Red bi bio svak po 2 KM pobjedniku
Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Joj sta nas je
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
to ne bi bilo lose 2-3 km da ide pobjednikuEdin TM87 je napisao/la:Joj sta nas je![]()
Ajmo po petaka..
Evo zamjenuo sam tri igraca... Izbacio Hutha, Larssona te Jaskelainena, a ubacio Silvu, Santona te Myhilla.. To ce biti konacna izmjena.. Sad sastav izgleda:
Begovic-Myhill
Zabaleta-Jones-Mertesacker-Santon-Baines
Zaha-Diame-Schneiderlin-Cabaye-Silva
Dzeko-RVP-Rodriquez
Evo zamjenuo sam tri igraca... Izbacio Hutha, Larssona te Jaskelainena, a ubacio Silvu, Santona te Myhilla.. To ce biti konacna izmjena.. Sad sastav izgleda:
Begovic-Myhill
Zabaleta-Jones-Mertesacker-Santon-Baines
Zaha-Diame-Schneiderlin-Cabaye-Silva
Dzeko-RVP-Rodriquez
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
?collector je napisao/la:imal bujruma za ulazak u ligu.... ????
Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige? 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?
ja sam svoj tim davno napravio, uostalom ko kaže da bi ja tvoj tim kopirao?xinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
imate li kakvu ligu preporučiti, po mogućnosti s nekim nagradama
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Kakvu samo ekipu imam 
Evo kod ulazite ja sam u skroz tankom vremenu. Sve se sastalo. Bajrami, izlasci svadbe. Kud laptop se shebao pa na ovaj komp mi se neda i sjest
Code to join this league: 28537-24205
To je klasik liga. Imate kod prije par stranica za h2h koja nije toliko ni bitna
Code to join this league: 28537-24205
To je klasik liga. Imate kod prije par stranica za h2h koja nije toliko ni bitna
Si đe skaut sta imaxinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
Jesi bacio oko na Redmana, jel' ti on prva violina tima
Joj da ima kakva nagrada ubio bih kruh u vama
Edin TM87 je napisao/la:Si đe skaut sta imaxinxee je napisao/la:Pa da neko kopira moj trud i moju ekipicu od uglavnom nepoznatih potencijalahanniz je napisao/la:Hoće li još ko objaviti svoj tim do početka lige?..gledaj ti svoj tim,a ne tudji
![]()
Jesi bacio oko na Redmana, jel' ti on prva violina tima![]()
Joj da ima kakva nagrada ubio bih kruh u vamavako cu rutinski se prosetat...
Takvim kao ti nedajem mnogo sansi
Altidore ili Kone iz Evertona, ili neki jeftiniji od 7€
Ajde pomoć ...
Ajde pomoć ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Aspas iz LiverpoolaAsharaK je napisao/la:Altidore ili Kone iz Evertona, ili neki jeftiniji od 7€![]()
Ajde pomoć ...
Igrao jako dobro u pre-sezoni,a Suarez suspendiran 6 utakmica+Sturridge povrjedjen
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 16 avg 2013, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
- hule_barca
- Kontakt:
Ala si navalio sa tim nagrada, nema stranice da ne pročitam kako ćeš razvaliti, ima li kakvih nagrada. Eto ti brate nagrade odlične. Pobijedi u overall ranku i boli te racku ha yaEdin TM87 je napisao/la:
Joj da ima kakva nagrada ubio bih kruh u vamavako cu rutinski se prosetat...
Mes Que Un Club
poderat razvalit nagrade
- hule_barca
- Kontakt:
Izgleda da Mata neće početi prvo kolo. Lukaku je tu sigurica
Mes Que Un Club
Ja sam uzeo Konea. Gotovo sigurno će biti prvi napadač ekipe jer je Jelavićeva forma dosta pala i mislim da ima potreban kvalitet za neku sasvim solidnu sezonu.xinxee je napisao/la:Aspas iz LiverpoolaAsharaK je napisao/la:Altidore ili Kone iz Evertona, ili neki jeftiniji od 7€![]()
Ajde pomoć ...
Igrao jako dobro u pre-sezoni,a Suarez suspendiran 6 utakmica+Sturridge povrjedjen
Smoke Weed Everyday!
Ja sam vec u problemima:25 % sanse da Bale zaigra,50 % za Vertonhogena a Vermallen out do polo septembra.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa promijeni tim. Bale (vjerovatno) nece igrati, a sve povrijedjene igrace zamijeni.Otelo je napisao/la:Ja sam vec u problemima:25 % sanse da Bale zaigra,50 % za Vertonhogena a Vermallen out do polo septembra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uradio sam to.Doveo Hazarda mjesto Bale,Bainsa mjesto Varmallena a s obzirom da igram sa 3 stopera Vertonhogena sam ostavio na klupi pa ga ubacim umjesto Risea kad se vrati.Monolog je napisao/la:Pa promijeni tim. Bale (vjerovatno) nece igrati, a sve povrijedjene igrace zamijeni.Otelo je napisao/la:Ja sam vec u problemima:25 % sanse da Bale zaigra,50 % za Vertonhogena a Vermallen out do polo septembra.Oni ti sigurno nece donijeti bodove, a zamijenis im onim za koje smatras da hoce. Poslije vratis transfere kad/ako tvoji prvobitni igraci zaigraju i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.