol:
:roll:
Ti si jedan od onih sto puse izjave tipa: Dali smo 120% i publika je nas 12 igrac, jel da?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:12

I sta glume vise o parama i cijenama ulaznica kad imaju dvostruko i skoro trostruko veci standard i prosjecna primanja od ostatka drzave ??? Sta kake vise - ako hoces, hoces, dodji na tekmu zaboli nas za klubove danas. :evil: Nekad pomislim hajd dolaze pameti a oni opet po svom. Sramota da ne moze biti veca... :oops:

IGRAJ BOSNO MI SMO UZ TEBE - YEBO VAS ..... onaj kome nije mjesto na ovom djelu foruma....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 avg 2013, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2013, 15:13

nedim1993 je napisao/la:pola miliona nezaposleno jedno 300 000 hiljada radi na crno rađaju djecu da bi dobijali doplatak. I mnogi koji primaju od narodne kuhinje su tu da bi džaba jeli a ne zato što stvarno nemaju. Lopovluk.

nego da ne bude off, očekujem tvrdu utakmicu, Amerika je u sjajnom nizu i sigurno se neće predat bez ispaljenog metka, i vjerujem da će prijateljska utakmica biti samo na papiru. očekujem tekmu punu inteziteta
Samo ću reći: sit gladnog ne razumije.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 avg 2013, 15:14

Consigliere je napisao/la:
:roll:
Ti si jedan od onih sto puse izjave tipa: Dali smo 120% i publika je nas 12 igrac, jel da?

Ne, ja smatram da su ameri najinteligentnija nacija na planeti. Sad zadovoljan ?
15.10 - 15.06 ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.