Od Bilića niko ne može biti gori.On je doktorirao kako ljudima zgaditi utakmicu.Sheyi je napisao/la:E ovaj Zeljko Čačak sto prenosi Mainz-Stutgart je gori od Bilica..
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Od Bilića niko ne može biti gori.On je doktorirao kako ljudima zgaditi utakmicu.Sheyi je napisao/la:E ovaj Zeljko Čačak sto prenosi Mainz-Stutgart je gori od Bilica..
Saurman je napisao/la:Od Bilića niko ne može biti gori.On je doktorirao kako ljudima zgaditi utakmicu.Sheyi je napisao/la:E ovaj Zeljko Čačak sto prenosi Mainz-Stutgart je gori od Bilica..
- Consigliere
- Kontakt:
Danas utrka 400 metara sa preponama, lik zape za preponu i pade, Spaho: Veliki je to hendikep!
Inace, covjek predobro komentarise, zanimljivo uz njega pratit' i ove lijeve sportove.
Inace, covjek predobro komentarise, zanimljivo uz njega pratit' i ove lijeve sportove.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I jucer trka na 800m ima neki Muhamed Aman.
Kad Spaho preleti na ski skokove "Ideee sjajno Simon Aman"
A na Eurosportu komentatorima puna usta dudasa, tako da je i u ženskoj konkurenciji nastupio dudaš, a stvarno oni tamo iščašeni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Komentator je otprilike u folu "I evo Ivana Španović je osvojila bronzu, al pusti to, sveti Dudaš pokušava da obori državni rekord iako je trenutno na 15. mjestu". Lik je opsjednut Dudašem.England je napisao/la:A na Eurosportu komentatorima puna usta dudasa, tako da je i u ženskoj konkurenciji nastupio dudaš, a stvarno oni tamo iščašeni.
- skyisthelimit
srpski komentator na ES u kratkom sazetku utakmica:
Bosna docekala na stadionu AsMir Ferhatovic Hase...
Pokenjam ti se usta majmanu jedan debilni
15.10 - 15.06 ...
Muhamed Konjić je pastuh ili kastrat ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jao mikrofona sinoc u Konjica, veci od glave stare mi. 
NE MOŽEMO MI DOBITI UTAKNICU U SARAJEVU ONAJ STADIJON JE UKLET,KAŽU LJUDI DA JE NAPRAVLJEN NA MEZARIMA.
Namjerno je to napravio. Mirnodopski genocid se nastavlja.skyisthelimit je napisao/la:srpski komentator na ES u kratkom sazetku utakmica:
NAPRIJED NARODE!
- tyler durden
- Kontakt:
Ovaj dziber je najjaci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Titova-Juga
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:srpski komentator na ES u kratkom sazetku utakmica:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
+1Zeman je napisao/la: Namjerno je to napravio. Mirnodopski genocid se nastavlja.
Srbofasisticko-cetnicko genocidni komentator sa ESa mora postati proslost, jer je uvredio pojedince koji smatraju da svako treba da zna ime stadiona u Sarajevu ili da se ne bavi komentatorskim poslom.
Obaska sto je taj komentator specijalista za borilacke sportove (licno ga poznajem), a fudbal radi usputno. BTW, extra je covek i 100% neopterecen nacionalizmom, tako da je greska iskljucivo 1 lapsus, a ne plod zle namere.
Ali, bez defekacije u usta nekome - izgleda da se ne moze. Svi su ovde jako uspesni u svojim oblastima, pa sebi mogu da priuste tako nesto.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Daleko od toga da mislim da je namjerno, ali definitivno je neprofesionalno. Ako si pogrijesio (a jesi), lijepo se izvinis i svi sretni. Elementarne stvari moras znati; posebno se to odnosi na stariju generaciju kojoj taj komentator pripada. Pod starijom mislim na osobe koje su zapamtile Jugoslaviju i koje znaju ko su i sta su Asim Ferhatovic Hase, Dragan Dzajic, Branko Oblak...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Braća se udružila, evo vam i aplauz.MaGiCa je napisao/la:+1Zeman je napisao/la: Namjerno je to napravio. Mirnodopski genocid se nastavlja.
Srbofasisticko-cetnicko genocidni komentator sa ESa mora postati proslost, jer je uvredio pojedince koji smatraju da svako treba da zna ime stadiona u Sarajevu ili da se ne bavi komentatorskim poslom.
Obaska sto je taj komentator specijalista za borilacke sportove (licno ga poznajem), a fudbal radi usputno. BTW, extra je covek i 100% neopterecen nacionalizmom, tako da je greska iskljucivo 1 lapsus, a ne plod zle namere.
Ali, bez defekacije u usta nekome - izgleda da se ne moze. Svi su ovde jako uspesni u svojim oblastima, pa sebi mogu da priuste tako nesto.
Čovjek je napao komentatora što je pogriješio u imenu stadiona, istina pretjerano, ali ne vidih da je spomenuo bilo šta na etničkoj osnovi (osim ako majmun nije Srbin, to još nismo čuli od ondašnjih historičara). To naravno nije spriječilo ljubitelja totalitarističkih i zločinačkih režima da se ubaci sa šovinističkom pričom, niti ljubitelja velikodržavnih projekata da mu se pridruži.
@Monolog
Prica koja se vazda ponavlja.
Prijatelju, uzmes daljinac i spasis se muka tako sto prebacis na engleske komentatore.
Nemas tu opciju - gledas na mute.
Gotovo.
Jednostavno je glupavo da ljude koji generalno dobro rade svoj posao, kao i nareceni Z.Cacija (a cini mi se da je to bio on), vredjati i kenjati im se u usta zato sto su pogresno izgovorili neko ime ili prezime, pa makar to bio i veliki AFH - legenda exYu fudbala. Ima na tom ESS mnogo ljudi koji su diletanti, koji dolaze da pokupe dnevnicu, ali ZC nije jedan od njih. Tim pre, sto je verovatno gurnut da radi sport koji mu je 10i na listi poznavanja. Covek je asiharista, trener i komentator borilackih sportova i tu je #1 na ovim prostorima.
@Duke
Ja ne znam koliko puta tebi tvrdoglavom zutokljuncu treba da se nesto ponovi ili kaze da bi ti neke stvari dosle do sive mase
Analogiju ljubitelja autoritarnih rezima i velikodrzavnih projekata priznajem da nisam razumeo. Mozda zato sto sam 2000. bio privodjen kao clan "Otpora" (jednog pokreta koji se borio protiv jednog nedemokratskog rezima u susednoj ti zemlji - prim.aut.), gutao suzavac tog 5.10.2000. i isao goloruk u sve te proteste gde je murka bila pendrecima od po pola metra . Neko je za to vreme jeo pachija **** umesto dudinja, ali zato zna da oceni koliko je ko bio za autoritarne rezime, a koliko je ko podrzavao velikodrzavne projekte.
U dve reci zavrsavam sa takvima, ali spinmajstori znaju da zloupotrebe takvu korespodenciju i predstave sebe kao cuvare vrline, a ostale kao remetilacki faktor i izvor problema.
Prst na celo momak, pa se zapitaj da li je sve u redu sa tobom, kada stalkujes pojedine ljude od teme do teme.
Prica koja se vazda ponavlja.
Prijatelju, uzmes daljinac i spasis se muka tako sto prebacis na engleske komentatore.
Nemas tu opciju - gledas na mute.
Gotovo.
Jednostavno je glupavo da ljude koji generalno dobro rade svoj posao, kao i nareceni Z.Cacija (a cini mi se da je to bio on), vredjati i kenjati im se u usta zato sto su pogresno izgovorili neko ime ili prezime, pa makar to bio i veliki AFH - legenda exYu fudbala. Ima na tom ESS mnogo ljudi koji su diletanti, koji dolaze da pokupe dnevnicu, ali ZC nije jedan od njih. Tim pre, sto je verovatno gurnut da radi sport koji mu je 10i na listi poznavanja. Covek je asiharista, trener i komentator borilackih sportova i tu je #1 na ovim prostorima.
@Duke
Ja ne znam koliko puta tebi tvrdoglavom zutokljuncu treba da se nesto ponovi ili kaze da bi ti neke stvari dosle do sive mase
Analogiju ljubitelja autoritarnih rezima i velikodrzavnih projekata priznajem da nisam razumeo. Mozda zato sto sam 2000. bio privodjen kao clan "Otpora" (jednog pokreta koji se borio protiv jednog nedemokratskog rezima u susednoj ti zemlji - prim.aut.), gutao suzavac tog 5.10.2000. i isao goloruk u sve te proteste gde je murka bila pendrecima od po pola metra . Neko je za to vreme jeo pachija **** umesto dudinja, ali zato zna da oceni koliko je ko bio za autoritarne rezime, a koliko je ko podrzavao velikodrzavne projekte.
U dve reci zavrsavam sa takvima, ali spinmajstori znaju da zloupotrebe takvu korespodenciju i predstave sebe kao cuvare vrline, a ostale kao remetilacki faktor i izvor problema.
Prst na celo momak, pa se zapitaj da li je sve u redu sa tobom, kada stalkujes pojedine ljude od teme do teme.
Opet se provaljujes, jer o datoj temi nemas pojma. Taj tu je obican bagerista, a nema nikakvih veza sa Otporom, kao i ti ljudi na slici. 5og oktobra je bilo izmedju pola miliona i milion ljudi na ulicama BG. To nisu sve bili otporasi, mnogi su bili apartijski orijentisani i obicno za politiku nezainteresovani ljudi, koje je Miloseviceva kradja septembarskih izbora naterala na to da se po prvi put aktivno ukljuce u borbu protiv nedemokratije. Otpor je bio studentski pokret, koji je prerastao u narodni pokret i koga su podrzavale nevladine organizacije, univerzitetski profesori koji su se protivili rezimu SM. Otpor je za svoje delovanje visestruko nagradjivan od strane institucija zapadnih zemalja. Otpor je, na kraju krajeva, bio jedini konzistentni protivnik nedemokratskom rezimu u Srbiji i 1 klasican antinacionalisticki i antitotalitaristicki odgovor na delovanje istog tog rezima i njegove satelite.
Da ukinem offtopic jos jednom opservacijom:
Ja znam da me neki od vas ne gotive samo zbog moje nacionalne pripadnosti. Ali sam na ovom forumu zbog onih koji u ljudima vide ljude. Cini mi se da su oni u vecini, na srecu.
Ali, nikad nisam (i niti cu) podrzavao rusenje BiH i pisao protiv BiH, uz omalovazavanje njenih stanovnika, istorije i bilo cega drugog vezanog za istu. Ako je to dokaz da sam 1 "umiveni" nacionalista - onda OK. I'm fine with that.
Da ukinem offtopic jos jednom opservacijom:
Ja znam da me neki od vas ne gotive samo zbog moje nacionalne pripadnosti. Ali sam na ovom forumu zbog onih koji u ljudima vide ljude. Cini mi se da su oni u vecini, na srecu.
Ali, nikad nisam (i niti cu) podrzavao rusenje BiH i pisao protiv BiH, uz omalovazavanje njenih stanovnika, istorije i bilo cega drugog vezanog za istu. Ako je to dokaz da sam 1 "umiveni" nacionalista - onda OK. I'm fine with that.
- Titova-Juga
- Kontakt:
(To think) da sam zbog protivljenja nacionalistima dobio toliko banova a ovaj i nakon ovoliko postova neumorno pise bez da se iko sjetio da ga barem upozori o politici i ostalim sranjima... fuj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!