Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
ovo je dok je još imao kose na glavi

Saurman je napisao/la:adisice je napisao/la:![]()
Rahimić je komotno mogao odraditi ulogu Golluma.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Jah da ga sad viditeviKK je napisao/la:ovo je dok je još imao kose na glavi![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je sto je konacno debitovao. Ali, sinoc me i nije kupio. Moze i mora puno bolje. Ne znam, ali ja ne vidjeh neki "hvale vrijedan potez" kojim bi si kupio mjesto u prvih 11. Za klupe ok, ali i dalje smatram da je Zuka koji je sinoc imao katastrofalnu utakmicu, bolje rjesenje od njega. Ermin je mlad i sigurno ce napredovati, a sinoc je svakako pokazao da je kvalitetniji od Sunjica (ako je iko sumnjao u to). Dakle, barem si je "kupio" poziv za kvalifikacione meceve kontra Slovaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
On treba igrati sa Spahom u paru a Zuka na bekaMonolog je napisao/la:Drago mi je sto je konacno debitovao. Ali, sinoc me i nije kupio. Moze i mora puno bolje. Ne znam, ali ja ne vidjeh neki "hvale vrijedan potez" kojim bi si kupio mjesto u prvih 11. Za klupe ok, ali i dalje smatram da je Zuka koji je sinoc imao katastrofalnu utakmicu, bolje rjesenje od njega. Ermin je mlad i sigurno ce napredovati, a sinoc je svakako pokazao da je kvalitetniji od Sunjica (ako je iko sumnjao u to). Dakle, barem si je "kupio" poziv za kvalifikacione meceve kontra Slovaka.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Drago mi je sto je konacno debitovao. Ali, sinoc me i nije kupio. Moze i mora puno bolje. Ne znam, ali ja ne vidjeh neki "hvale vrijedan potez" kojim bi si kupio mjesto u prvih 11. Za klupe ok, ali i dalje smatram da je Zuka koji je sinoc imao katastrofalnu utakmicu, bolje rjesenje od njega. Ermin je mlad i sigurno ce napredovati, a sinoc je svakako pokazao da je kvalitetniji od Sunjica (ako je iko sumnjao u to). Dakle, barem si je "kupio" poziv za kvalifikacione meceve kontra Slovaka.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
De mi reci sta je dobro. Kad to uradis, onda mi reci sta je vise nego dobro. Sinoc te mogao kupiti jedino frizurom i onom simpaticnom pricom na konferenciji za stampu. Da se razumijemo, ja ne govorim da je los (naprotiv), jer sam ga pratio i u Braunschweigu, ali nije vala sinoc ni bio neki faktor kako pojedinci tvrde. Poziv ok, prva postava - ne.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa za prvu tekmu ovo je i vise nego dobro, plus nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako cemo tako, bolji je bio i od Zukanovica, Sunjica i Zahirovica zajedno 
Monolog ti to mozda i razumio da si ikada istrcao na teren

P.S. Barem od tebe ne ocekujem da budes u rangu forumasa: ""joj Boze, izgubili smo od Amerike, a vodili 2:0, oj sad idemo na 20tu poziciju, kako ono da u prijateljskoj utakmici da se probaju novi igraci, onaj trener nam je los pravo, moj Husref/Amar bi otis'o u Brazil sa onakvim igracima"
Monolog ti to mozda i razumio da si ikada istrcao na teren
P.S. Barem od tebe ne ocekujem da budes u rangu forumasa: ""joj Boze, izgubili smo od Amerike, a vodili 2:0, oj sad idemo na 20tu poziciju, kako ono da u prijateljskoj utakmici da se probaju novi igraci, onaj trener nam je los pravo, moj Husref/Amar bi otis'o u Brazil sa onakvim igracima"
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 15 avg 2013, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tu si ga vala dobrano profulao. Nekoc sam bio veliki talenat; al' alkohol i zene me zajebase. Sad samo rekreativno mamim uzdahe na malonogometnim terenima.
Sto se tice tog nabrojanog trojca - nisam ni rekao da su bili dobri. Bicakcic je bio bolji od njih, te od Lulica i (mozda) Salihovica. Ali, to i nije neka referenca, jer su oni sinoc odigrali katastrofalno - bili su nevidljivi k'o Casper.
Sto se tice tog nabrojanog trojca - nisam ni rekao da su bili dobri. Bicakcic je bio bolji od njih, te od Lulica i (mozda) Salihovica. Ali, to i nije neka referenca, jer su oni sinoc odigrali katastrofalno - bili su nevidljivi k'o Casper.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto tim onda i razlog vise da razumijes situaciju Biče. Pa i ako Rusilac dodje
(stvarno momak nas handri ko Ismo) cak ni od njega necu ocekivati prvu tekmu da odradi perfektno.
A sto se tice Salihovica
Svaka mu cast na svemu do sada ali posljednjih par tekmi
Boze me ti sacuvaj. Nikako loptu da uvrne u 16... i Lulic je bio isti sinoc. Pod hitno nam treba Rusilac, nije neki tehnicar, ali barem moze drzati dobro poziciju lijevog beka, def. orijentisano. Tim bi se i Lulic i Salihovic rasteretili, s tim sto bi ovaj drugi mogao dobiti novu rolu u timu, poziciju zadnjeg veznog, sto je njegova, koliko toliko, prirodnija pozicija
A sto se tice Salihovica
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 15 avg 2013, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bicakcic nije los igrac, ali se mozda previse od njega ocekivalo. Najbolji stoper uz Spahica je definitivno Ognjen Vranjes. Svakako je bolje imati na klupi Bicakcica nego Sunjica, tako da ce biti od njega neke koristi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti haman ocigledno nisi citao moj post glede ove tekme. Uvijek sam da se probaju igraci (naravno u prijateljskim mecevima) i da se jasno zaokruze i prekrize odredjeni likovi. Zaokruze oni na koje racunamo, prekrize oni koji ne mogu odgovoriti zadatku. Papeta ne krivim (ono, uvijek moze bolje), sinoc je pokusao svima ugoditi, jer covjeka vazda razapinju sto ne ubacuje igrace u prijateljskim.
Jednostavno, bazirao sam se na Bicakcica i iskreno me zanima sta je on to vise nego dobro uradio. I dalje cekam odgovor. Mogu ti poslati link utakmice pa da na miru pogledas i izdvojis "vise nego dobro odradjene" situacije.
Sto se tice Kolasinca, njegovim dolaskom smo jaci na dvije pozicije - lijevom beku i sestici. On lijevo, Salihovic na sesticu i eto respektabilne ekipe. Taman se pojedinci nece pljuvati, jer nece igrati tako cesto.
Jednostavno, bazirao sam se na Bicakcica i iskreno me zanima sta je on to vise nego dobro uradio. I dalje cekam odgovor. Mogu ti poslati link utakmice pa da na miru pogledas i izdvojis "vise nego dobro odradjene" situacije.
Sto se tice Kolasinca, njegovim dolaskom smo jaci na dvije pozicije - lijevom beku i sestici. On lijevo, Salihovic na sesticu i eto respektabilne ekipe. Taman se pojedinci nece pljuvati, jer nece igrati tako cesto.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa rek'o sam
nista posebno, ali za prvi put, vise nego dobro. On pogotovo nije igrac za prema naprijed, ali eto i u tom segmentu je pokazao da nije toliko ocajan. Dobro ce biti pojacanje. A imamo veliku nesrecu da nam se Pandza povrijedio, pa zatim Ogi. Ipak stoperskim parovima treba vremena da se upoznaju
Pandza se sasvim lijepo uklopio sa Spahicem, iako nije fizicki dobar ko Ogi, ali zato je dobar u zraku, postavljanju i pokrivanju prostora. Ma bice to dobro ako Bog da 
nista posebno, ali za prvi put, vise nego dobro. On pogotovo nije igrac za prema naprijed, ali eto i u tom segmentu je pokazao da nije toliko ocajan. Dobro ce biti pojacanje. A imamo veliku nesrecu da nam se Pandza povrijedio, pa zatim Ogi. Ipak stoperskim parovima treba vremena da se upoznaju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zukanovic je bio dosta losiji sinoc od Bicakcica. Bicakcicu prva utakmica pa ne zamjerim jer je tek stigao, ali Sunjic i Zukanovic su nocna mora, kao i Avdija te Zahirovic. Tesko od njih napraviti fudbalera...
Uglavnom vidi se ko odskace u repki, a ko ne. Mujdza, Spahic i Lulic obavezno nazad, uz jos nekog ljevaka po strani tipa Salihovic i Hajrovic. A tog drugog stopera sam imao u vidu kao Vranjesa ali momka zeznu povreda, ali uglavnom sa njim najbolje izgleda. Fino je izgledalo i sa Pandzom ali i njegovo je izgleda gotovo jos ode u trecu skotsku ligu. Tako da bih bio najzadovoljniji ako bi Kolasinac nekako mogao igrati u buducnosti tog centralnog u odbrani ali on je vise nesto kao bek mada mislim da moze igrat centralnog..
A protiv Slovaka Bicakcica staviti jer Kolasinac jos nije odigrao nista...Jer nije Bicakcic odusevio, rekao bih Zukanovic ali je momak sinoc bio katastrofa. 1.Bicakcic 2.Zukanovic, a nekad u buducnosti sa Spahom pripojit Kolasinca, a vjerovatno i Bicakcica u odbranu
Uglavnom vidi se ko odskace u repki, a ko ne. Mujdza, Spahic i Lulic obavezno nazad, uz jos nekog ljevaka po strani tipa Salihovic i Hajrovic. A tog drugog stopera sam imao u vidu kao Vranjesa ali momka zeznu povreda, ali uglavnom sa njim najbolje izgleda. Fino je izgledalo i sa Pandzom ali i njegovo je izgleda gotovo jos ode u trecu skotsku ligu. Tako da bih bio najzadovoljniji ako bi Kolasinac nekako mogao igrati u buducnosti tog centralnog u odbrani ali on je vise nesto kao bek mada mislim da moze igrat centralnog..
A protiv Slovaka Bicakcica staviti jer Kolasinac jos nije odigrao nista...Jer nije Bicakcic odusevio, rekao bih Zukanovic ali je momak sinoc bio katastrofa. 1.Bicakcic 2.Zukanovic, a nekad u buducnosti sa Spahom pripojit Kolasinca, a vjerovatno i Bicakcica u odbranu
Ti o fudbalu nemaš blage, čim možeš porediti nekog lika koji igra u žnj ligi(i kome je to krajni domet) i igrača koji je proglašen za najboljeg igrača cvajteadriano_leite je napisao/la:Bicakcic nije los igrac, ali se mozda previse od njega ocekivalo. Najbolji stoper uz Spahica je definitivno Ognjen Vranjes. Svakako je bolje imati na klupi Bicakcica nego Sunjica, tako da ce biti od njega neke koristi.
Haj sad se nastavi praviti pametan
- adriano_leite
- Kontakt:
Bas mi je drago da si mi uputio takav komentar, hvala ti fudbalski magu.stokton je napisao/la:Ti o fudbalu nemaš blage, čim možeš porediti nekog lika koji igra u žnj ligi(i kome je to krajni domet) i igrača koji je proglašen za najboljeg igrača cvajteadriano_leite je napisao/la:Bicakcic nije los igrac, ali se mozda previse od njega ocekivalo. Najbolji stoper uz Spahica je definitivno Ognjen Vranjes. Svakako je bolje imati na klupi Bicakcica nego Sunjica, tako da ce biti od njega neke koristi..
Bicakcic moze biti Beckenbauer, ali ako se on ne slaze dobro sa Spahom, ako ne djeluju kompatibilno na terenu, mi smo **** u odbrani. Ognjen Vranjes se najbolje snalazi sa Spahicem i sigurno je najbolja opcija za stopera.
Uz sve to, ti si ocigledno vidovita Dzemila, pa znas sta je kranji domet Vranjesu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne moram biti nogometni mag da zapazim količinu gluposti koje ti napišešadriano_leite je napisao/la:Bas mi je drago da si mi uputio takav komentar, hvala ti fudbalski magu.stokton je napisao/la:Ti o fudbalu nemaš blage, čim možeš porediti nekog lika koji igra u žnj ligi(i kome je to krajni domet) i igrača koji je proglašen za najboljeg igrača cvajteadriano_leite je napisao/la:Bicakcic nije los igrac, ali se mozda previse od njega ocekivalo. Najbolji stoper uz Spahica je definitivno Ognjen Vranjes. Svakako je bolje imati na klupi Bicakcica nego Sunjica, tako da ce biti od njega neke koristi..
Bicakcic moze biti Beckenbauer, ali ako se on ne slaze dobro sa Spahom, ako ne djeluju kompatibilno na terenu, mi smo **** u odbrani. Ognjen Vranjes se najbolje snalazi sa Spahicem i sigurno je najbolja opcija za stopera.
Uz sve to, ti si ocigledno vidovita Dzemila, pa znas sta je kranji domet Vranjesu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Drago mi je da su stvari koje napisem tebi glupost, jer to ipak pokazuje da nismo na istom levelu, a to me posebno raduje.stokton je napisao/la: Ne moram biti nogometni mag da zapazim količinu gluposti koje ti napišeš
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
na istom levelu sa tobom može biti samo Ognjen i njegova familijaadriano_leite je napisao/la:Drago mi je da su stvari koje napisem tebi glupost, jer to ipak pokazuje da nismo na istom levelu, a to me posebno raduje.stokton je napisao/la: Ne moram biti nogometni mag da zapazim količinu gluposti koje ti napišeš