Ma tesko.. vidjet ces..golden je napisao/la:A ja mislim da će biti tvrda utakmicamogli bi Ameri iznenadit.
BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Te golove cemo primit kad nam Fejza stane na golbavarian_bk je napisao/la:4:3 za nas .
Strijelci :
Lulić 19'
Džeko 37'
Altidore 45+'
Williams 57'
Brooks 66'
Pjanić 73'
Ibišević 88'
Trebali smo mu još poslat neku ravaku da mu ga popuši.Keenan.- je napisao/la:Ako bude penal treba dat malom Bičakčiću nek puca, bio bi to fin gest.
Nek bude zadovoljan što je pozvan u repku a penale nek izvodi ko je najbolji za to.
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
anel81m je napisao/la:Trebali smo mu još poslat neku ravaku da mu ga popuši.Keenan.- je napisao/la:Ako bude penal treba dat malom Bičakčiću nek puca, bio bi to fin gest.
![]()
Nek bude zadovoljan što je pozvan u repku a penale nek izvodi ko je najbolji za to.
anel81m je napisao/la:Trebali smo mu još poslat neku ravaku da mu ga popuši.Keenan.- je napisao/la:Ako bude penal treba dat malom Bičakčiću nek puca, bio bi to fin gest.
![]()
![]()
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
avdija u prvoj postavi

Nakon ove tekme ima da procvjetaFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Mene ta inf. uopste ne bi zacudila obzirom da samo Safet i vidi nesto u tom momkuFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Samo da ne bude ko u onoj pjasmi Z.Pusenja:izgubi se negdje AvdijaFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
ako sam dobro čuo, u jednom dijelu papetovog intervjua, on je rekao i da je vršajević približno kvalitetan kao mujdža.Rios je napisao/la:Mene ta inf. uopste ne bi zacudila obzirom da samo Safet i vidi nesto u tom momkuFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
Odlazi Safete.
AeGon099 je napisao/la:ako sam dobro čuo, u jednom dijelu papetovog intervjua, on je rekao i da je vršajević približno kvalitetan kao mujdža.Rios je napisao/la:Mene ta inf. uopste ne bi zacudila obzirom da samo Safet i vidi nesto u tom momkuFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda je mislio na ubacivanje lopte iz autaAeGon099 je napisao/la:ako sam dobro čuo, u jednom dijelu papetovog intervjua, on je rekao i da je vršajević približno kvalitetan kao mujdža.Rios je napisao/la:Mene ta inf. uopste ne bi zacudila obzirom da samo Safet i vidi nesto u tom momkuFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mislim da je mislio na to da su slicni kao igraci.AeGon099 je napisao/la:ako sam dobro čuo, u jednom dijelu papetovog intervjua, on je rekao i da je vršajević približno kvalitetan kao mujdža.Rios je napisao/la:Mene ta inf. uopste ne bi zacudila obzirom da samo Safet i vidi nesto u tom momkuFCS je napisao/la:avdija u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koga bi vi umjesto Avdije?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
fedeltafrotta je napisao/la:izjednacavati drzavu sa reprezentacijom_dreamer_ je napisao/la:
Vidi, repka je najsjaniji simbol tvoje drzave.![]()
ni u kom slucaju se ne moze povlaciti paralela izmedju to dvoje
Simbol druže, simbol. Čitaj šta se piše. Ne izjednačava se sa državom. Ne mali broj puta si mogao čuti na javnim servisima da zapravo reprezentacija pokaziva da je moguć suživot, uspjeh, bez obzira na vjeru, naciju i sve ostale stvari koje nas djele, a ne bi trebale, jer to nigdje u svijetu nema, nego kod nas.
S obzirom da se jednako raduješ i ne gledaš koje je vjere ili nacije kada da gol Misimović, ili Pandža ili Stevanović, to je uspjeh države. Ono što sada pišem si toliko puta mogao pročitati i u stranim medijima. Šta po tebi predstavlja državu ?
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 14 avg 2013, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A jeste smorovi i to teski.Ako neces na utakmicu,skupa ti karta,ne valja ti stadion ne moras sad pametovati i traziti manu svemu.niko nikoga ne tjera na utakmicu.A bice 20 milja k'o jedan jer istoka i zapada nema.A samo te dvije tribine su priblizno 20 milja.
1946
-
teletovic12
- Kontakt:
dobro bi bilo kad mismovic i pjanic ne bi zajedno poceli u prvih 11 jer misimovic koci pjanica (ne umanjujem zvjezdanov kvalitet) i mire ne dodje do pravog izrazaja...a kad nema misimovica ima puno vise slobode na sredini i tad je najopasniji ali do susica je...
Ko sve prenosi utakmicu osim BHT, na stranici eurosporta pise da ce i oni prenositi na drugom kanalu ali na programskoj semi na mojojtv nema nista o utakmici
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.