ma to je krtica bila..omerbavarac je napisao/la:A samo kad se sjetis njegove greske i najbrze primljenog gola u LP.Real Madrid C.F je napisao/la:hvala ljudi..evo citam R.Carlso bi se mogao vratit na zimu..kakv je to lav bio.. a to igracina bila je bio...najbolji lijev bek svih vremena.. ali sada bi mogao popuniti rupe kad fali igrac da uleti u plan..35,6god mu je..sut muje dobar ali ne kao prije al bomba je bombauh kad se sijetim onog gola Khanu..sa 42m..i Hesp-u 2000g, sa nekih 35m
![]()
i tako jos 20 tak i kusur golova iz slobodnih udaraca
![]()
u Realu..sijecam se i onog kad je indirektan udarac sa nekih 6,7m protiv Racinga kad je probio zid i golmana kroz noge
![]()
![]()
![]()
![]()
Da te ne gnjavim novi si.........![]()
![]()
![]()
Welcome!!!![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
zar nije ovaj sad tim trebao biti Dream team ?
sto nas imam masalaBlueSharks je napisao/la: Bogami izgleda da se ova zaraza zvana glacticos široi ss.ba, sad smo u potpunoj dominantnosti nad kataljoncima.A što se tiče igračkog kadra, lijeva nas strana opasno yebei to je ustvari jedini problem.Odbranu smo riješili nakon dugo vremena, a mogli smo i prije samo da smo otjerali Cannavara, al hajd bolje ikad nego ikad.Kad dovedemo Ribery još fali lijevi bek da imamo dream team, kao što su ameri u basketu to ćemo mi biti u fuci 100%
- BlueSharks
- Kontakt:
Trebao je da je došao Ribry, a nisad mu nije mane samo da čari ne bacaju na CR sa područja kataljonijeWolverine je napisao/la:zar nije ovaj sad tim trebao biti Dream team ?
Jbt hem čari bacaju, hem lasere koriste, hem imaju Ovreba, hem Laporta drži čitavu sudijsku org. u šaci, hem prijete referndumom, pa dokle, dokad bagru puštati
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 15 dec 2009, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
jbb..stari ja navijam za Real od 98..Raula najvise cijenim..takodjer Iker-a..a najbolji igraci su uglavnom zavrsavali u Real-u.Vecina im je san Real Madrid, jest da su od englsk.lige pocelo praviti liga Abi Dubi i igraci lete za novac..Real i jos nekih par klubova sacuvali su svoj obraz..sa svojim novcemBlueSharks je napisao/la:Bogami izgleda da se ova zaraza zvana glacticos široi ss.ba, sad smo u potpunoj dominantnosti nad kataljoncima.A što se tiče igračkog kadra, lijeva nas strana opasno yebei to je ustvari jedini problem.Odbranu smo riješili nakon dugo vremena, a mogli smo i prije samo da smo otjerali Cannavara, al hajd bolje ikad nego ikad.Kad dovedemo Ribery još fali lijevi bek da imamo dream team, kao što su ameri u basketu to ćemo mi biti u fuci 100%Real Madrid C.F je napisao/la:hvala ljudi..evo citam R.Carlso bi se mogao vratit na zimu..kakvaj e to igracina bila u najboljim godinama ali sada bi mogao popuniti rupe kad fali igrac da uleti u plan..35,6god mu je..sut muje dobar ali ne kao prije al bomba je bombauh kad se sijetim onog gola Khanu..sa 42m..i Hesp-u 2000g, sa nekih 35m
![]()
i tako jos 20 tak i kusur golova iz slobodnih udaraca
![]()
u Realu..sijecam se i onog kad je indirektan udarac sa nekih 6,7m protiv Racinga kad je probio zid i golmana kroz noge
![]()
Zadnja izmjena: Real Madrid C.F, dana/u 15 dec 2009, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pogresno si shvatio, nema tu dream teama, rijec je o novom svjetskom brendu, sada svi mozemo zaboraviti Pradu, Armanija, i ostalu bagru, na scenu je stupio Florentino PerezWolverine je napisao/la:zar nije ovaj sad tim trebao biti Dream team ?
@ BlueSharks - kakav ribery crn bio, sta ce nam onaj invalid, vise bi platili njemu lijecenje nego ronaldu petogodisnju platu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- BlueSharks
- Kontakt:
Pipita je napisao/la:Pogresno si shvatio, nema tu dream teama, rijec je o novom svjetskom brendu, sada svi mozemo zaboraviti Pradu, Armanija, i ostalu bagru, na scenu je stupio Florentino PerezWolverine je napisao/la:zar nije ovaj sad tim trebao biti Dream team ?
@ BlueSharks - kakav ribery crn bio, sta ce nam onaj invalid, vise bi platili njemu lijecenje nego ronaldu petogodisnju platu
I ti me Pipita razočara, tebe sam smatrao za poznavaoca prilika u i oko reala, a ti tako
Strauss Junior
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Ja isto nisam za Ribery to se zna..lik je propo Bayern sad za njega moze zaraditi uvrh glave 20tak mill..ljut sam za ovo sto se desilo Pepe-u nas najbolji igrac odbrane..ko ce zamijeniti to je vrlo tesko pitanje sad,,more se nagadjati ali ko god da dodje bice mu tesko igrati na toj poziicji gdje je lav PEPE igrao..spominje se neki igrac iz Brazilske lige stoper kazu da je izabran vec 2,3 mijeseca u idealnu postavu Brazilske lige..Jonehtan tako nekako..nisam za ovog igraca BVB Srbina Subotica jer je on kopija od Mectdlera...njemu su dani odbrojani..a isto ima ponuda od Milana za Garay-a..ovaj decko ce da napreduje u Real-u i treba mu dati sanse...ali naravno pojecanje u odbrani je potrebno 1 stoper mora doci
A daj ne budi smjesan bogati....Ribery sigurno nece doci u Real, i to zbog tih povreda! Oni su prodali Robbena jer je on to htio, prodali su Sneijdera jer je on to htio, trebali su prodati i VDV-a jer je on to htio, ali njega su uspjeli nagovoriti na ostanak. Huntelaara su fakticki otjerali iz kluba, i mislim da su se pokajali samo zbog Huntelaara.
Mislis da bi oni tako lako pustili Robbena? - Covjek je kao i Ribery stalno pod ozljedama nije ni cudo sto su ga prodali a jos su za invalida dobili brdo love.
Ribery nece doci u Real, ponavljam ti...Jos da damo 50-ak miliona na ovosezonski deficit koji i sad iznosi skoro 200 miliona, onda ja ne znam dokle bi Real s tom politikom dogurao
Mislis da bi oni tako lako pustili Robbena? - Covjek je kao i Ribery stalno pod ozljedama nije ni cudo sto su ga prodali a jos su za invalida dobili brdo love.
Ribery nece doci u Real, ponavljam ti...Jos da damo 50-ak miliona na ovosezonski deficit koji i sad iznosi skoro 200 miliona, onda ja ne znam dokle bi Real s tom politikom dogurao
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- -Barcelona-
- Kontakt:
istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron
(nemojte se ljutiti,sala mala) 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
ma ne sto ce nam Subotic..trum je i nebi se snasao u Spaniji..treba neko iz Calcio doci .. o neki J.Amerikanac..23 KING JAMES je napisao/la:bolji je ovaj jesi vidio kako džeku čuva,a još mladfabio je napisao/la:ma sta ce nam Subotic trum kao Mectdeldera isti su oni..23 KING JAMES je napisao/la:subotića dovest
Zadnja izmjena: Real Madrid C.F, dana/u 15 dec 2009, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron(nemojte se ljutiti,sala mala)
cuj sala. zar se to nije dogodilo nedavno ?
- BlueSharks
- Kontakt:
Pipita je napisao/la:A daj ne budi smjesan bogati....Ribery sigurno nece doci u Real, i to zbog tih povreda! Oni su prodali Robbena jer je on to htio, prodali su Sneijdera jer je on to htio, trebali su prodati i VDV-a jer je on to htio, ali njega su uspjeli nagovoriti na ostanak. Huntelaara su fakticki otjerali iz kluba, i mislim da su se pokajali samo zbog Huntelaara.
Smijem se kladiti u šta god hočeš da će Ribery doći, živi bili pa vidjeli.Sa Riberyom se dešava ista stvar ko i sa CR.Ovog ljeta je postignut dogovor oko prelaska 1000% i taj prelazak će se desiti u nadolazećem ljetnom prelaznom roku i ako Real ne htjene platiti za Riberya lovu koja je dogovorena, mora će dati dio love, došao on ili ne
Strauss Junior
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron(nemojte se ljutiti,sala mala)
tjeraju nas sa svoje teme a na temu real madrid dolaze ko muhe na gov**
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- -Barcelona-
- Kontakt:
dobro mi smo muheMirza_Hordas je napisao/la:Wolverine je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron(nemojte se ljutiti,sala mala)
tjeraju nas sa svoje teme a na temu real madrid dolaze ko muhe na gov**![]()
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Mirza_Hordas je napisao/la:Wolverine je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron(nemojte se ljutiti,sala mala)
tjeraju nas sa svoje teme a na temu real madrid dolaze ko muhe na gov**![]()
moramo malo i mi vas podjebavat. nemozete samo vi nas. ha ja
mi dolazimo ko muhe na **** ? na ****... slazem se sa tim.
- Real Madrid C.F
- Kontakt:
Ako se nevaram Robben nije odigrao ni 3 tekme u Bayern-u u provj postavi jos 4,5 je ulazio sa klupe..dobro da smo ga se rijesili i uvalili ga Bayern-u kristalni igrac kako su ga prozvali mediji u Spaniji..a sto se tice Ribery ne nije Real zaint.za njega ohladili su vidjeli da su ga povrede krenule..sad kad se vrati moze se opet povrediti..pa nisu ludi da ga kupe za neke velike pare..jedino za nekih 20tak milll nako on u Bayernu ima ugovor do 2011 mislim..znaci 2010 na ljeto ako neproduzi nemoze Bayern ni dobiti nista vise od 20 mill....mada nije on za Reala samo ga Zidane gura previse i hvali..BlueSharks je napisao/la:Pipita je napisao/la:A daj ne budi smjesan bogati....Ribery sigurno nece doci u Real, i to zbog tih povreda! Oni su prodali Robbena jer je on to htio, prodali su Sneijdera jer je on to htio, trebali su prodati i VDV-a jer je on to htio, ali njega su uspjeli nagovoriti na ostanak. Huntelaara su fakticki otjerali iz kluba, i mislim da su se pokajali samo zbog Huntelaara.
Smijem se kladiti u šta god hočeš da će Ribery doći, živi bili pa vidjeli.Sa Riberyom se dešava ista stvar ko i sa CR.Ovog ljeta je postignut dogovor oko prelaska 1000% i taj prelazak će se desiti u nadolazećem ljetnom prelaznom roku i ako Real ne htjene platiti za Riberya lovu koja je dogovorena, mora će dati dio love, došao on ili ne
- BlueSharks
- Kontakt:
@-Barcelona-
@Wolverine
Slijediti upute
1.Početna strana ss.ba - desni gornji čošak FORUM
2.Međunarodni fudbal - FC Barcelona
e sad kad ste skontali(ako ste), idite tamo i komentarišite vas dvojica Alcaron, Ovreba, lasere, čari, CR i liječite svoje komplekse tamo, a ne ovdje
jel udure

@Wolverine
Slijediti upute
e sad kad ste skontali(ako ste), idite tamo i komentarišite vas dvojica Alcaron, Ovreba, lasere, čari, CR i liječite svoje komplekse tamo, a ne ovdje
jel udure
Strauss Junior
ne ne. tamo vi komentarisete penale, tako da nema mjesta za jos rasprava.BlueSharks je napisao/la:@-Barcelona-
@Wolverine
Slijediti upute
jel udure![]()
Sto bi se ljutili, samo ti pisi-Barcelona- je napisao/la:istina ljudi satracete sviju dok ne naletite na alcaron(nemojte se ljutiti,sala mala)
Sta se desava ajd mi reci bogati? Za Cristiana se cijelo ljeto spekuliralo da ce preci u Real i svi su objavili da je Real sve dogovorio s Manchesterom, a na kraju se ispostavilo da je presudio dolazak Florentina Pereza koji tvrdi da je sve sam dogovorio, a s druge strane Calderon tvrdi da je on doveo Ronalda, i ja iskreno vise vjerujem Perezu nego Calderonu koji je kroz par godina ukrao oko 30 miliona i zbog toga izgubio status sociosa Real Madrida.BlueSharks je napisao/la:Smijem se kladiti u šta god hočeš da će Ribery doći, živi bili pa vidjeli.Sa Riberyom se dešava ista stvar ko i sa CR.Ovog ljeta je postignut dogovor oko prelaska 1000% i taj prelazak će se desiti u nadolazećem ljetnom prelaznom roku i ako Real ne htjene platiti za Riberya lovu koja je dogovorena, mora će dati dio love, došao on ili ne
Za Riberya se samo jednom reklo da je sve dogovorio s Realom, ali Real nista nije dogovorio s Bayernom, i tako je pisalo. Osim toga, da ce nesto biti od toga, vec bi se pisalo, a ne bi se pisalo kako ce se Real okrenuti nekom krilnom igracu Feyenoorda ili Davidu Silvi. Ja koliko znam, vec vise od 2 pa mozda i 3 mjeseca nije stigla spekulacija iz medija oko prelaska Riberya u Real.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.