FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Pitao sam jednog dobrog jarana, inače vatreni Juventusov navijač... šta misli o Bochettiju, kaže da je frajer najbolji odbrambeni poslije Chiellinija, kaže da su tu još i Simon Kjaer, Gamberini...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Takodjer je i za njega Bayern zainteresovan.....davud87 je napisao/la:Pitao sam jednog dobrog jarana, inače vatreni Juventusov navijač... šta misli o Bochettiju, kaže da je frajer najbolji odbrambeni poslije Chiellinija, kaže da su tu još i Simon Kjaer, Gamberini...
Ja bi nekako najvise volio Alvesa iz Porta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma joj, ko god od spomenutih osim Senderosa, im želim dobrodošlicu
to bi značio onda bedem u odbrani... ja samo ne znam šta će onda sa parom Van Buytenom i Demichelisom, jednog moraju prodati... ja bi prodao Demichelisa, jer Buyten pristaje biti i na klupi, LEGENDA!!! Jer vjerovatno, ako kupe i tog lijevog beka, Badstubera vraća u odbranu...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Miche je vec nekoliko sezona previse los, dosta gresaka pravi, a vec je rekao da ne zeli na klupu. S toga, prodaja se namece kao idealno rjesenje. Pogotovo ako znamo da Badstuber moze na toj poziciji odigrati dosta bolje od njega, a kako ce najvjerovatnije kupiti beka, ovaj scenario bi se mogao i dogoditi.davud87 je napisao/la:Ma joj, ko god od spomenutih osim Senderosa, im želim dobrodošlicuto bi značio onda bedem u odbrani... ja samo ne znam šta će onda sa parom Van Buytenom i Demichelisom, jednog moraju prodati... ja bi prodao Demichelisa, jer Buyten pristaje biti i na klupi, LEGENDA!!! Jer vjerovatno, ako kupe i tog lijevog beka, Badstubera vraća u odbranu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Senderosa ne bih volio vidjeti u Bayernu, mada bi bio prilicno jeftin (1,5 mio). Bolje pruziti sasnu Brenu. U zimskoj pauzi pored Tonija, ce vjerovatno jos neki napustiti ekipu. Za Baumjohanna su interes pokazali Bayer, Borussia (D) i Hoffenheim. Ocito da mu Gaal ne vjeruje, sem toga hoce da smanji kadar. Valjda ce se i Lell negdje udomaciti
Klose izrazio zelju da ostane, tako da od njegovog odlaska (HSV ?) nema nista.
Uli izjavio da ako Bayern ne uspije produziti ugovor sa Riberyjem, na ljeto ga prodaju!
Da smo ispali od Juventusa, to bi bilo gotova stvar, a ovako ipak nada postoji da on ostane.
Klose izrazio zelju da ostane, tako da od njegovog odlaska (HSV ?) nema nista.
Uli izjavio da ako Bayern ne uspije produziti ugovor sa Riberyjem, na ljeto ga prodaju!
Da smo ispali od Juventusa, to bi bilo gotova stvar, a ovako ipak nada postoji da on ostane.
Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Dižemo formu u posljednje vrijeme. Sada se vidi koliko nam je nedostajao Olić. Sa njim smo potpuno druga momčad. Čitam da se sad vraća i Ribery, tek sada ima da deremo guzove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Senderos, šta će nam, jao opet drugorazredni igrač. Na klupi Gunnersa.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čuj senderos
nikad nije bio igrač...TARABA
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
sjecam se samo jednu utakmicu da je odlicno odigrao, a ta utakmica je bila bas protiv bayerna na highbury-u(1-0), gle' ironije.... nakon toga je izgleda propao ko' kauc.Mirza_Hordas je napisao/la:čuj senderosnikad nije bio igrač...TARABA
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma kakvi ti polovni igraci!!
Treba nam Alves ,a Michu podati ,najbolje je tako!
koji alves ? ima ih ko rokićabavarian_bk je napisao/la:Ma kakvi ti polovni igraci!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma zna se koji onaj vas dambo(klemponja)Wolverine je napisao/la:koji alves ? ima ih ko rokićabavarian_bk je napisao/la:Ma kakvi ti polovni igraci!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma Brunooo !
Kakav Danii ,da imamo dva strasila u ekipi (cast Riberyu al je...)
Kakav Danii ,da imamo dva strasila u ekipi (cast Riberyu al je...)
Nije on vise klemponjarob do bagro je napisao/la:Ma zna se koji onaj vas dambo(klemponja)Wolverine je napisao/la:koji alves ? ima ih ko rokićabavarian_bk je napisao/la:Ma kakvi ti polovni igraci!!
Treba nam Alves ,a Michu podati ,najbolje je tako!![]()
Neznam odakle vam on naompade i da se veze u konktekstu Bayerna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakav on i Bayern 
da li ce Bilal naci zajedncki jezik s Ulijem
...trebali bi odrijesiti kesu jer je Bilal temelj Bayernovih buducih uspjeha ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Steve Urkel
- Kontakt:
svaka cast bayernu ali mislim da dani alves iz barce ne bi prešao u bayern i da tamo bude zamjena
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeste zapeli za Alvesa.Steve Urkel je napisao/la:svaka cast bayernu ali mislim da dani alves iz barce ne bi prešao u bayern i da tamo bude zamjena
Pa niko ovdje nije ni spomenuo da Bayern zeli Dani Alvesa, u pitanju je BRUNO ALVES.
Ribery prekinuo trening, izgleda da je laksa povreda u pitanju. Ne zna se hoce li biti u kadru protiv Herthe.
Gaal konacno imao kompletnu ekipu na trerningu (25 igraca). Dobio je neki udarac u nozni prst, plus nekakva infekcija...nista strasno, ali bas mu se ne da.
Gaal konacno imao kompletnu ekipu na trerningu (25 igraca). Dobio je neki udarac u nozni prst, plus nekakva infekcija...nista strasno, ali bas mu se ne da.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
E hbg sad.geronimo je napisao/la:Ribery prekinuo trening, izgleda da je laksa povreda u pitanju. Ne zna se hoce li biti u kadru protiv Herthe.![]()
Bas steta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.