Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Metanor
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Metanor » 14 avg 2013, 16:36

Zbog ovakvih kao sto su ovi retaji zatucani vjerom,ili cu povracati svaki dan za pet godina ili cu iseliti iz drzave,nema mi druge. Oprostite admini,ali ovo je bilo mucno za procitati i morao sam negdje ispoljiti svoju razocaranost jer se nalazim na poslu i ne mogu se musterijama zaliti na ovo,ali ovo,ovo kako smo mi zatucani..Pa oni po Africi i sjebanijim djelovima Azije su osvjesteni spram nas,isto tako na vjeronauci sam slusao kako se trebamo okrenuti istoku i kako su sve tendecije i teznje oponasanja zapada pogresne,da sam tada imao ovu svijest ispovracao bi se po ucionici..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 16:50

Metanor je napisao/la:Zbog ovakvih kao sto su ovi retaji zatucani vjerom,ili cu povracati svaki dan za pet godina ili cu iseliti iz drzave,nema mi druge. Oprostite admini,ali ovo je bilo mucno za procitati i morao sam negdje ispoljiti svoju razocaranost jer se nalazim na poslu i ne mogu se musterijama zaliti na ovo,ali ovo,ovo kako smo mi zatucani..Pa oni po Africi i sjebanijim djelovima Azije su osvjesteni spram nas,isto tako na vjeronauci sam slusao kako se trebamo okrenuti istoku i kako su sve tendecije i teznje oponasanja zapada pogresne,da sam tada imao ovu svijest ispovracao bi se po ucionici..
Ih nista to, znam da su nama u mejtefu govorili da treba pricat za vrijeme rucka, jer zidovi ne pricaju kad jedu. I ljevacima je ona bula govorila da ni pod razno ne koriste lijevu ruku, samo desnu. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 avg 2013, 16:59

haj ne serite vise o vjeri svega Vam

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 avg 2013, 18:44

Malo vam je glupa ta priča šta vam je bula ili nastavnik na vjeronauci rekao. Muhamed a.s. je rekao dajite djeci lijepa imena i to je jedino bitno. Znači ne Turska, Američka i sl. Tako da ismijavanje vjere nema nikakvog smisla.. Ovdje je problem neobrazovanost bosanskog naroda. Reće Stela ( zvijezda ) je ružno ime a Ševal ( konj ) lijepo bosansko ime

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 14 avg 2013, 22:40

prvi gol njegova greska, nema sta da izlazi.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 14 avg 2013, 23:10

Realno Begović je malo precijenjen golman kod nas. Protiv Grka u Grčkoj je imao par odličnih odbrana i to je jedino vrijedno spomena do sada, što se tiče reprezentacije. Protiv Litvanije i Latvije nije imao šta braniti, osim onog jednog šuta Latvije koji je završio u gol, Lihtenštajt isto tako, 1 šut - gol, Grčka 1 šut (u okvir gola)- 1 gol u Zenici... A da ne spominjem Portugal...

Mislim, dobar je on golman, meni jako drag, al nije vrhunski kao što ga neki predstavljaju. Pa eto i Liverpool se odlučio za Mignoleta pored Begovića.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 avg 2013, 23:18

FA7 je napisao/la:prvi gol njegova greska, nema sta da izlazi.
i sta da nije izasao,onda bi onaj crnjo ostao 1 na 1...to sto je onaj rahiticar sunjic onako spor i smotan pa da mu onako igrac pobjegne,nije begovic kriv...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 avg 2013, 23:39

Znaci sad ni Beg ne valja nista nek Susic Avdukica stavi na gol protiv Slovacke :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 avg 2013, 23:45

Ni jedan nije gol Begovicev, nije on kriv sto smo drugo poluvrijeme igrali ne sa jednim nego sa pola odbrambenim igracem.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 00:18

lisander je napisao/la:Ni jedan nije gol Begovicev, nije on kriv sto smo drugo poluvrijeme igrali ne sa jednim nego sa pola odbrambenim igracem.
Za prvi itekako ima krivice.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 avg 2013, 00:25

Ma Begović je sasvim dobar golman, po meni malo precijenjen, ali pošto je naš dižemo ga u nebesa kao da je Buffon, dakle sasvim solidan golman, boljeg nemamo!
Grbavica naš je Hram!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 00:30

RiverPlate je napisao/la:Ma Begović je sasvim dobar golman, po meni malo precijenjen, ali pošto je naš dižemo ga u nebesa kao da je Buffon, dakle sasvim solidan golman, boljeg nemamo!

Ja stvarmo ne znam na cemu ste vi covjek proglasen za najboljeg golman premier lige ali je prosjecan golman jer je primio 4 gola u prijateljskoj tekmi :lol: mi ga dizemo u nebesa :lol: :lol: :oops: :oops:

sta sve neces procitati :oops:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2013, 00:32

Asmir je odlican golman, samo neki ga nece istinski cijenit dok ne vide da igra za neki veliki klub (po meni je i Stoke veliki klub za nase prilike, ali eto). Primitivno gledanje na nogomet.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 avg 2013, 00:36

Yucca je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Ma Begović je sasvim dobar golman, po meni malo precijenjen, ali pošto je naš dižemo ga u nebesa kao da je Buffon, dakle sasvim solidan golman, boljeg nemamo!

Ja stvarmo ne znam na cemu ste vi covjek proglasen za najboljeg golman premier lige ali je prosjecan golman jer je primio 4 gola u prijateljskoj tekmi :lol: mi ga dizemo u nebesa :lol: :lol: :oops: :oops:

sta sve neces procitati :oops:
A Premier liga je Mekka golmana, to je liga sa najofirnijim golmanima od liga petica, ko mu je konkurencija Hart :lol: koji prima golove sa 30 metara svaku drugu utakmicu ili mladi De Gea, ja ne znam kako on primi nagradu pored Čeha koji je Buffon za njega!
Grbavica naš je Hram!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 00:38

Ma ja, tamo neki Llorisi, Cechovi, Krulovi, De Geae, Cesari. Sve golmani koji ne bi mogli braniti ni u nasoj ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2013, 00:41

Begovic jest veceras kiksao kod prvog gola,to stoji..Ali sad dovoditi u pitanje njegove kvalitete-smijesno..On je daleko,daleko,daleko nas najbolji golman trenutno i vrlo vjerovatno najbolji kojeg smo imali u historiji BiH kao nezavisne drzave.. Toliko.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 avg 2013, 00:42

Cartman je napisao/la:Asmir je odlican golman, samo neki ga nece istinski cijenit dok ne vide da igra za neki veliki klub (po meni je i Stoke veliki klub za nase prilike, ali eto). Primitivno gledanje na nogomet.
Da predje u veliki klub ,gdje je odbrana po pravilu beton tek bi onda ofalio.Ovako karika.
Nego sto se tice slobodnih udaraca,ako mu protivnicki igrac prebaci zivi zid i lopta pici prema golu,halali Mujo materi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 00:46

Monolog je napisao/la:Ma ja, tamo neki Llorisi, Cechovi, Krulovi, De Geae, Cesari. Sve golmani koji ne bi mogli braniti ni u nasoj ligi.
Howard,Shay Given,Jussi Jääskeläinen ..... gdje si vidio golmana u engleskoj ili konkurenciju :lol: :lol:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 avg 2013, 00:47

Monolog je napisao/la:Ma ja, tamo neki Llorisi, Cechovi, Krulovi, De Geae, Cesari. Sve golmani koji ne bi mogli braniti ni u nasoj ligi.
Moderatoru, kakve veze ima naša liga hajde molim te objasni?Za mene je precjenjen golman i gotovo, mi boljeg nemamo i on je naš najbolji golman u ovom trenutku!
Grbavica naš je Hram!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 avg 2013, 00:52

RiverPlate je napisao/la:
Moderatoru, kakve veze ima naša liga hajde molim te objasni?Za mene je precjenjen golman i gotovo, mi boljeg nemamo i on je naš najbolji golman u ovom trenutku!

Covjek ti odgovori na glupost koju napisa da u engleskoj nema golmana tj da mu je konkurencija Hart sad ti nabrojasmo 10 ekstra golmana i Begovic najbolji tj proglasen najboljim medu njima ali ipak je prosjek :oops: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, COYGBiH, Cwirek, FerdinandF, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 95 gostiju.