BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Tacno ne postoji nijedan osjecaj koji se moze mjeriti ovim kad igra repka. Ma cjeli dan neki trnci u stomaku, nit znas jesil sretan, il tuzan , ili koji ti je davo jednostavno nista drugo ne postoji. Iskljucen si iz svih desavanja i samo se ceka da pocne tekma. Ja ne znam jel to samo nama Bosancima, ili je i drugima tako ali brate 90 minuta si na granici izmedu srcanog i mozdanog udara i pojma nemas koji ce te prije strefiti. Al nema veze. I dalje navijas ko da si na najjacim drogama. Mislim bar je meni tako, ne znam za vas.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa dobro, to je vec druga stvar. Univerzalno se pise Champions League, koji god kanal upalis na logo-u pise 'Champions League'. Druga stvar su klubovi. Necu ja sutradan, kada odem negdje vani, umjesto Bosnalijek govoriti BosnianMedicine.Head je napisao/la:Samo sto mi kazemo liga sampiona.Medo10 je napisao/la:Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.
Kazes li ti Crvena Zvezda il Red Star.
Al' da, Konjic prica kao navijen.
Zadnja izmjena: Medo10, dana/u 14 avg 2013, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Stvar je u njegovom izgovoru, Č u odnosu na ispravno ĆMedo10 je napisao/la:Pa hvala Bogu. Koliko je meni poznato to se zove Champions League...mozda grijesim..Head je napisao/la:Konjic zvani čempions lig.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ubio vrabac na press konferenciji sa Safetom
direct link (BHT)
http://www.ustream.tv/embed/13690601?v=3&wmode=direct" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ustream.tv/embed/13690601?v=3&wmode=direct" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve su ovo slušalice kod Konjića.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve i da su htjeli, vece nisu mogli naciSaurman je napisao/la:Kakve su ovo slušalice kod Konjića.![]()
Jel moguce negdje naci audio prijenos tekme..radio neki online..nisam u bih a imam samo smartphone pri ruci..tako da mi video streamovi ne pomazu..pomoc??????
Joj Konjica...davi li, davi 
@jasko...skini BIH RADIO app...mozda negdje nadjes radio prenos
@jasko...skini BIH RADIO app...mozda negdje nadjes radio prenos
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 14 avg 2013, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://rntplayer.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovde su slike extra znaci idite na sport i onda na lijevoj strani imate liste kanala ima dosta Eurosporta pa izaberite sebi
i link bht1 http://www.bhrt.ba/76.html
Ove dvije opcije su vam najbolje...
ovde su slike extra znaci idite na sport i onda na lijevoj strani imate liste kanala ima dosta Eurosporta pa izaberite sebi
i link bht1 http://www.bhrt.ba/76.html
Ove dvije opcije su vam najbolje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma mene strah da ce mu pozliti od silne priceAdinjo je napisao/la:Joj Konjica...davi li, davi
-
lucif3R666
- Kontakt:
zasto Barbarez nekad ne gostuje pred tekmu , **** ih Konjic u guzicu
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- hule_barca
- Kontakt:
E ovo mi nije jasno kad kažu skoro 30k gledatelja a u prodaju pušteno navodno 24k :ugeek:
Mes Que Un Club
Vjerovatno ima partiju pokera.lucif3R666 je napisao/la:zasto Barbarez nekad ne gostuje pred tekmu , **** ih Konjic u guzicu
1946
lucif3R666 je napisao/la:zasto Barbarez nekad ne gostuje pred tekmu , **** ih Konjic u guzicu
Igra cova pokera. Jednostavno je zauzet.
Možda je NASA jedan od sponzora utakmice.soccerfan je napisao/la:Sve i da su htjeli, vece nisu mogli naciSaurman je napisao/la:Kakve su ovo slušalice kod Konjića.![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
na kojem satelitu je taj eurosport 2
Valjda je tu zbog nekog razloga. Da se nesto isproba, da bude tu za Bicakcica ili sta vec...soccerfan je napisao/la:Ama prijateljska a Rahimic se do sad jako puno zrtvovao u klubu da bi nasoj repci mogao pomociCartman je napisao/la:Je li to fakat Rahimic postao standardan? Majko mila. Zaha, zaigraj u tom Bochumu do Slovacke ako Boga znas.Ne slazem se ni ja jer bi radije vidio Medu na tom mjestu ili Adnana ali poluvrijeme mu dati u prijateljskoj, mislim da je to zasluzio.
![]()
Neka ga
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Na ESPN-u stavili Begovica na golu Amerike.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.