E, da vidimo na šta liči ova Krajina. Taman fino vrijeme za utakmicu.RealMoudrid je napisao/la:FK Krajina - NK Vitez Bužim
Subota, 18:00
Gradski stadion
FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Imat ce te zestoku konkurenciju u 2 ligi grupa zapad..Bas sam malo se vise informisao u vezi te lige,i vidim ima tu par ekipa koji su uvjek tu negdje na vrhu 

jah... treba gurati mlade al dzaba kad je trener taraba ... Jbt ja jos ne mogu vjerovat da su IZETA racica otjerali covjek kroz cije ruke su prosli igraci koji danas igraju u italiji, svicarskoj, sloveniji, eno i beho u jedinstvu... ima tu jos igraca koji da su nastavili sa fudbalom bi igrali minimalnno u PL ...merdanovic je napisao/la:I bolje da mladji dobiju šansu samo im treba naci trenera koji zna sa mladima raditi.2 sezone provesti u ovoj ligi pa onda uci u 1.federalnu.Al gore je sto ce oni da udju i da ispanu jer nemamo ni trenera ni igrača ni uprave a bojim se ni želje za bolje dane u Krajini.
eno citam nedavno trenira u mariboru mlade, godinu prije njega bili 4. u ligi, sa njim pobjegli svima 17 bodova

al isto sto sam cuo, kako u upravi mazijaju pare od grada sto dobiju a na utakmicu se jedva ode gostujucu... strasno... al realno, nema ko da "brani" krajinu od takvih uhljupa
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ovo što se danas vidjelo u Cazinu je zločin nad nogometom. Domaći kadar sastavljen od domaćih igrača, nešto iz prošlosezonske kadetske ekipe, nešto onih od ranije koji su tu bili pa se rasuli (vjerovatno jer nemaju pojma od nogometa) je totalni fijasko i sa ovim se ne može napraviti pozitivan rezultat ni u sedmoj gruzijskoj ligi.
Aner Ljeljak je tu jedini, ušao je kasnije u igru i Cigo i njih dvojica su doslovno dva jedina igrača koji se na terenu nisu blamirali. Od mlađih eto Pozderac nekako prolazna ocjena.
Ostatak igrača ne zaslužuje igrati ni kantonalnu ligu, kamoli ovu.
A nije ni čudo na što su spala cazinska djeca i cazinski nogomet s obzirom na "radnike" koji ih treniraju i ljude koji pate za rezultatima, koji su sposobnost iskazali uvođenjem kondicionih treninga najmlađim uzrastima u klubu. I kad je vrhunac svega toga švercanje igrača u omladinskim ligama i ne učenje igrača da je sudija uvijek u pravu i da mu se ne treba jeebati mater za svaku odluku koja vam ne ide u korist - onda ne znam šta da se od ovog svega očekuje.
Ja sam razočaran, meni je krivo i smatram da grad podhitno treba mijenjati Skupštinu kluba koja će poduzeti daljnje korake, jer ova trenutna je nesposobna, odmakla se od kluba i ljudi koji su tu nisu sposobni ispuniti ni jedan obični kvorum da se riješe vrlo bitna pitanja.
Krajina nema budućnost i Krajina je na korak do gašenja.
Aner Ljeljak je tu jedini, ušao je kasnije u igru i Cigo i njih dvojica su doslovno dva jedina igrača koji se na terenu nisu blamirali. Od mlađih eto Pozderac nekako prolazna ocjena.
Ostatak igrača ne zaslužuje igrati ni kantonalnu ligu, kamoli ovu.
A nije ni čudo na što su spala cazinska djeca i cazinski nogomet s obzirom na "radnike" koji ih treniraju i ljude koji pate za rezultatima, koji su sposobnost iskazali uvođenjem kondicionih treninga najmlađim uzrastima u klubu. I kad je vrhunac svega toga švercanje igrača u omladinskim ligama i ne učenje igrača da je sudija uvijek u pravu i da mu se ne treba jeebati mater za svaku odluku koja vam ne ide u korist - onda ne znam šta da se od ovog svega očekuje.
Ja sam razočaran, meni je krivo i smatram da grad podhitno treba mijenjati Skupštinu kluba koja će poduzeti daljnje korake, jer ova trenutna je nesposobna, odmakla se od kluba i ljudi koji su tu nisu sposobni ispuniti ni jedan obični kvorum da se riješe vrlo bitna pitanja.
Krajina nema budućnost i Krajina je na korak do gašenja.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
-
- Kontakt:
Kakva sramota 5-5 protiv Viteza iz Bužima(tačnije igrali su juniori Viteza i kadeti Krajine uz Ljeljka i jos pokojeg igrača).I ne može niko reći da je kriva samo uprava Krajine,nego kriv je prvo načelnik pa sportski savez i na koncu navijači jer sve to nijemo gledamo i ništa se nepoduzima a klub sve više i više tone u svakom pogledu.
Nakon odlaska Harbaša prije par godina ova uprava je dosta toga obećala.Prvo su izmirili troškove prema igračima,doveli dosta pojacanja i uspjeli ispasti iz lige mada to nije bilo iznenadjenje s obzirom na zaostatak.Kasnije Krajina lagano ulazi u viši rang postaje stabilan prvoligaš.Po ulasku u prvoligaško društvo osvojeno 3.mjesto a sezonu kasnije 5.mjesto.Da bi prosle sezone doživjeli totalni debakl i ispadanje.Sezona loša u svakom smislu a pratilo ih je neispacene plate i laži čelnih ljudi kluba.Ono sto nas treba nauciti pameti to je da su svi ljudi u toj upravi iz koristi.
Prvo treba da ova uprava podnese ostavku makar iz moralnih razloga a mislim da to nije moguce jer su na dobrom putu da skroz ugase klub i da ostane samo stadion na kojem bi sutra mogle da zgrade osvanu.
Načelnik nam je seljačina i ništa više.Jer da nije davno bi se dosao i zapitao sta je to sa klubom.Lik je iz šuma nekakvih i uopšte ne zna šta znači Krajina za Cazin jer da zna ovo ne bi dopustio.
Da je Harbaš na čelu kluba ovo ne bi dopustio i klub ne bi spao na ovako niske grane.Niske grane da se može ispasti i iz ove lige pa gdje smo onda?Ono sto je najgore to je da u Polju ljudi mogu da pojedinim igračima daju 50-100KM po utakmici a u Krajini to ne mogu.I ako se nepobune navijaci a njih je sve manje u gradu upravi zajedno sa načelnikom ce ostati da samo realizira šansu i ugasi klub.Pa ce kad budu naredni izbori obecati ponovo egzistiranje Krajine na drugom stadionu jer na ovom nece biti mjesta za fudbal.
Nakon odlaska Harbaša prije par godina ova uprava je dosta toga obećala.Prvo su izmirili troškove prema igračima,doveli dosta pojacanja i uspjeli ispasti iz lige mada to nije bilo iznenadjenje s obzirom na zaostatak.Kasnije Krajina lagano ulazi u viši rang postaje stabilan prvoligaš.Po ulasku u prvoligaško društvo osvojeno 3.mjesto a sezonu kasnije 5.mjesto.Da bi prosle sezone doživjeli totalni debakl i ispadanje.Sezona loša u svakom smislu a pratilo ih je neispacene plate i laži čelnih ljudi kluba.Ono sto nas treba nauciti pameti to je da su svi ljudi u toj upravi iz koristi.
Prvo treba da ova uprava podnese ostavku makar iz moralnih razloga a mislim da to nije moguce jer su na dobrom putu da skroz ugase klub i da ostane samo stadion na kojem bi sutra mogle da zgrade osvanu.
Načelnik nam je seljačina i ništa više.Jer da nije davno bi se dosao i zapitao sta je to sa klubom.Lik je iz šuma nekakvih i uopšte ne zna šta znači Krajina za Cazin jer da zna ovo ne bi dopustio.
Da je Harbaš na čelu kluba ovo ne bi dopustio i klub ne bi spao na ovako niske grane.Niske grane da se može ispasti i iz ove lige pa gdje smo onda?Ono sto je najgore to je da u Polju ljudi mogu da pojedinim igračima daju 50-100KM po utakmici a u Krajini to ne mogu.I ako se nepobune navijaci a njih je sve manje u gradu upravi zajedno sa načelnikom ce ostati da samo realizira šansu i ugasi klub.Pa ce kad budu naredni izbori obecati ponovo egzistiranje Krajine na drugom stadionu jer na ovom nece biti mjesta za fudbal.
-
- Kontakt:
Nisam bio na utakmici ali po oveme sto se pise 5:5, pa krajina nije primila 5 komada kuci nikada od kako postoji a proslo je tu strasnih ekipa. Ja mislim da ce ovo biti blamaza velika, ali nisu ni djeca kriva!
-
- Kontakt:
Naravno da djeca nisu kriva niti igrači koji tu igraju.Al stvarno su svašta doveli ja ne mogu da vjerujem da ovaj trener neke "igrače" ubacuje koji nikad nisu igrali fudbal.Ali eto tako se radi.
Jednostavno ako se nevrate Palić,Džele i jos neki u šta sumnjam a gledajuci upravu ja se na njihovom mjestu ne bih vratio radi njih onda ce da nam ostanak u ligi biti uspjeh.Naravno ukoliko je cilj ljudima u upravi da Krajina ostane.Ovi igrači ako se vrate neka nama dobiju pare na ruke pa neka pokusaju nas uvesti u viši rang.I pun je qrac tih priča recesija nema se para i slicno.To samo nesposobni pričaju a takvi su nam ljudi u sportu i politici.
Jednostavno ako se nevrate Palić,Džele i jos neki u šta sumnjam a gledajuci upravu ja se na njihovom mjestu ne bih vratio radi njih onda ce da nam ostanak u ligi biti uspjeh.Naravno ukoliko je cilj ljudima u upravi da Krajina ostane.Ovi igrači ako se vrate neka nama dobiju pare na ruke pa neka pokusaju nas uvesti u viši rang.I pun je qrac tih priča recesija nema se para i slicno.To samo nesposobni pričaju a takvi su nam ljudi u sportu i politici.
Pa lakse je iskesirat hrpu para na *ebeni vatromet nego pomoci klubu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Ili iftare organizovati a djeca nemaju gdje da se igraju.Otelo je napisao/la:Pa lakse je iskesirat hrpu para na *ebeni vatromet nego pomoci klubu.
Pa na sve nacine se pokusava skriti prava situacija.Ljudi vide vatromet il odu na iftar i sve im super.Nakon toga nigdje nista.merdanovic je napisao/la:Ili iftare organizovati a djeca nemaju gdje da se igraju.Otelo je napisao/la:Pa lakse je iskesirat hrpu para na *ebeni vatromet nego pomoci klubu.
Zanima me sta ce biti kad im se islize prica o "super-modernom kruznom toku"

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Treba ljudima to da shvate,a i mi samo tipkamo umjesto da se nesto organizuje.**** tako je to.Otelo je napisao/la:Pa na sve nacine se pokusava skriti prava situacija.Ljudi vide vatromet il odu na iftar i sve im super.Nakon toga nigdje nista.merdanovic je napisao/la:Ili iftare organizovati a djeca nemaju gdje da se igraju.Otelo je napisao/la:Pa lakse je iskesirat hrpu para na *ebeni vatromet nego pomoci klubu.
Zanima me sta ce biti kad im se islize prica o "super-modernom kruznom toku"
Pa kad nece niko.Kod nas je uvijek vrijedila ona:Ako nece on,necu ni ja.I da se organizuje sta doslo bi 10 ljudi i 0 medija (koji su u nasem gradu smijesni).Al sad smo u offu.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa u Cazinu imaš jedan medij i on je u vlasništvu grada. Logično da neće doći 

2012/2013
Ja sam racunao 3:Cazin.net,TV Cazin(ako se ovo moze nazvati televizijom )i neka sprdacina od radija sa cestitkama.RealMoudrid je napisao/la:Pa u Cazinu imaš jedan medij i on je u vlasništvu grada. Logično da neće doći
No sve pise,govori kako vlast kaze

-
- Kontakt:
Ma kakvi mediji ko jos medije slusa.Ne može da prođe 7 dana a da cazin.net neobjavi nešto što je Dodik rekao i slično.
- RealMoudrid
- Kontakt:
FK Krajina - NK Brekovica
Danas u 18:00
Gradski stadion Cazin
Danas u 18:00
Gradski stadion Cazin
2012/2013
-
- Kontakt:
Za razliku od prve utakmice ova ekipa je danas na nešto i ličila.Nažalost jos ce trebati 6-7 dobrih igrača da budemo sigurni da cemo zavrsiti 1. na kraju ove sezone.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma ličila je na skupinu poljoprivrednika koji su blokirali cestu radi prosvjeda i neisplaćenih poticaja.
Ovi igrači jednostavno ne znaju igrati i to je to. U rangu ove lige.
Žao mi je što moram reći, ali ovo je najlošija Krajina koju je Cazin ikad vidio.
Žao mi je što moram reći, ali ovo je najlošija Krajina koju je Cazin ikad vidio.
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 15 avg 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013
@Moudrid, kad je naredna pripremna utakmica?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
-
- Kontakt:
****..znam..al je malo bolje u odnosu na proslu realno..mada je opet ravno katastrofi..RealMoudrid je napisao/la:Ma ličila je na skupinu poljoprivrednika koji su blokirali cestu radi prosvjeda i neisplaćenih poticaja.
Žao mi je što moram reći, ali ovo je najlošija Krajina koju je Cazin ikad vidio. Ovo nije Krajina, ovo je korida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.