Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
Njemu je sinoc bio problem sto je morao cuvati Sunjica i Vrsajevica 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ti nisi normalan?? Zukanovic los??? Jeste odigrao najlosiju do sada, ali da je los...presaberi se..tuzlak1987 je napisao/la:Zukanovic je bio dosta losiji sinoc od Bicakcica. Bicakcicu prva utakmica pa ne zamjerim jer je tek stigao, ali Sunjic i Zukanovic su nocna mora, kao i Avdija te Zahirovic. Tesko od njih napraviti fudbalera...
Uglavnom vidi se ko odskace u repki, a ko ne. Mujdza, Spahic i Lulic obavezno nazad, uz jos nekog ljevaka po strani tipa Salihovic i Hajrovic. A tog drugog stopera sam imao u vidu kao Vranjesa ali momka zeznu povreda, ali uglavnom sa njim najbolje izgleda. Fino je izgledalo i sa Pandzom ali i njegovo je izgleda gotovo jos ode u trecu skotsku ligu. Tako da bih bio najzadovoljniji ako bi Kolasinac nekako mogao igrati u buducnosti tog centralnog u odbrani ali on je vise nesto kao bek mada mislim da moze igrat centralnog..
A protiv Slovaka Bicakcica staviti jer Kolasinac jos nije odigrao nista...Jer nije Bicakcic odusevio, rekao bih Zukanovic ali je momak sinoc bio katastrofa. 1.Bicakcic 2.Zukanovic, a nekad u buducnosti sa Spahom pripojit Kolasinca, a vjerovatno i Bicakcica u odbranu
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Imao je i vranjes svojih bisera, samaras ga je ko slinu otresao. A i njemu je bilo lako biti heroj kraj spahe. Nije vranjes jos nista specijalno pokazao da mozemo tvrditi da je siguran kao drugi stoper. Mislim da ce ermin zaduziti tu poziciju kad se mensur vratiadriano_leite je napisao/la:Bicakcic nije los igrac, ali se mozda previse od njega ocekivalo. Najbolji stoper uz Spahica je definitivno Ognjen Vranjes. Svakako je bolje imati na klupi Bicakcica nego Sunjica, tako da ce biti od njega neke koristi.
Ps. Spaha i ermin jos nisu ni zaigrali skupa na stoperskoj poziciji, imaj to na umu, a momak je odradio tek jedan trenung s timom. Za mene je on sinoc ispunio ocekivanja, ima potencijal, sad ga jos samo treba upariti sa spahom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Izasao je Spaha i protiv Slovenije pa je Vranjes drzao cijelu odbranu odlicno. Ognjen ima samo jednu gresku i to protiv Samarasa, ostalo je uradio gotov u Spaha levelu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bikakcic definitivo nema brzine za najace protivnike. Osim ako kraj sebe nema brzonogog igraca tipa Spahic pa i Vranjes. Ameirkanci su prolazili kraj njega kao rakete , doduse treba istaci da su (podcijenjeni) amerikanci ekstremno brzi igraci tako da je na taj nacin ovo neko najlosije izdanje Bice sto moze da se vidi. Mslim na igru 1 na 1. @monolog mislim gore trazi nesto sto je Bico uradio pravo na tekmi. Evo ja sam primijetio da momak ima super osjecaj za prostori postavku a da ne govorim o kvalitetnim centarsutevim u prvom poluvremenu. Ne znam kada sam vidio jednog naseg igraca da uputi onako 4,5 nabacaja dobrih u roku od 20-ak minuta. Ipak mu je mislim mjesto na klupi cim se vrati Vranjes (ako se ovaj vrati).
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 15 avg 2013, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bičakčić sinoć ko izgubljen al' s obzirom je tek došao može mu se nekako progledati kroz prste.Ipak on nije taj kvalitet za prvih 11, na mjesto stopera očekujem Kolašinca. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma i jest Bicakcic za klupe, dobar je zatvara dvije pozicije solidno. Ocekivao sam da je fizicki malo jaci, ali eto dobili smo jos malo na sirini.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Joj strucnjaka 
Bicakcica , onog pravog, za startne postave mozemo ja mislim tek ocekivati poslije nove godine, kad odigra jedno 15 utakmica u bundesligi, to ce mu dati dodatno iskustvo kako bi postao nezamjenjiv u prvoj postavi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Merel Bicakcic igrati zadnjeg veznog? Nisam ga puno gledo, ali vidim da ima odlican sut. Mujdza desno, Spaha i Vranjes u sredini i Kolasinac lijevo. Rahimicu hvala za sve, ali mozda je vrijeme doslo da objesi kopacke, sto se repke tice.
Stoperski par za budućnost Zukanović-Kolašinac.
Solomon Bičakčić može uletiti s klupe po potrebi.
Solomon Bičakčić može uletiti s klupe po potrebi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo tako.BIHfan je napisao/la:Izasao je Spaha i protiv Slovenije pa je Vranjes drzao cijelu odbranu odlicno. Ognjen ima samo jednu gresku i to protiv Samarasa, ostalo je uradio gotov u Spaha levelu.
Vranjes je fantastican u skok igri, kako defanzivno tako i ofanzivno.
Pogotovo se to protiv Grka vidjelo.
Mogao ga je i zabiti na pocetku...
Osim lapsusa protiv odlicnog Samarasa, izgledao je teze za predriblati 1 na 1, nego naprimjer sve i jedan stoper koji je usao sinoc.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 15 avg 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bicakcic je sinoc igrao desnog beka,covjek je dobar u skok igri,cvrst je,i tehnicki potkovan stoper koji nikada nije igrao desnog beka,a sinoc ga je eto igrao,iako je za Amerikance na lijevom krilu igrao Johnson kojemu je glavna odlika brzina i koji kada dobije prostora lako rjesava Bicakcica sto ne bi bio slucaj da je Bicakcic igrao stopera.
Covjek je definitivno nas drugi najbolji stoper,sto posto sam siguran,i sinoc je odigrao dobru utakmicu,ne znam cemu ovolike kritike,ne pokusavam ga pravdati niti imam razloga,samo znam da je dobar stoper i to je to.
Covjek je definitivno nas drugi najbolji stoper,sto posto sam siguran,i sinoc je odigrao dobru utakmicu,ne znam cemu ovolike kritike,ne pokusavam ga pravdati niti imam razloga,samo znam da je dobar stoper i to je to.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kako bi njih Mravac sinoc sve pohvatao, kao zaba muhe 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Dobro ne kritikujemo mi bas Ermina, samo ga poredimo sa Ogiem da vidimo ko je kvalitetniji stoper za BiH.
Ko ce ciniti taj tandem sa Spahicem.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sta ste vi gledali, ali protiv slovenije je odbrana puhala samo tako, samo sto janezi to nisu znali iskoristitiBadrHari je napisao/la:Upravo tako.BIHfan je napisao/la:Izasao je Spaha i protiv Slovenije pa je Vranjes drzao cijelu odbranu odlicno. Ognjen ima samo jednu gresku i to protiv Samarasa, ostalo je uradio gotov u Spaha levelu.
Vranjes je fantastican u skok igri, kako defanzivno tako i ofanzivno.
Pogotovo se to protiv Grka vidjelo.
Mogao ga je i zabiti na pocetku...
Osim lapsusa protiv odlicnog Samarasa, izgledao je teze za predriblati 1 na 1, nego naprimjer sve i jedan stoper koji je usao sinoc.
jao majko moja sta sve necu cuti na ovom forumu
A i Zukanovic kao bolji od Biče?
Pandza, eto ko ceBadrHari je napisao/la:Dobro ne kritikujemo mi bas Ermina, samo ga poredimo sa Ogiem da vidimo ko je kvalitetniji stoper za BiH.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bicakcic je veci potencijal od Vranjesa. A uostalom, Vranjes ne moze igrat protiv Slovacke svakako. O Kolasincu da ne govorim. Znaci izbor je izmedju Zukanovica i Bicakcica. Treba dobro pratit njihove igre u klubovima, jer gusto je izmedju njih. Ja bi licno stavio Bicakcica, jer Zukanovic me je strasno razocarao sinoc, kao prvo jadnim pristupom utakmici. Izgubio je bas svaki duel i nije se posteno uznojio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Iskreno,meni tu nema dvojbe,dosta,dosta je kvalitetniji Ermin.BadrHari je napisao/la:Dobro ne kritikujemo mi bas Ermina, samo ga poredimo sa Ogiem da vidimo ko je kvalitetniji stoper za BiH.
Vranjes(Desni stoper,desni bek),Pandza(obje stoperske pozicije) i Zuka(lijevi stoper,lijevi bek) trebaju cekati svoju priliku sa klupe,dok bi u odbrani trebali igrati: Mujdza,Bicakcic,Spahic,Kolasinac.
Gusto je izmedju njih,ali ja prednost dajem Bicakcicu(sad cu postati Ermin fan boy).Ali je ipak za nijansu kvalitetniji na poziciji stopera,Ervin je svestraniji,tehnicki bolji,ali na poziciji stopera,prednost dajem Erminu.Cartman je napisao/la:Bicakcic je veci potencijal od Vranjesa. A uostalom, Vranjes ne moze igrat protiv Slovacke svakako. O Kolasincu da ne govorim. Znaci izbor je izmedju Zukanovica i Bicakcica. Treba dobro pratit njihove igre u klubovima, jer gusto je izmedju njih. Ja bi licno stavio Bicakcica, jer Zukanovic me je strasno razocarao sinoc, kao prvo jadnim pristupom utakmici. Izgubio je bas svaki duel i nije se posteno uznojio.
Bicakcic djeluje sigurnije nego Zukanovic, cak mislim da bi bio bolji protiv Slovacke nego Zuka jer Zuka dosta grijesi.
Mogao bi i igrati u nekom srednjem klubu u Bundesligi...kad Spaha ode u penziju za jedno 2-3 godine onda bi mogao Bicak preuziti njegovu ulogu
Mogao bi i igrati u nekom srednjem klubu u Bundesligi...kad Spaha ode u penziju za jedno 2-3 godine onda bi mogao Bicak preuziti njegovu ulogu
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.