BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
gdje su sad oni mozgovi koji su prije ovog meca govorili kako su ameri mala maca i kako smi mi velesila u odnosu na njih.. 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kad ljudi preko veze dodju u repku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da nismo pravili izmjene vodili bi 4-0 do sadSTEVIE je napisao/la:gdje su sad oni mozgovi koji su prije ovog meca govorili kako su ameri mala maca i kako smi mi velesila u odnosu na njih..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
STEVIE je napisao/la:gdje su sad oni mozgovi koji su prije ovog meca govorili kako su ameri mala maca i kako smi mi velesila u odnosu na njih..
Na cemu si ti
Prvo poluvrijeme je pokazalo ko je sila
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A kakav tek komentar na ...hr Vjerovali ili ne Lihtenštajn zabio drugi pogodak Hrvatskoj!reptile je napisao/la:Liechtenstei 2 vs 2 Croatia
jaoooo sta je Hrvatima?
![]()
![]()
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Sa prvih 11 pojeli bi Amere
..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mi smo toliko plitki, mi ne mozemo ni jednu povrijedu podnjet ako cemo imat ikakvog uspjeha u Brazilu. Mozda jednu u odbrani ako Kolasinac dode i mozda jednu u sredini ako Hajrovic bude dobar. Ali sve vise od toga i onda ce nam morat igrat igraci iz trece Mongolske divizije.
Previse ekspirimentisanja pred ovoliko publike, mada treba dati priliku nekim igracima u slicnim utakmicama.. Bicakcica komentarisati tek nakon nekoliko takmicarskih utakmica, vidit kako ce se nositi sa pritiskom, potencijala ima..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 14 avg 2013, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
ma da, u nogometu se inace igra samo jedno poluvrijemeYucca je napisao/la: Na cemu si ti![]()
![]()
Prvo poluvrijeme je pokazalo ko je sila
svakog protivnika treba maksimalno postovati, pa cak i kad je prijateljski mec u pitanju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Zahirovic je posto smijesan. I prije je bio al sad je totalno. Katastrofa Susica. Umjesto da polahko jednom po jednom daje sansu on sve ubaci od jednom. Kompletnu zadnju liniju malte ne... Protiv Amerike haha..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sunjic,avdija zasluzuju

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Bilo bi lijepo da ne izgubimoooo
Stvarno ste smijesni pojedini. Logicna posljedica tolikih izmjena. Bicakcic kao debitant glavni u odbrani. Pored inace prosjecnog Sunjica. U napadu jos uvijek za klasu bolji od Amera. Idemo dalje, do Slovacke. Ako budemo ovakvi, u sto ne sumnjam niti malo, Slovaci ga duvaju barem tricu .. I jedno pitanje za kraj. Jel ovo neko dijelio LSD na ulaz Koseva? Neocekivano ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 14 avg 2013, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
ako nije do sad vidio da od vrsajevica nema nista, nece nikad
- tuzlak1987
- Kontakt:
1. Kriv je Pape jer je od 45 poceo sa 352 formacijom. U 60 vraca na staro i sve je okej sad, kad su 4 u obrani.
2. Zenica, manite ove teravije
2. Zenica, manite ove teravije
E **** ti Bosanca čovjeka, prije utakmice ko kite se digli svi, nije nam ni Amerika ravna, ma šta Brazil, Španija, sad su odjednom svi selektori, svi sve znaju, po običaju, zato i jesmo svi u kurcu, pustite čovjeka da radi svoj posao, opustite se i uživajte u utakmici, da vidimo šta znaju ovi momci, ako nisu za repke da se odmah zna, a Safet sigurno neće nekoga dva puta zvati, ako ne valja.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Ma debili...sada prica zasto ovoliko izmjena, a u proslim utakmicama pitanje ZASTO SUSIC NE VRSI VISE IZMJENA !? Ma jbem vam logiku 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Stvarno je suludo Pjanicu ne dozvoliti da izvede bar korner, ako vec ne moze slobodnjake izvoditi. Siguran sam, 200% da bi bio uspjesniji od Misketa. Istina , imamo luksuzan problem sto se tice prekida, ali ipak, smatram da je trenutno Mire bolji.
I sve me zivcira, od one masovne ismjene koju je Susic tako olako odradio. jednostavno neshvatljivo!
Ljut sam, i nemoj da bi neko pokusao da me smiri jer imam puno toga za izlajat, samo sto sada nisam raspolozen. Umjesto da levate uzmemo sa 4-5 razlike, mi se ovdje borimo da zadrzimo nerijesen rezultat. Sranje brate!
I sve me zivcira, od one masovne ismjene koju je Susic tako olako odradio. jednostavno neshvatljivo!
Ljut sam, i nemoj da bi neko pokusao da me smiri jer imam puno toga za izlajat, samo sto sada nisam raspolozen. Umjesto da levate uzmemo sa 4-5 razlike, mi se ovdje borimo da zadrzimo nerijesen rezultat. Sranje brate!
Welcome to the balkans. Gdje ljudi nikad nisu zadovoljni a najveci izvoz je kukanje.neo je napisao/la:Ma debili...sada prica zasto ovoliko izmjena, a u proslim utakmicama pitanje ZASTO SUSIC NE VRSI VISE IZMJENA !? Ma jbem vam logiku
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.