BadrHari je napisao/la:Jebbiga glupo nam je sto pokupovasmo sve od zutalja.
Ko da nam je trebao iko njihov da pokorimo Evropu.
Sad samo pridodajemo cinjenici da ima Bayern monopol u ligi i da ce oslabiti sve protivnike koji su slabiji finansijski da bi sebe pojacao.
Vise volim dijete iz Bayernove skole vidjeti.
Yebo Reusa ...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Glupo je opšte špekulisat oko Reusa. Pa mediji će svašta napisat, objavit....A ljudi će isto svašta izjavit....BadrHari je napisao/la:
Yebo Reusa ...
Imaju dva bitna argumenta zašto se o tome i ne pomišlja, kao prvo kadar itekako dobro popunjen i nema potrebe baš za tim tipom igrača, a ovaj drugi argument je još bitniji....Naime igrač koji se iz prve ne odluči za Bayern, obično poslije nikad i ne dobije drugu priliku da dođe u Bayern. Prema tome......
Za Gustava mi je drago što ostaje u Bundesligi, to ne mogu opisat. Pa neka je od nas bundesligaš kupio igrača, a ne da čovjek ide tamo u neke klubove. Sviđa mu se u Njemačkoj, dobit će dobru platu i valjda će Vukovi krenut opet naprijed. Da znaju osvojit titule, to nisu tako davno pokazali, ali se nadam da će opet nakon par godina konačno izborit Evropu. Potencijal imaju i da Bog da nam uskoro bili ozbiljan konkurent.
A saradnja s njima ide besprijekorno, oni nama povoljno Mandžu a mi njima sada Gustu....
A povezani smo i preko Martina Winterkorna, koji je šef u Volkswagenu, a isto tako član nadzornog odbora Bayerna...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Zar to nije sukob interesaeffe_sa je napisao/la:Glupo je opšte špekulisat oko Reusa. Pa mediji će svašta napisat, objavit....A ljudi će isto svašta izjavit....BadrHari je napisao/la:
Yebo Reusa ...Čuj prijatelji on i Goetze i eto odmah Reusa kod nas...
Imaju dva bitna argumenta zašto se o tome i ne pomišlja, kao prvo kadar itekako dobro popunjen i nema potrebe baš za tim tipom igrača, a ovaj drugi argument je još bitniji....Naime igrač koji se iz prve ne odluči za Bayern, obično poslije nikad i ne dobije drugu priliku da dođe u Bayern. Prema tome......
Za Gustava mi je drago što ostaje u Bundesligi, to ne mogu opisat. Pa neka je od nas bundesligaš kupio igrača, a ne da čovjek ide tamo u neke klubove. Sviđa mu se u Njemačkoj, dobit će dobru platu i valjda će Vukovi krenut opet naprijed. Da znaju osvojit titule, to nisu tako davno pokazali, ali se nadam da će opet nakon par godina konačno izborit Evropu. Potencijal imaju i da Bog da nam uskoro bili ozbiljan konkurent.
A saradnja s njima ide besprijekorno, oni nama povoljno Mandžu a mi njima sada Gustu....![]()
A povezani smo i preko Martina Winterkorna, koji je šef u Volkswagenu, a isto tako član nadzornog odbora Bayerna...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
I ja sam se nedavno pitao, ali pošto ima funkciju u Volkswagenu, a ne u samom klubu Wolfsburgu, a kod nas je u nadzornom odboru (ne u upravnom), onda faktički nema sukoba interesa....gerdmuller je napisao/la: Zar to nije sukob interesa
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Trener Wolfsburga Hecking demantovao prelazak Gustava u Wolfsburg.
Ceka se njegov povratak sa prijateljske utakmice kada bi trebalo doci do sastanka Gustavo-Rumenigge,gdje bi konacno sudbina Gustava bila poznata.
I Kicker je objavio da je usmeni dogovor postignut,ali da nije nista potpisano.
Ceka se njegov povratak sa prijateljske utakmice kada bi trebalo doci do sastanka Gustavo-Rumenigge,gdje bi konacno sudbina Gustava bila poznata.
I Kicker je objavio da je usmeni dogovor postignut,ali da nije nista potpisano.
Naravno da je sukob interesa, ali ko da je prvi puta da ste kroseu zakona izmigoljili. Jbte kompletan DAX upumpava lovu u ovaj projekat.gerdmuller je napisao/la:Zar to nije sukob interesa
Der Mann für die entscheidenden Tore.
sta je ba domuzariHare_BvB je napisao/la:Naravno da je sukob interesa, ali ko da je prvi puta da ste kroseu zakona izmigoljili. Jbte kompletan DAX upumpava lovu u ovaj projekat.gerdmuller je napisao/la:Zar to nije sukob interesaDodaj Stoibera, CDU pliticko pokroviteljstvo, kriminalce u vodstvu, Krich aferu i dobijes pravog samaricanina na kub.
Lopvcine, vracajte lovu postenom narodu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ćelopep brate, Cigani te prate.PEP je napisao/la:sta je ba domuzari,krivo vam sto niste u poziji u kojoj se mi nalazimo ,vi trebate da nam ljubite noge sto smo vas pasili propasti ,sada zaradili loma repa i odma ono ovo , a da nije bilo baye sad bi vi igrali zadnju ligu.
Mene bi bilo sramota smatrati se fanom kluba kojim upravlja kriminalno-politicki milje.
Predsjednik kriminalac, trener narkoman.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakve propale provokacije ili pokusaji provokacija od strane zutih
Vratit ce Bayo pare postenim ljudima, ali lopuzama iz Dortmunda ne
Vratit ce Bayo pare postenim ljudima, ali lopuzama iz Dortmunda ne
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ljudi sto se tice Reus-a, mozemo srat koliko hocemo, ali on bi se idealno uklopio, drugo je sto je on igrac BvB-a i kada bi i njeg kupili krenule bi price kako nam zapravo BvB pravi rezultate u ekipi, da je igrac za pozeliti jeste definitivno....
Sto se tice djeljenja para, s jedne strane to je po meni sasvim razumljivo, naravno da ni ja nisam za da Bayern svoje pare daje drugim klubovima..
Ali kad pogledamo da Bayern ogromnim koracima koraca unaprijed i da ostali klubovi iz bulli-a to nmg pratit, onda cemo za par godina imati situaciju da ce Bayern svaku **** utakmicu dobiti i da Bulli jednsotavno nece biti vise zanimljiv....
Treba naci neko kompromisno rijesenje mozda preko TV prava ili neceg drugog, da i ostali klubovi u Bulli-u dobijaju znacajnije svote novca!
Sto se tice djeljenja para, s jedne strane to je po meni sasvim razumljivo, naravno da ni ja nisam za da Bayern svoje pare daje drugim klubovima..
Ali kad pogledamo da Bayern ogromnim koracima koraca unaprijed i da ostali klubovi iz bulli-a to nmg pratit, onda cemo za par godina imati situaciju da ce Bayern svaku **** utakmicu dobiti i da Bulli jednsotavno nece biti vise zanimljiv....
Treba naci neko kompromisno rijesenje mozda preko TV prava ili neceg drugog, da i ostali klubovi u Bulli-u dobijaju znacajnije svote novca!
Stern des Südens
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma Bayern je uvijek bio ispred ostalih klubova u Bundesligi. Bilo da je rijec o finansijama, moci, trofejima... Bayo je svoje pare zaradio i nema sanse da ce ih davati nekome drugome, glupo je uopste i prcati o tome. Sto se tice Bundesligasa oni se dizu, sve su prilike da bi i u Bundesligi mogli uskoro imati veliku cetvorku u vidu Bayerna, Dortmunda, Leverkusena i Schalkea 
Ako bi mogao birati izmedu lewandowskog ili reusa ja bi izabrao ovog drugog, jer taj je kao stvoren za mjesto lazne devetke u ovom sistemu kojeg sada preferiramo(pregled igre, tehnika,brzina,sut)
mada je ovo cisto punjenje sportske rubrike(spekulacija).
Da li je ovo sa Gustavom gotova stvar, ili ima jos kakve-takve nade da razbijač ostaje
Da li je ovo sa Gustavom gotova stvar, ili ima jos kakve-takve nade da razbijač ostaje
Sto se tice Guste, citam da ce danas il sutra doci iz Brazila poslije prijateljske utakmice i da ce tada donijeti konacnu odluku, da li ostaje u Bayernu ili ide dalje...
Stern des Südens
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gotovo je to sigurno, ne bi ga dzaba Guardiola izostavljao iz rostera u svim ovim utakmicama. Sve su prilike da ce zavrsiti u Wolfsburgu.BoaTenk je napisao/la:Da li je ovo sa Gustavom gotova stvar, ili ima jos kakve-takve nade da razbijač ostaje
Zahvaljujem, nadam se samo da guardiola zna sta radi jer je veliki rizik ostati pri jednom klasicnom zadnjem veznom a kidišemo na sve trofejeBundesliga je napisao/la:Gotovo je to sigurno, ne bi ga dzaba Guardiola izostavljao iz rostera u svim ovim utakmicama. Sve su prilike da ce zavrsiti u Wolfsburgu.BoaTenk je napisao/la:Da li je ovo sa Gustavom gotova stvar, ili ima jos kakve-takve nade da razbijač ostaje
- anelbavarac
- Kontakt:
Vidim tema naseg Bayerna se uscula bazdi, kad ono navijac gofana iz domuza dosao nesto pametovati....da nije smijesno bilo bi zalosno.
Dosao simpatizer septicke jame tj.domuza pricati o postenju a ono Bayern ga izvukao iz fekalija,ali samo nakratko smrdi i dalje...
Smrdljiva nezahvalna gamad je taj dortmund.
Dosao simpatizer septicke jame tj.domuza pricati o postenju a ono Bayern ga izvukao iz fekalija,ali samo nakratko smrdi i dalje...
Smrdljiva nezahvalna gamad je taj dortmund.
peponja covjek je u pravu na dominatora hareta-bvb mislim a citiro sam post koji to dokazujePEP je napisao/la:sta je ba domuzariHare_BvB je napisao/la:Naravno da je sukob interesa, ali ko da je prvi puta da ste kroseu zakona izmigoljili. Jbte kompletan DAX upumpava lovu u ovaj projekat.gerdmuller je napisao/la:Zar to nije sukob interesaDodaj Stoibera, CDU pliticko pokroviteljstvo, kriminalce u vodstvu, Krich aferu i dobijes pravog samaricanina na kub.
Lopvcine, vracajte lovu postenom narodu.
,krivo vam sto niste u poziji u kojoj se mi nalazimo ,vi trebate da nam ljubite noge sto smo vas pasili propasti ,sada zaradili loma repa i odma ono ovo , a da nije bilo baye sad bi vi igrali zadnju ligu.
sad, ostaju ti samo dvi opcije.
prva je da se slozis, a druga je da onom ko je u pravu ponudis ka...ladont.
e moj peponja, u fudbalu ti je pas do pasa i muljator do muljatora, samo sto neke safata vlast, neke jok.
ok, istina je da nekima ni vlast nemre meda - bas ko nasem bayi.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.bild.de/sport/fussball/luiz- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga gotovo izgleda ode nam Luiz šteta stvaro bih volio da je ostao. Prošlogodišnja utakmica sa Realom u polufinalu zavijek u pamćenju
Vielen dank Luiz
Muito obrigado Luiz

Evo ga gotovo izgleda ode nam Luiz šteta stvaro bih volio da je ostao. Prošlogodišnja utakmica sa Realom u polufinalu zavijek u pamćenju
Vielen dank Luiz
Muito obrigado Luiz

Neka mu je sretno mada sam očekivao da će izabrati Arsenal jer s ovim potezom je zatvorio vrata za repku.Ne vjerujem da će ga Scolari imati u planu.
Što se tiče same cijene očekivao sam više s obzirom na njegov kvalitet a i dosta je mlad tek mu je 25 g ovih 18 mil i nije neki novac.
Što se tiče same cijene očekivao sam više s obzirom na njegov kvalitet a i dosta je mlad tek mu je 25 g ovih 18 mil i nije neki novac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
E jebote danasnji fudbal ako ovako kompletan igrac, sa pregledom igre, uzimanjem lopte, sutem, skokom, klizecim startom, citanjem protivnicke igre, dugom loptom, mentalitetom za velike utakmice... da ne moze vise kostati.
Pa kakvi se polovnjaci danas prodaju za velike pare a ovakva igracina kao Gusta da ne kosta preko 20 miliona.
Pa kakvi se polovnjaci danas prodaju za velike pare a ovakva igracina kao Gusta da ne kosta preko 20 miliona.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.