BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Trebalo bi isto biti na ESPN i na espn3.com, to ce biti dobar kvalitet za one sto nemogu gledati preko TVa. Sto se tice utakmice bice jedno 4:0 ili 4:1 za nas..Dzeks dva, Ibi, i Pjanic.
Jest hebem mu majku...Koji resiver posjedujes????vrebac86 je napisao/la:jeli zakljucan Eurosportadmir12345 je napisao/la:EuroSport 2 Njemacki prenosi BIH-SAD u 20:45 KO nema BHT1 ocekujem laganu pobjedu 2 ili 3 razlike
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Vecerasnja popstavka.

Gdje su oni sto govore da sa Salihovicem na zadnjem veznom nemamo nikakvu defanzivu...?
Kakva je ovo veceras defaniziva...

Gdje su oni sto govore da sa Salihovicem na zadnjem veznom nemamo nikakvu defanzivu...?
Kakva je ovo veceras defaniziva...
ma neki obicni i neki Opticum (na ovom imam neke programe odkljucane) ali nema Eurosporta 2, a ja sam ti za to lajikgringobih je napisao/la:Jest hebem mu majku...Koji resiver posjedujes????vrebac86 je napisao/la:jeli zakljucan Eurosportadmir12345 je napisao/la:EuroSport 2 Njemacki prenosi BIH-SAD u 20:45 KO nema BHT1 ocekujem laganu pobjedu 2 ili 3 razlike

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Moze li mi neko napisati cijene karata, ako nije problem ?
Izvinjavam se ako je vec neko napisao, nemam vremena da trazim sad.
I naravno, da li cu ih uopste naci na Kosevu.
Izvinjavam se ako je vec neko napisao, nemam vremena da trazim sad.
I naravno, da li cu ih uopste naci na Kosevu.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 14 avg 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Posjedujes li rs232 kabal ili mozda znas ko ima?vrebac86 je napisao/la:ma neki obicni i neki Opticum (na ovom imam neke programe odkljucane) ali nema Eurosporta 2, a ja sam ti za to lajik![]()
Ako ga imas-zbavis mozda nesto i zavrsimo...

Ja mislim da ce Avdija u prvu postavu veceras! Kod Amerikanaca Eddie Johnson je izuzetno brzo, ali pored toga, nema nista drugo za dodati. Johnson ce napadati preko krila, tako da nam treba neko jednake brzine da mu pravi probleme. Ako nista drugo, da barem trci uz njega, jer ovaj Johnson nema niti jednu drugu karakteristiku "kvalitetnog" napadaca.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Koji je moguci sastav amera danas..imal ko da im nije dosao na okupljanje a da je standardan..hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ima li neko taj direktan link od eurosporta, ili bhta, ma bilo cega molm vas
Nisam posjecivao cestu na forumu neke inf u zadnje vrijeme pa et ako neko zna da napise broj pustenih karata u prodaju i kako se krece prodaja
HVALA
HVALA
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ljudi, pomalo, odletismo mi, izgleda da ćemo po vama i u Brazilu sa svima viktorije igrati. Trebamo položiti još mnogo testova kako bi rekli da možemo Amere dobit 3-4 gola razlike s takvom sigurnošću. Ne tako davno su dobili Špance, Talijane, Nijemce, pa i onaj Meksiko koji nas je dva puta u SAD-u dobio. Još smo mi mlada i neiskusna repka, treba malo vremena da se naviknemo na igru koju igraju reprezentacije s vrha FIFA tabele.
Sretno našim igračima večeras. Očekujem 1:0 ili 2:1 za nas, i to zbog našeg ubojitog napadačkog fudbala. Ameri su tvrdi, a presudit će domaći teren i, nadam se, gromoglasna podrška s tribina.
Sretno našim igračima večeras. Očekujem 1:0 ili 2:1 za nas, i to zbog našeg ubojitog napadačkog fudbala. Ameri su tvrdi, a presudit će domaći teren i, nadam se, gromoglasna podrška s tribina.

Nije tu Donovan, Dempsey, Cherundolo, Beckerman, Besler, Gonzalez.... To su im igraci koji su igrali u predstojecim utakmicama kval., I sada za Gold Cup...izuzev Cherundola, koji je povrijedjen.pintol_TM87 je napisao/la:Koji je moguci sastav amera danas..imal ko da im nije dosao na okupljanje a da je standardan..hvala
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Biće pred utakmicu na standardnim sajtovima za streaminge.BigBang je napisao/la:ima li neko taj direktan link od eurosporta, ili bhta, ma bilo cega molm vas
- pintol_TM87
- Kontakt:
ova prva dvojica su im ja mislim i najbolji..jel im igra jos uvijek onaj De markus Beasly..Medo10 je napisao/la:Nije tu Donovan, Dempsey, Cherundolo, Beckerman, Besler, Gonzalez.... To su im igraci koji su igrali u predstojecim utakmicama kval., I sada za Gold Cup...izuzev Cherundola, koji je povrijedjen.pintol_TM87 je napisao/la:Koji je moguci sastav amera danas..imal ko da im nije dosao na okupljanje a da je standardan..hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
man nemam , ali valjda ce biti neki dobar link za veceras, a za ubuduce sam rijesio problem , prijavio sam televizju putem Interneta , ima i Arena sport i bht i face , ma sve. Tako dagringobih je napisao/la:Posjedujes li rs232 kabal ili mozda znas ko ima?vrebac86 je napisao/la:ma neki obicni i neki Opticum (na ovom imam neke programe odkljucane) ali nema Eurosporta 2, a ja sam ti za to lajik![]()
Ako ga imas-zbavis mozda nesto i zavrsimo...

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
truts je napisao/la:Ljudi, pomalo, odletismo mi, izgleda da ćemo po vama i u Brazilu sa svima viktorije igrati. Trebamo položiti još mnogo testova kako bi rekli da možemo Amere dobit 3-4 gola razlike s takvom sigurnošću. Ne tako davno su dobili Špance, Talijane, Nijemce, pa i onaj Meksiko koji nas je dva puta u SAD-u dobio. Još smo mi mlada i neiskusna repka, treba malo vremena da se naviknemo na igru koju igraju reprezentacije s vrha FIFA tabele.
To je to drug. Ne volim ovu histeriju . Razumijem da nam je fenomen "prvi put blizu realnog plasiranja na zavrniscu" nesto novo al lakapo. Sreca pa nemamo vise sarlatane na celu repke koji pale raju , inace bi opet bila pusiona. Inace dobra provjera i odlicno izabran protivnik. Trka , fizika ... bas sto krasi i Slovake .... minimalan pozitivan rezultat il nerijeseno uz nijednu povredu. Nas glavni prioritet nije rezultat nego zdravi igraci i provjera Bicakcica a i Vrsajevica na beku.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Igra. Bio je tu za Gold Cup, ali nije pozvan za ovu utakmicu. Moguci sastav....pintol_TM87 je napisao/la:ova prva dvojica su im ja mislim i najbolji..jel im igra jos uvijek onaj De markus Beasly..Medo10 je napisao/la:Nije tu Donovan, Dempsey, Cherundolo, Beckerman, Besler, Gonzalez.... To su im igraci koji su igrali u predstojecim utakmicama kval., I sada za Gold Cup...izuzev Cherundola, koji je povrijedjen.pintol_TM87 je napisao/la:Koji je moguci sastav amera danas..imal ko da im nije dosao na okupljanje a da je standardan..hvala
Howard
Evans....Brooks...Cameron....Parkhurst
Kljestan...Bradley....Jones....F. Johnson
Altidore...........E. Johnson
Nadam se da nasi igraci nece potcjeniti USA kao sto mnogi cine na forumu. Nisu oni uopste losi malo je reci duplo bolji recimo od slovaka. Iskusniji su dosta od nas jer su konstantni na velikim takmicenjima. Mi smo tehnicki jaci al oni ce to trkom nadoknaditi. Ocekujem tvrdu utakmicu i neku nasu minimalnu pobjedu mada ni nerijeseno nije iskljuceno.
Uglavnom protivnik po mjeri da se vidi malo bolje gdje smo.
Uglavnom protivnik po mjeri da se vidi malo bolje gdje smo.
Stream http://goo.gl/A9EZN" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.