i ja mislim da bi trebao , jer je ipak to zaslužio .. mislim ono , kada Rahimić sa 37 godina koji je produžio ugovor sa klubom samo kako bi mogao nastupiti na SP , može dobiti poziv na isto prvenstvo , onda ne vidim razlog zašto Zlatan , koji još aktivno igra i ima sve predispozicije za igranje (za razliku od Rahimića) ne bi trebao dobiti poziv . I uzmite u obzir da nijedna ozbiljna reprezentacija ne ide na prvenstvo sa 2 napadačaMicron je napisao/la:iako ga sad ne poziva opet mislim da bi trebao biti na spisku za brazil, ako prodjemo naravno
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Reprezentativci (fudbal)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u koliko je danas trening u Hrasnici?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Njegov poziv na SP bi bila čista besmislenost.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zna li iko?QUARESMA 18<<< je napisao/la:u koliko je danas trening u Hrasnici?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4
-
rudarprijedor
- Kontakt:
od 21. igraca 3 mozda tecno pricaju nas jezik... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Logicno, i ti bi bio medju onim sa slabijim baratanjem Bosanskog jezika da si odrastao u nekoj drugoj drzavi, no zahvaljujuci igracevim roditeljima, oni danas ipak pricaju nas jezik, sto je za veliku pohvalu.rudarprijedor je napisao/la:od 21. igraca 3 mozda tecno pricaju nas jezik...
A ovaj kolumnista, ovaj Americki novinar (sa teme BiH - USA) , pa trebali su ga uputiti za Zenicu, malo do Bilinog polja, da vidi gdje mi igramo svoje reprezentativne utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da znas koliko je forum bolje mjesto bez tvoje nazočnostiTitova-Juga je napisao/la:Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Rockefeller
- Kontakt:
1.Lulić
2.Hajrović
3.Stevanović
4.Višča
E ovo se zove širina.
(Mada ruku na srce nije ni ovo ništa spektakularno)
1.Spahić
2.Bičakčić
3.Zukanović
4.
Hajde da i ovo nazovemo širinom.
2.Hajrović
3.Stevanović
4.Višča
E ovo se zove širina.
(Mada ruku na srce nije ni ovo ništa spektakularno)
1.Spahić
2.Bičakčić
3.Zukanović
4.
Hajde da i ovo nazovemo širinom.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la: da znas koliko je forum bolje mjesto bez tvoje nazočnosti
E'o sav sam se naš'o uvrijeđen...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Birajte:Titova-Juga je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: da znas koliko je forum bolje mjesto bez tvoje nazočnosti
E'o sav sam se naš'o uvrijeđen...
1. Da odmah prestanete s prepirkama na ovoj temi
2. Da vas odmah banujem na sedam dana
3. Da vas pustim još i da vam trajne dam za nekih sat vremena
Izbor je vaš
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Biram, da uradiš pravi moderatorski posao i upozoriš ili banuješ trovače teme/a ničim izazvane, tzv. provokatore.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Svoj ti posao, ja upravo svoj radim...Titova-Juga je napisao/la:Biram, da uradiš pravi moderatorski posao i upozoriš ili banuješ trovače teme/a ničim izazvane, tzv. provokatore.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja i agresivni smo dobili zbog njega mjesec dana, pritom da smo se drzali teme i da momku nista opsovali ili sl. (on nama jeste psovak) Na temi koja je predvidjena za spam. Znaci o JMGB-u pricali i zato sam dobio mjesec dana, na spam temi
To mi je i jedini ban 
A kao drugo, ja sam se nadovezao na njegov post za ovo sto je rekao o Rahimicu. Ironicno sam mu rekao da prica gluposti ! Fakticki vrijedja Generala. Ako mislis da je za bana, nemoj mene nista pitati, sam uradi sto mislis da treba. A izvoli pogledati moje postove i gdje najvise pisem. Barem 80% postova su konkstruktivni komentari. Dok pojedini cirkuzanti prave chat od svake teme.
A kao drugo, ja sam se nadovezao na njegov post za ovo sto je rekao o Rahimicu. Ironicno sam mu rekao da prica gluposti ! Fakticki vrijedja Generala. Ako mislis da je za bana, nemoj mene nista pitati, sam uradi sto mislis da treba. A izvoli pogledati moje postove i gdje najvise pisem. Barem 80% postova su konkstruktivni komentari. Dok pojedini cirkuzanti prave chat od svake teme.
- bijeligolub
- Kontakt:
Sretno Ljiljani-Zmajevi večeras, da pokazemo Jenkijima kako se igra soccer 
Volim te Željo!
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bas pametno.. bez Ibisevica i Salihovica.stampy je napisao/la:
shandrlike-tandrlike
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uporedi sada prvo i drugo poluvrijeme protiv AmeraTitova-Juga je napisao/la:Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Svaka čast na komentaru...Bosniacum Lilium je napisao/la:uporedi sada prvo i drugo poluvrijeme protiv AmeraTitova-Juga je napisao/la:Rahimićeve najbolje nogometne godine su daleko iza njega.
Bratstvo do groba....
- Cautinho
- Kontakt:
Beg;Mujdza,Bicakcic,Spahic,Kolasinac;Salihovic,Pjanic,Lulic,Hajrovic/Miske;E&V
Keep walking.