http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2116" onclick="window.open(this.href);return false;
da ti sad raja ovdje ne bi morala u pet stranica
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
arelinho je napisao/la:Dobijes po usimaUnofficialpage je napisao/la:Znaci broj golova? A sta ako pogodim pobjednika a ne broj golova?
Ma brate, gled'o sam. Ali nije mi bil jasno pa sam pitao. Vidim kako su prija radili ali kad ne kontam.AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa brate imas utakmice,pogledaj kako se to prije radilo,zar je tesko pogledat.
Danas u toku dana će biti sređena vitrina, kao i Hall of Famedeyo je napisao/la:imas pravilnik i procitaj
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=2116" onclick="window.open(this.href);return false;
da ti sad raja ovdje ne bi morala u pet stranicaa ima tekma super kupa pa se da skontat
Nije do mene drug,oni to rade u svojoj reziji i imaju pravo ljudi,mislim da sam jos par ekipa pokusao uraditi ali oni imaju svoj stil i to postujem-uvijek cu navesti primjer green dragonsa sa njihovim grbom ,gdje se ja polomim da im sve to usminkam (meni licno najljepsi dresovi i grb) a oni vrate stari grb a nove dresove na kojima je novi grbPadovan je napisao/la:Odlično je sve samo malo FC Grizzlies kvari, jer su im dresovi loše odrađeni, ako se oni slažu, a ti imaš vremena mogao si njima dresove urediti, da budu kao i u ostali, ili bar ono bijelo izbaciti?
Odlicno odradjeno kolega.Ove teme.Mozdabi u vrh ove teme (ili neke druge teme)mogli ubaciti timove sa prvobitnim nazivom i sa novim.Da neko ko zaluta u ovu nasu ligu i pokusa naprimjer pronaci rezultate od Nap. Mumija,Kljusinara pa u par sezona to ide a onda odjedamput taj klub nestaje i pojavljuje se novi.Mislim da imamo 5-6 takvi klubova sto su mijenjali ime.Padovan je napisao/la:@legenda i njegova družina su uvijek bili slučaj za sebe. Dobro je i ovako samo malo budu u oči njihovi dresovi, ako oni misli da im je tako bolje/ljepše neka stoji.
Šta je biloPadovan je napisao/la:@legenda i njegova družina su uvijek bili slučaj za sebe. Dobro je i ovako samo malo budu u oči njihovi dresovi, ako oni misli da im je tako bolje/ljepše neka stoji.
Uvijek su ti bile velike ambicije, a ove sezone krahlegenda reala je napisao/la:Šta je bilo![]()
U problemima sam osto sam bez igrača, još nam nije legla tranša od kantona tako da nema se para ni za nove igrače ni dresove, pitanje hoće li nam i stadion dobiti licencu ma šuti, dabogda da se zadržimo i u cvajti![]()
Prijasnji su bili bolji, sto sam govorio i ranije. Najbolji dresovi lige bili.LBJ MVP je napisao/la:Mi imamo najljepše dresove.Jeste da smeta ono bijelo iza,ako ko zna nek ukloni
Nažalost Jackie i LV nam previše plaćaju da bi uopšte razmatrali tu mogućnost.Kad uđemo u prvu dobijat ćemo još više.Greivis je napisao/la:Prijasnji su bili bolji, sto sam govorio i ranije. Najbolji dresovi lige bili.LBJ MVP je napisao/la:Mi imamo najljepše dresove.Jeste da smeta ono bijelo iza,ako ko zna nek ukloni
Sponzori su za sve krivi. Ako se moze kakav sporazum napraviti, da se vrate stari dresovi, bilo bi odlicno.
Treba misliti i o tome, da se ne povrijede osjecanja Donnielea. Znamo da su "oni" osjetljivi po prirodi.
A jbg koliko para toliko muzikePadovan je napisao/la:
Uvijek su ti bile velike ambicije, a ove sezone krah. A bez kojeg si igrača ostao, jel ponovo moraš lobirati za banove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.