BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ramiral
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la ramiral » 14 avg 2013, 15:14

Haj'mo mi njih pobijediti večeras...

ubiti brašno u njima... neka bude kao protiv helena 3:1 :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 avg 2013, 15:14

Nadam se da veceras Zoran Kita Šuko nece komentarisati.

Red je vise da Spaho bude komentator, pa ne pamtim kad su mu dali da komentarise, a najbolji je u drzavi.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2013, 15:15

revan je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:pola miliona nezaposleno jedno 300 000 hiljada radi na crno rađaju djecu da bi dobijali doplatak. I mnogi koji primaju od narodne kuhinje su tu da bi džaba jeli a ne zato što stvarno nemaju. Lopovluk.

nego da ne bude off, očekujem tvrdu utakmicu, Amerika je u sjajnom nizu i sigurno se neće predat bez ispaljenog metka, i vjerujem da će prijateljska utakmica biti samo na papiru. očekujem tekmu punu inteziteta
Samo ću reći: sit gladnog ne razumije.
nemoj govorit ništa molim te eto :)
Vođa zna.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:16

Znamo mi da je ovo danas "opipavanje pulsa" i vracanje tekme s Lihtenstajnom (besplatan ulaz) u Sarajevo da se gore proslavi odlazak u Brazil. Ne mogu podnijeti da to bude u istoriji upisano da je to bilo u Zenici, ali napunite stadion i slavite i nije problem. Sta odmah kukate.... mah .....
VRATITE ZMAJEVE U ZMEJEVO GNIJEZDO.... neka smo mi seljaci ali tu im je mjesto...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2013, 15:18

bparena je napisao/la:Znamo mi da je ovo danas "opipavanje pulsa" i vracanje tekme s Lihtenstajnom (besplatan ulaz) u Sarajevo da se gore proslavi odlazak u Brazil. Ne mogu podnijeti da to bude u istoriji upisano da je to bilo u Zenici, ali napunite stadion i slavite i nije problem. Sta odmah kukate.... mah .....
VRATITE ZMAJEVE U ZMEJEVO GNIJEZDO.... neka smo mi seljaci ali tu im je mjesto...
Nema se šta opipavati BP je prijavljen kao mjesto odigravanje te utakmice kod UEFA-e.

@nedim1993 ne znam i ne želim nikome šutiti, pa tako ni tebi. Tako da odgovor uvijek možeš očekivati. :D
Zadnja izmjena: revan, dana/u 14 avg 2013, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 14 avg 2013, 15:18

Ima li tih karata, bar sjever ili jug???
Pazza Inter Amala

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 avg 2013, 15:19

bparena je napisao/la:Znamo mi da je ovo danas "opipavanje pulsa" i vracanje tekme s Lihtenstajnom (besplatan ulaz) u Sarajevo da se gore proslavi odlazak u Brazil. Ne mogu podnijeti da to bude u istoriji upisano da je to bilo u Zenici, ali napunite stadion i slavite i nije problem. Sta odmah kukate.... mah .....
S kim se ti svadjas? :lol: :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2013, 15:20

Denizmare je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 avg 2013, 15:20

Sheyi je napisao/la:Nadam se da veceras Zoran Kita Šuko nece komentarisati.

Red je vise da Spaho bude komentator, pa ne pamtim kad su mu dali da komentarise, a najbolji je u drzavi.
I ja sam za Spahu,al znate vec da on vodi Atletiku,pa ko kruh nam pada il Aco Babic ili Suko :lol: . Nista upalit BHT,ugasit ton,naci nekog arapskog ili spanskog komentatora preko streama,i gledat ko covjek

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 avg 2013, 15:21

endem_ je napisao/la:Ima li tih karata, bar sjever ili jug???
Bit ce pred stadionom sigurno. Malo veca cijena, ali sta ces... Tako je uvijek bilo i tako ce biti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 15:22

xinxee je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Nadam se da veceras Zoran Kita Šuko nece komentarisati.

I ja sam za Spahu,al znate vec da on vodi Atletiku,pa ko kruh nam pada il Aco Babic ili Suko :lol: . Nista upalit BHT,ugasit ton,naci nekog arapskog ili spanskog komentatora preko streama,i gledat ko covjek
Kad je to Babic prenosio nasu fudbalsku repku? Spaho, Suko ili Kristic ce komentarisati i to je to. Oni se rotiraju kada je fudbal na BHT-u u pitanju. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:22

Denizmare je napisao/la:
Reko bi ti al bi me banovo ovaj moj kolega Sarajlija... :)
sigurno ne sa svojom rajom koju imam u Sarajevu s kojima cu i nocas biti na Kosevu, ali vjeruj mi vjerovatno se obracam nekim došlama u Sarajevo koji hanan na cipelama donose nesto cime uprljase ugled naseg glavnog grada.
kita klub im vece od repke - pa nek bude al daj prestani - ovo je dan reprezentacije...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 avg 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 avg 2013, 15:22

Pošto planiram uskoro krenuti za Sarajevo na utakmicu kako je vrijeme :?:
Hoće li biti kiše kao što su najavljivali :?:

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 14 avg 2013, 15:23

bparena je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:jbg jarane da je Zeljo razmislio bih ovako tesko, trebali su stavit sve petaka i bio bi pun stadion ali oni oce love, zato i nece bit vise od 10-15 milja
e moj jado nocas ne igra Zeljo za 5 KM vec zmajevi za koje se dolazi nocas na Kosevo i iz Svedske i USA itd.i za koje nema tih para da je mnogo. Zao mi samo sto vam ovi iz NSBiH daju sansu a vi nas provaljujete. No uskoro ide prosirenje BP pa ce vas to rasteretiti muke. Svasta. :?
Prijatelju,bio sam na puno utakmica reprezentacije od njenog osnivanja i u Sarajevu i u Zenici i vjeruj mi da znam o cemu pricam.Reprezentacija(u bilo kom sportu)u Sarajevu nema puno poklonika koji su spremni potrositi novce da bi je gledali,obzirom na broj stanovnika broj njih je vrlo mali.I meni licno je puno 30 i 40 maraka za utakmice u Zenici ali ja sam spreman platiti i doci i nije mi zao ni sekunde.Kad ne budem imao pozajmicu ako treba ali cu doci.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 avg 2013, 15:23

revan je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako ne shvatate da te pare od ulaznica idu u nas savez u kojem vise nema lopova, i sugrno ce se upotrjebiti za bolje sutra reprezentacije, i fudbala u BiH.

To su male sume ali bolje ista nego nista. Malo se skulirajte yebli vas Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Branitelj ...itd. igra nam domovina.

Kako ti ne shvaćaš da je pola miliona ljudi nezaposleno i da ih je na desetine hiljada po narodnim kuhinjama. Ljudi ne idu na utakmicu zato što im je žao para, nego zato što jedva spajaju kraj s krajem, ako ga uspiju i spojiti. Umijeće življenja je izgurati mjesec sa 400 KM a o penzijama od 200-300 KM da ne govorimo. Da mi bogdom imamo plaće od 5000 KM, svi bi išli, a ovako ko može neka ide, ko ne, neće. Nema to veze sa savezom ili manjom ljubavi prema reprezentaciji. U pitanju su egzistencijalna pitanja. Pored svega, Koševo bi moralo biti puno, jer ima dovoljno ljudi koji sebi mogu priuštiti kartu.
A ipak su kafici krcati, a guzva u saobracaju ne jenjava. Za skupo gorivo i gotivu se znaci ima?

Naravno da je situacija kaoticna, da nema para, ali ako znas mjesecima unaprijed kada je utakmica, mozes izdvojiti sedmicno 3-4 markice i moci ces platiti ulaz na stadion, jel tako? Nemojte molim vas o tome da je prepreskupo, i najveca fukara moze ako hoce otici na tu tekmu ako se na vrijeme organizuje (naravno, pricam o ljudima koji su u Sarajevu ili Zenici, gdje se igraju utakmice).
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 avg 2013, 15:24

na tvoju zalost sam sarajlija, a ne to sto ti potenciras :mrgreen:

haj ne idi vise u off topic, sretno zmajevima, fina je kvota, moglo bi se sta i dic na kladari
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 avg 2013, 15:25

Bayern@heart je napisao/la:Pošto planiram uskoro krenuti za Sarajevo na utakmicu kako je vrijeme :?:
Hoće li biti kiše kao što su najavljivali :?:
Evo bas gledam, sanse za kisu veceras oko 20%, znaci kvota 5. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 avg 2013, 15:25

Miske10 je napisao/la:
bparena je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:jbg jarane da je Zeljo razmislio bih ovako tesko, trebali su stavit sve petaka i bio bi pun stadion ali oni oce love, zato i nece bit vise od 10-15 milja
e moj jado nocas ne igra Zeljo za 5 KM vec zmajevi za koje se dolazi nocas na Kosevo i iz Svedske i USA itd.i za koje nema tih para da je mnogo. Zao mi samo sto vam ovi iz NSBiH daju sansu a vi nas provaljujete. No uskoro ide prosirenje BP pa ce vas to rasteretiti muke. Svasta. :?
Prijatelju,bio sam na puno utakmica reprezentacije od njenog osnivanja i u Sarajevu i u Zenici i vjeruj mi da znam o cemu pricam.Reprezentacija(u bilo kom sportu)u Sarajevu nema puno poklonika koji su spremni potrositi novce da bi je gledali,obzirom na broj stanovnika broj njih je vrlo mali.I meni licno je puno 30 i 40 maraka za utakmice u Zenici ali ja sam spreman platiti i doci i nije mi zao ni sekunde.Kad ne budem imao pozajmicu ako treba ali cu doci.
Ja danas palim auto i dolazim u meni blizu Sarejevo(Ze-Sa) i vec cu sa kartama potrositi 50 KM a bit ce jos troska i halalim. Nije svaki dan tekma repke. Tebi svaka casti i javi se meni kad budes dolazio u Ze. Ono ako nemas smjestaj mozes i prespavati kao mnogi do danas kod mene. Mal smo mi narod a imamo tako veliku repku da se ne bi razumjeli.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2013, 15:26

_dreamer_ je napisao/la:
revan je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako ne shvatate da te pare od ulaznica idu u nas savez u kojem vise nema lopova, i sugrno ce se upotrjebiti za bolje sutra reprezentacije, i fudbala u BiH.

To su male sume ali bolje ista nego nista. Malo se skulirajte yebli vas Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Branitelj ...itd. igra nam domovina.

Kako ti ne shvaćaš da je pola miliona ljudi nezaposleno i da ih je na desetine hiljada po narodnim kuhinjama. Ljudi ne idu na utakmicu zato što im je žao para, nego zato što jedva spajaju kraj s krajem, ako ga uspiju i spojiti. Umijeće življenja je izgurati mjesec sa 400 KM a o penzijama od 200-300 KM da ne govorimo. Da mi bogdom imamo plaće od 5000 KM, svi bi išli, a ovako ko može neka ide, ko ne, neće. Nema to veze sa savezom ili manjom ljubavi prema reprezentaciji. U pitanju su egzistencijalna pitanja. Pored svega, Koševo bi moralo biti puno, jer ima dovoljno ljudi koji sebi mogu priuštiti kartu.
A ipak su kafici krcati, a guzva u saobracaju ne jenjava. Za skupo gorivo i gotivu se znaci ima?
tako je.
Vođa zna.

hordass89
Kontakt:

Post Postao/la hordass89 » 14 avg 2013, 15:26

Ne mogu vise da citam ove gluposti koje ti pises ovdje zadnje 3-4 stranice. Vi kao da jedva cekate postove ovih pacenika koji je glavni cilj da provociraju. Sarajevo ce veceras pokazati koliko je uz reprezentaciju. U svakom slucaju ja bih bio najsretniji da se utakmice igraju u Zenici ako je to za dobrobit ove reprezentacije ali mi godinama gubimo milione KM zato sto nam je Zenica "sretna".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.