A gdje to molim te odosmo sa BP i koju to bitnu dobismo? Na isto mjesto kao i sa Koseva. Atmosfera sinoc ista kao na vecini tekmi na BP...LenBias je napisao/la:sto dalje od koseva to bolje, sve bitno i nebitno smo izgubili tamosanji je napisao/la:Nije kosevo krivo,,sta Vam je vise. Pokazalo se u prvom poluvremenu da se itekako moze igrati na kosevu.LenBias je napisao/la:vise ni jednu jedinu utakmicu reprezentacije na kosevu
BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Naravno da će ih zvati. Ali poenta je u tome da smo sinoć išli na štetu rezultata da bi se njima dala šansa da pokažu da li vrijede. Pokazali su kao i mnogo puta ranije, da ne vrijede. Tako da, ako ih pozove, sve će biti besmisleno i sinošnji poraz će biti još veći jer smo izgbuili a ništa naučili nismo. I ne mogu da shvatim da u U21 repki nema niko kvaliteta kao pomenuta trojka.Evolution87 je napisao/la:i da ih pozove oni garant nece igrati, posebno prva dvaKumar je napisao/la:Šta će biti kada Sušić u septembru ponovo pozove Šunjića, Vršajevića, Zahirovića..?
Da,zaboravio sam jos par miliona ispred tv ekrana..Jbg,nije to smio bas tako da uradi..Ako je morao da mjenja Seju i Vedu zbog eto tih nekih povreda onda je mogao da ubaci recimo Medunjanina a da se Lulic vrati na beka i Viscu ili Stevanovica koji bi igrali poluspiceve..A i to sto nemamo vec dugo 3 napadaca u ekipi je Safetov propust nije moj sigurno..Spahu nije trebalo dirati do 60 min,Rahimica takodjer..Pa jbt ako Rahimic ne moze odigrati bar sat onda ne znam fakat..Kad skontam na sta nam je licila zadnja linija u 2 pol. dobro smo i prosli..Miske10 je napisao/la:Sto se poigrao sa svima i na stadionu i sirom BiH.Ok bi bilo da je od pocetka stavio neke igrace koje zeli probati i igramo sa kombinovannim sastavom pa izgubili,nema veze.Ali ne mozes gubit dobijenu utakmicu i to za pola sata i sramotit se i sto Miske kaze,sramota je primiti 4 gola na svom stadionu.A on se smije kad je davao izjavu.Da pitam ove koji kazu da rezultat nije bitan,kako to da je Klinsmanu i amerikancima bitan a nama nije i svima je bitan,samo nama nije?Rios je napisao/la:Poenta je da mi ni u 1 pol. nismo bili nesto bajni,posebno u odbrani,ali samo zabili dva gola pa je to ostalo u sjeni..Bicakcic je odigrao vrlo dobro u fazi napada na beku ali se zaboravljao u odbrani cesto i tu je ostajala pukotina..Ali momak ima buducnost u nasoj repki def..Pjanica volim ko brata ali sinoc je bio tanak,vjerovatno zato sto mu sezona nije jos pocela..Lulic isto onako rezervisano poprilicno..Miske dvije ass,majstorski nema sta..Dzeko i Vedo ubice,Begovic nije ni imao posla u prvom pol..
Drugo pol ne zasluzuje nikakav komentar osim da smo vidjeli ko ne moze igrati i kome nije mjesto vise u repki..
Safeta krivim samo sto se poigrao sa 30 hiljada ljudi i dopustio da zijanimo dobijenu tekmu,pa makar bila i prijateljska,al elem..
Idemo po nove pobjede aBd..
Al eto,idemo dalje aBd..Do Brazila..

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 avg 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
MEni je najvise bilo krivo sto su nas Amerikanci tako lahko izbacivali dugim loptama komplet odbrana nam ispadne,da su nam stoperi tako spori bili da ih je onaj ALtidor pretrcavo u sekundi,onaj treci gol njegov ili drugi smao je primi u 16m okrenu se i opuca u sekundi zavrsi poso,ona aisstencija uleti okomito provuko se kroz odbranu mislim to nam se ne msije desavati..
Begovic
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac
Salihovic-Medunjanin
Hajrovic-Pjanic-Lulic
Dzeko
Ubrzo ce moci igrati ova formacija. A kad na klupi budu Misimovic i Ibisevic, ni ona nece slabo izgledati.
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac
Salihovic-Medunjanin
Hajrovic-Pjanic-Lulic
Dzeko
Ubrzo ce moci igrati ova formacija. A kad na klupi budu Misimovic i Ibisevic, ni ona nece slabo izgledati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ko se sjeca utakmice sa Iranom na Kosevu sa Cirom,preslikana situacija,vodimo 2:0 i gubimo 3:2.Razumijem mijenjat,ali mjenjas stopera stoperom,beka bekom,veznjaka veznjakom,planski da ne pretumbas totalno formaciju i u toku igre mjenjas igracima pozicije,neozbiljno je to.I jos nesto,stoperi se mjenjaju samo kad su povrijedjeni i kad neki dobije crveni karton,to se ne dira,mora to jednom nauciti.
Jesi li ti neinformisan? Prije nego udjes na forum procitas par tekstova na portalu pa onda pricas. Spahic je bio povrijedjen ,zato je zamjenjen.Miske10 je napisao/la:Ko se sjeca utakmice sa Iranom na Kosevu sa Cirom,preslikana situacija,vodimo 2:0 i gubimo 3:2.Razumijem mijenjat,ali mjenjas stopera stoperom,beka bekom,veznjaka veznjakom,planski da ne pretumbas totalno formaciju i u toku igre mjenjas igracima pozicije,neozbiljno je to.I jos nesto,stoperi se mjenjaju samo kad su povrijedjeni i kad neki dobije crveni karton,to se ne dira,mora to jednom nauciti.
Decko,prepotentan si,znam za tu izjavu da mu je doktor rekao za Spahu ali mu nije rekao Spaha da ga zamijeni,kad vec hoces.Govorim da je u dva poluvremena igrao potpuno razlicit par stopera od kojij je jedan debitant a to ti je,prijatelju moj,teska zaebancija.Denizmare je napisao/la:Jesi li ti neinformisan? Prije nego udjes na forum procitas par tekstova na portalu pa onda pricas. Spahic je bio povrijedjen ,zato je zamjenjen.Miske10 je napisao/la:Ko se sjeca utakmice sa Iranom na Kosevu sa Cirom,preslikana situacija,vodimo 2:0 i gubimo 3:2.Razumijem mijenjat,ali mjenjas stopera stoperom,beka bekom,veznjaka veznjakom,planski da ne pretumbas totalno formaciju i u toku igre mjenjas igracima pozicije,neozbiljno je to.I jos nesto,stoperi se mjenjaju samo kad su povrijedjeni i kad neki dobije crveni karton,to se ne dira,mora to jednom nauciti.
- Consigliere
- Kontakt:
I poraz je sastavni dio sporta, pa ne moze se ocekivati da stalno pobjedjujemo... Jedini koji su pali na testu sinoc su nasi 'navijaci' i oni sa stadiona i oni pred ekranima. Patriote dok se vodi i dobija. U 85. minuti ode 10 000 ljudi sa stadiona. Mnogi nisu ni vidjeli Dzekin gol...Sramota.. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I šta je sada trebao, rizikovati povredu u utakmici prijateljskog karaktera, i zijanit' ga za utakmicu kvalifikacijskog karaktera ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NoName
- Kontakt:
Bilo sam na Istoku, Spaha je, dok prolazio pored tribine, vidno hramljao. Šta je trebao, u prijateljskoj utakmici da mu sje*e nogu i da se onda poselamimo sa Brazilom. Baš ste stručnjaci.
Prijateljska ko prijateljska, nikakav problem nije izgubiti. A ovi što nešto laprdaju su sigurno od onih koji su počeli navijati za USA kada je rezultat bio 2:3 i koji su napustili stadion pri 2:4. Dakle, navijači samo onda kada dobijamo.
Sve će se pokazati protiv Slovačke. A mi ćemo ih samljeti.
Prijateljska ko prijateljska, nikakav problem nije izgubiti. A ovi što nešto laprdaju su sigurno od onih koji su počeli navijati za USA kada je rezultat bio 2:3 i koji su napustili stadion pri 2:4. Dakle, navijači samo onda kada dobijamo.
Sve će se pokazati protiv Slovačke. A mi ćemo ih samljeti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Navijaci sinoc za 0.
0.
Gledam ESPN u HDu, kad od jednom exodus sa Koseva. Fuj.
0.
Gledam ESPN u HDu, kad od jednom exodus sa Koseva. Fuj.
Forza Pape mocni. Odvedi nas u Brazil da se drogiramo kokainom. Zajebi forumase, svi bi ti ga popusili kad bi ti bio merhametli..
Ozbiljno, koliko isfrustriranih, napacenih, neizivljenih balvana se fura da gleda reprezentaciju, nisam jos sebi dosao kako se psuje Misimovicu, Zahirovicu, Vrsajevicu, Sunjicu, pa i Susicu u neka doba. Ne trebamo bola ici ni na kakvo prvenstvo kad smo vnago, ne trebamo i tacka.
Ozbiljno, koliko isfrustriranih, napacenih, neizivljenih balvana se fura da gleda reprezentaciju, nisam jos sebi dosao kako se psuje Misimovicu, Zahirovicu, Vrsajevicu, Sunjicu, pa i Susicu u neka doba. Ne trebamo bola ici ni na kakvo prvenstvo kad smo vnago, ne trebamo i tacka.
Support Velez, It's logical! ★
Prijatelju,ne sporim Spahicevu izmjenu ako je bio i najmanje povrijedjen,naveo sam da se stoperi ne mjenjaju sve dok nije neophodno.Neozbiljno je mjenjati oba stopera,to ne rade ni klubovi u predsezonskim prijateljskim utakmicama.zizu1991 je napisao/la:I šta je sada trebao, rizikovati povredu u utakmici prijateljskog karaktera, i zijanit' ga za utakmicu kvalifikacijskog karaktera ?
Kao prvo ,,decko,,nauci sta znaci prepotentan.Prepotentno je to sto ti ,,pametujes,, i kao ucis jednog selektora sta se radi u toku tekmea,e to ti je klasican primjer prepotentnosti. Ti kao znas za tu povredu,a govoris da se mijenja samo kad je povrijedjen ili dobije crveni,e to sto si napisao nije prepotentno-to je glupost ili samo bezobrazluk...Miske10 je napisao/la:Decko,prepotentan si,znam za tu izjavu da mu je doktor rekao za Spahu ali mu nije rekao Spaha da ga zamijeni,kad vec hoces.Govorim da je u dva poluvremena igrao potpuno razlicit par stopera od kojij je jedan debitant a to ti je,prijatelju moj,teska zaebancija.Denizmare je napisao/la:Jesi li ti neinformisan? Prije nego udjes na forum procitas par tekstova na portalu pa onda pricas. Spahic je bio povrijedjen ,zato je zamjenjen.Miske10 je napisao/la:Ko se sjeca utakmice sa Iranom na Kosevu sa Cirom,preslikana situacija,vodimo 2:0 i gubimo 3:2.Razumijem mijenjat,ali mjenjas stopera stoperom,beka bekom,veznjaka veznjakom,planski da ne pretumbas totalno formaciju i u toku igre mjenjas igracima pozicije,neozbiljno je to.I jos nesto,stoperi se mjenjaju samo kad su povrijedjeni i kad neki dobije crveni karton,to se ne dira,mora to jednom nauciti.
Krivo mi je zbog poraza, zbog niza koji smo imali. S druge strane drago mi je jer su maske konačno pale i lijepo se vidjelo ko je zalutao u reprezentaciju. Ovaj poraz može biti pozitivan ako se iz njega izvuku pouke, prvenstveno Safet, a to je da konačno otkači neke likove koji ulijeću u reprezentaciju ko zna kojim putevima tipa Zahirović, Vršajević, Šunjić, Avdukić...prije njih Sesar, Svraka. Ako i iduće okupljanje vidim ove likove, onda stvarno jbg!!!
bio na jugu pun K dijasporaca ,najace kad bi truhlo iza mene rece de sjedi ne vidim od tebe nista.Samo oni momci su se trudili na jugu navijali su sve vrijeme ali dzaba kad BHF furaju jedno a ostali drugo.BARNYCLE je napisao/la:
Nit je BP nezamjenljiv stadion, nit je Zenica centar svijeta! Nije bitno gdje se igra bitno je ko i kako igra! Niko NE spori da je reprezentacija najvece uspjehe ostvarila na BP, ali sto se mene tice nek igraju i u Brckom samo neka pobjede i konacno odemo u Brazil! Da smo pametni ko sto nismo, napravili bi stadion koji ima oko 50 000 mjesta, pa bi svi mogli kupiti kartuu, a ne gledati onaj cirkus koji gledamo kad treba kupiti kartu za neku utakmicu reprezentacije! A ta prica da je Zenica mjesto gdje nam niko nista ne moze pala je u vodu davno, davno! Ljudi koji vole ovu drzavu i reprezentaciju doci ce da se igra i u CEKRCICIMA! I sigurno navijaju isto bilo gdje da se nalaze! Sjedi i moli Boga da odemo u Brazil!
I dogovorite se visee...je li juce na stadionu bila dijaspora ili glupa SARAJEVSKA publika koja ne zna navijati! Gledali smo mi nase blamaze u sred Zenice, ali tad nije bila kriva publika ili ukleti stadion! Cuj stadion uklet! Svasta mi mozemo umisliti i zamisliti! DAJ NAM BOZE PAMETI I DA KONACNO ODEMO U BRAZIL!
Svasta danas ljudi sebi daju za pravo......svasta!
Da nema Sarajevske zavisti i potkopavanja dokazanog stadiona - NSBiH bi vec odavno pomogao i imao prelijepi stadionu u Zenici. Al tesko ti je to kad imas nekoga ko ti cilim konstantno izvlaci ispod nogu. Mi u Ze znamo o cemu govorimo.... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cuj stadion od 50 hiljada. Kome? Radi 4-5 (maksimalno) domacih utakmica po godini? Pustite bajke, BP je odlican stadion za nasu repku. Jos ga malo prosirit i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Papetova jeste greška što je sve izmjene na kamaru izvršio, a igrači su bili upoznati sa tim da će većina dobiti šansu, utakmica je bila prijateljskog karaktera, i izmjene su vršene da bi se vidjelo koliko ko od njih može.
Prije mu se predbacivalo što ne mijenja, sada mu se predbaciva što mijenja.
Ko yebe poraz, prijateljska je utakmica, samo se nadam da će se izvući iz ovog pouka, i igrači kojima nije mjesto u repki, da će biti odstranjeni.
Prije mu se predbacivalo što ne mijenja, sada mu se predbaciva što mijenja.
Ko yebe poraz, prijateljska je utakmica, samo se nadam da će se izvući iz ovog pouka, i igrači kojima nije mjesto u repki, da će biti odstranjeni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.